STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Öyle yada böyle 10 kişi de olsak 3 şutu var o cok şişirilen jimnastikcilerin. Sneijder'in kısa pasları bile kalite kokuyor cok şey yapacak inşallah

Rıdvan ile yavşak Güntekin çoktan tükürdüğüne karar vermiş de kaç maç ceza alır onu konuşuyor Melo'nun , adam değilsinizlan şerefszizler.

Hamit ve Sabri'ye Helal olsun.

Bütün Takimi da tebrik ediyorum.

Günün en kötüsü maalesef Terim'di.

Arkadaşlar Melo'yu savunup durmayın!

O tükürmeye girişimi, dilini-elini tutmayışı yeter.

Girişmemeli arkadaş. Bunun bir mazereti yok.

Uzun zamandir uye olanlar ama cok az mesaji olanlar, nedense hepsi ''Melo tukurmus ve Melo gonderilmesi lazim'' diyenler :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tükürmedi de yanaktan bi makas aldı, çok yavaş izleyin görürsünüz. Yönetmeliğe baktım, 20 maçtan başlıyor makas alma cezası. Hakemin kalçadan alırsan 30 maç.

Ridvan DILMEN'i izleyin!!! Gazi verip kovdurtmak istiyor takimdan.. SAKIN YEDIRMEYIN MELO'yu...

zaten Ridvan kuslarini bu foruma da salmis ergenler Melo kovulmali hemen sozlesmesi feshedilmeli falan filan yardiriyorlar burda. Ne oldu Serefsiz Meireles'in sozlesmesini fesh mi etti sikeci kulup.

meloya sozlesmesını fesh edılsın dıyen ,gonderılsın dıyen GALATASARAYLI degıldır bu kadar net

admlar butun takım hakeme uctular resmen

Maçın adamı da benim için ilk yarı Riera ikinci yarı Hamit'tir..Meloyu yedirmeyelim gram tükürük yok 3d görüntüde o kadar belli ki bu

Ridvan DILMEN'i izleyin!!! Gazi verip kovdurtmak istiyor takimdan.. SAKIN YEDIRMEYIN MELO'yu...

Her maç kırmızı kart görsün değil mi ? Disiplinsiz futbolcuyu Fatih Terim oynatmaz yemişim rıdvanını. Çıkarkende el kol yaptı hocaya zaten.

Melo ve Elmander-Hakan Balta değişikliğine rağmen kazandığımız derbi.

Allahima sükürler olsun...üc puani aldik...

daha yeni yeni kendime geliyorum...ne heyecandi be.

Bu arada Hamit ikinci yari bence superdi, tek basina topu tuttu besiktasin sahasinda, sadece o golu yapsaydi, daha super olurdu.

Tebrik aslanlarim...

Allah belasını versin satılmış medya , rıdvan ve güntekin'de azıcık onur yok mu? azıcık

Bu kadar kötü bir BJK ye karşı daha iyi bir maç çıkarmalıydık. Son dakikaya kadar heyecan çekmemeliydik....Üç puana şükür.

meloya sinirlenmiştim ama simdi izledim superslow çekimini gördüm bişeyler diye o harfli cama hohlar gibi :lol:

Kardeşim eğer bi fenerbahçeli bile melo gönderilsin dese ben onu alkışlarım 3.5 milyon € alıyodu herhalde peki ne veriyo bu takıma kafasına göre topa vuruyo oraya burayo yolluyo mahallede oynuyormuş gibi

beyler meloyu yedirmeyin tükürmediği kesin lig tv farklı açılardan göstermesi gerek ama tükürmediği için onu da çıkartmıyorlar meireless olayındada lig tv tam olarak tükürdüğü gözüken videoyu göstermemişti

Ya melo'nun ağzından çıkan herhangi bir şey yok küfür hariç onuda türkçe ettiğini sanmıyorum.Ama melo atıldı diye sevindim çünkü çok kötü oynuyordu hamitte atılsa diye içimden geçirdim çok kötü oynuyor berbat ötesi

hhahaha bu ertemin programı tam mallardan dolu melonun tewetini google çeviriden çevirmişler :D

Geri
Üst Alt