STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Anelka juventusa Drogba bize, shanghai i dağıttık resmen :D

Re: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cıhaz yok ama aptallar cok bellı edıyor kendını

adamlar melonun ustune oynayacak adam kırmızı kart gorecek

sen gelıp burda meloyu karalayacaksın

yok öyle bı dunya

Neden dany, elmander yada rierayı tahrik etmiyor rakipler. Vukuatı çok kardeşim melonun. Ne olursa olsun sinirlerine hakim olacaksın.

ohh drogba da geldi :ayatollah:

Evet haklisin aslinda iyice bakarsan goruntulere hakemin arkasindan sag elinin bas ve isaret parmagini birlestirerek Gay'sin oglum sen diyor Hakeme.

Abi yaşına hürmeten saçma bir kıyaslama, örnekleme, gönderme olmuş deyip susuyorum.

Saygıyla selamlar.

Hasan Şaş spikerin tuzağına düştü, drogba transferini doğruladı :))

Drogba severlere duyrulur :))))

Onu bunu bilmem abi.. Son dakikalara doğru tüm tribün ıslıklarken oda ıslıkladı.. ADAMSIN Hasan ŞAŞ .. ADAM ..

Bütün renktaşlarıma hediye ediyorum galibiyeti. Takım bugün benim için çok iyi oynadı. Önde basarak,topa sahip olarak.. Ancak bu yan top işlerine bir çözüm bulmalıyız.

STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Bugün izlediğimiz takıma hazır bir Sneijder---Drogba---Eboue----Amrabat eklenecek :)

Ya arkadaş 3d izledim maçı bir gram tükürmedi..Konuşurken ağzından bile bişey çıkmadı..O kamera tarafındaki yan hakem o kadar şerefsizdi ki inanılmaz yanlı bir adam..Cam Satman bakın bu adamı mimleyelim..

arkadaşım federasyonun hakemlerin böyle olmamasına şaşmamalı. melo gerçekten de tükürmemiş görüntülerde gördüğümüz o. ama sen sinirlerine hakim olamayıp böyle bir hareket yaparsan karşındakiler bunu kullanır, gördünüz bütün takım hakemi gaza getirdi. bunlara fırsat vermemeliydi melo. sürekli bir vukuat. bunları yapmasın.

Bu kargalara haftaya Karabük aynı tarifeyi yapacaktır..Şu mahalle takımını şampiyonluk potasına soktuk ya inanamıyorum vallahi Elazığspor ve Antalya gibi takımlardan daha çok korkuyorum..

Melo nun pozisyonu tekrar izledim bana kalırsa net bir şey yok tükürmüşte olabilir ama şunu biliyorum bu pozisyonla Meirelesin pozisyon arasında hiç bir fark yok eğer ceza verirlerse TFF istifa etsin.

Yolanthe2.jpg

Cevap: Re: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu

Neden dany, elmander yada rierayı tahrik etmiyor rakipler. Vukuatı çok kardeşim melonun. Ne olursa olsun sinirlerine hakim olacaksın.

Sinirlerine hakim olsun değil Gökhan Süzen'in kendini nasıl yere atıp Hamit'e sarı kart çıkarttığını görmedin mi hakem bile tırstı 4 dakika olunca uzatmada bitirdi maçı ne yaptığının kendisi de farkına vardı..

harbiden 10 kisiyken cok daha iyi oynuyoruz :D

Melo sezon sonu gitsin böyle sorunlu bir adamın takımda işi yok ama adam tükürmemiş bariz belli oyuna gelmeyin adamı yemeyin.

Melo'yu savunmak değil de akil bir duruşla olayları irdelemeye çalışanlara sert tavırlarla aba altında sopa gösterir gibi "Melo'yu savunmayalım arkadaşlar vs." diyenler fikir yürütülen bir ortamda ortaya konan bir fikir de bile böyle gerilim ve sinir yapıyorsalar acaba oyuncu olup saha içinde olsalar neler yapacaklar!

Melo'nun yanlışı bireyseldir alır cezasını oturur poposuna üstüne bitince de tekrardan takıma katılır. Melo'ya kadar sahada futbolun yanlışları var, asıl derdimiz onlar. Melo yüzünden olayın özünü kaçırıyorsunuz.

Kuslara koymak sanatsa , en buyuk sanatcı GALATASARAY !:ciftetelli::ciftetelli:

Drogba gelirse eğer 2 sene önce kazanan chelsea dan çok fazla farkımız olmayacak kadro kalitesi olarak, bala göte alabiliriz şampiyonlar ligini barcelona ve real elenirse

AMİNNNNN

Geri
Üst Alt