STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

Cevap: STSL 12/13 H:19 | Galatasaray 2-1 Beşiktaş | Maç Sonucu | 27 Ocak

macin hakemi macten sonra yan hakemin yuzuna tukurmusmu acaba melo pozisyonunu tekrar izleyip benim ilk derbi macim nasil boyle bir sey yapabilirsin diye ? bir daha nah derbi maci alirsin

renkdaslar Allahiniza Tv8 ile Beyaz Tv izlemeyin ,2dk izledim midem bulandi ya adamlarin isleri gücleri Galatasarayi elestirmek,Futbol Konusmamak..hergün ayni

acin Ligtvyi ,Trt 3ü veya Gstv yi izleyin..Prim vermeyin su serefsizlere..Lütfen

Kesinlikle katılıyorum bu şerefsizler bizi yemeye, huzursuzluk çıkartmaya vs. çalışıyolar ve bizlerde bunları izleyip prim veriyoruz, reytinglerini arttırıyoruz ve bu nefret edilcek şeref yoksunlarına para kazandırıyoruz adamlar bizim sayemizde para kazanıyolar ya ...

İzlememeliyiz izlettirmemeliyiz nasıl ki Hürriyet'e karşı böyle kampanyalar bilmemneler yaptık Telegol, Beyaz Futbol ve türevlerini de ( aynı amacı benimseyen şerefsizler ) izlememeliyiz ...

En basitinden bence forumda bu programlarda konuşulanların buraya taşınması yasaklanarak başlanabilir ... Nasıl ki bazı haber siteleri ve yayın organlarının buraya taşınması yasaksa bunlarıda yasaklamalıyız ...

Melo tükürdü mü tükürmedi mi tam görmedim. Tükürmemiş de olabilir. boş yere kırmızı da görmüş olabilir. Ancak ben her maç engin mi melo mu kırmızı görecek diye rahat maç izleyemiyrum

Tam sevinemdim bu maca...buruk bi sevgi var gibi, tek bende mi var acaba...

bu Sergen'e de fazla koymuşuz belli nasıl da sallıyor melo'ya şeref yoksunu

Gol atmak bizi yormaz da, 19.03'de gol yemek size koymaz mı ? :troll:

10 kisi ile caktik var mi ötesi

Riera sarı görmeliydi 2. dakikada.

Melo ve Engin takımdan kesinlikle gitmeli yemin ediyorum Melo'nun kırmızı kart göreceğini ilk 10dk da bildim. Rahat edemiyoruz yeter artık. Bu arada Siyah beyaz oğlanlara da iyi koyduk çapları yetmedi ayakları titriyodu :asd::asd:

Tam sevinemdim bu maca...buruk bi sevgi var gibi, tek bende mi var acaba...

Aynen bende sevinemedim adam gibi çünkü takımımız kötü oynuyor.Ofansif olarak kötü maçlar çıkarıyoruz

Sergen artık haddini aştı , o kadar konuştu kaç kez kırmızı gördü diye sonra toplam 2 denince feci döt oldu.

Veli sarı-kırmızı arası bir şey yemesi lazımdı.

Aynen bende sevinemedim adam gibi çünkü takımımız kötü oynuyor.Ofansif olarak kötü maçlar çıkarıyoruz

Sneijderi adapte ederek, + Drogba gelince, daha iyi olacak insallah r'das :yenieek:

Melo ve Engin takımdan kesinlikle gitmeli yemin ediyorum Melo'nun kırmızı kart göreceğini ilk 10dk da bildim. Rahat edemiyoruz yeter artık. Bu arada Siyah beyaz oğlanlara da iyi koyduk çapları yetmedi ayakları titriyodu :asd::asd:

Adam tükürmemiş işte hala neyin derdi bu :o

Yendiğimiz konuşulmuyor da Melo'nun pozisyonu konuşuluyor. Koyduk işte var mı ötesi.

Markus Merk: Teşebbüs bile etse kırmızı karttır. Bana göre teşebbüs etmiştir.

Melo pozisyonu için.

Ey Ziya efendi madem yardımcı hakemin dediğine itibar edecezde, Gayrales hakemin 10 cm önünde yüzüne tükürünce hakeme neden itibar etmiyoruz. Atma Ziyaaaaa.

Sneijderi adapte ederek, + Drogba gelince, daha iyi olacak insallah r'das :yenieek:

Sneijderi çok az topla buluştu ve şanssızlıktır ki ileride tek kaldı ama bende beğendim gereksiz hareketlere girmeden ayağa iyi paslar attı.

Ama hamiti ve meloyu beğenenleride anlamıyorum hamit kaç tane top ezdi takım atağa çıkarken adamı sanki koşarken ayağından tutuyorlar düzgün pas bile atamıyor ya

bu arada melo tükürmeye teşebbüs etmiş ama tükürmemiş. Yani tükürük surata yansımamış beyler..

Markus Merk: Teşebbüs bile etse kırmızı karttır. Bana göre teşebbüs etmiştir.

Melo pozisyonu için.

Olay budur.

Ha bana göre Melo tükürse de tükürmese de aynı.

Karakter noktasında zaafları zaten malum idi.

Ha bizde kaldığı sürece en son ana kadar faydalanmalıyız.

Geri
Üst Alt