STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

:ayatollah:Her kesin geçmiş bayramı mübarek olsun:ayatollah:

Başkanımız teknik ekibin istekleri doğrultusunda öyle bir kadro kurdu ki. çevir çevir oyna.. Ve Fatih hocam aydın ile emreye özel bir ayar çekmiş. Yalnız sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum. Emre göbekte oynadığı zaman sanki daha yararlı.. Bu yıl özellikle bazı Ş.ligi maçlarında tek forvet beşli orta saha ve göbekte emreyi görürsem şaşırmam. Beşiktaş maçına gelirsek, derbilerin sonucu ne olur bilinmez ama sanki içimde rahat kazanacaz gibi bir his var. Hayırlısı..

Kesin galip geliriz ama kolay olmaz, :yenieek:

bizim bu seneki tüm maçlarımız zor geçecek gibi duruyor. zor gol atıp kolay gol yeme hastalığımız var

inönüye gidecegiz, kolay mac degil, ama galibiyet alacagizdan eminim

cenk -veli-almeida sakatmış düzelmezse paf takım kalecisi geçicek kaleye delik deşik olurlar :D

bizim bu seneki tüm maçlarımız zor geçecek gibi duruyor. zor gol atıp kolay gol yeme hastalığımız var
Bu kanıya varmak için çok erken bence sonuçta Fb maçında verdiğimiz pozisyon sayısı belli keza Kasımpaşa maçına bakarsak öyle abartılacak derece de pozisyon vermedik. Ayrıca bu iki maçta önce Ujfa sonra Semih oynamadı ve geçen sene ki uyumlu az pozisyon veren tandem bozuldu. Diğer ve bence en önemli sebep ise tabi ki Melo'nun eksikliği gerek top kesme de olsun gerekse yan toplarda ki zamanlama başarısıyla kendisini çok aradık bu iki maçta, Engin Hamit değişikliğinin de defansif anlamda şimdilik - Hamit hazır olana kadar- güç kaybettirdiği aşikar.

Tüm bunlara Kasımpaşa'nın etkili hücum oyuncularının da olmasını eklersek durumun o kadar vahim olmadığı görülecektir. Beşiktaş maçına gelirsek yan top zafiyeti yaşayacağımız kesin gibi görünüyor, Fernandes ve Almeida, Sivok, Toraman gibi hava toplarında etkili isimleri var ama bizim favori olduğumuz da gerçek tek farkla kazanırız diye düşünüyorum.

Niye herkes bu kadar çekinceli konuştu. Kasımpaşadan daha kötü olduklarını biliyoruz

Ayakların yere basmazsa kolay maç yok

Birde bu derbi yani

Anadolu takımı Anadolu teknik direktörüyle defans yapar.

He yok Galatasaray'a rakip olmaya kalkıp ofans yaparsa şenlik var.O durumda 5-0 bitecek diyenlerdenim.

Bu maçta en dikkat edilmesi gereken nokta duran toplar,başka bir türlü gol yiyeceğimizi sanmıyorum.

Fernandes'in duran topları gerçekten çok etkili.

Umarım Semih oynar,Dany baş ağrıtabilir bu maçta..

Biz ise kesinlikle goller buluruz ondan şüphem yok..

Bu maçı hem Pazar gününe hemde 21:45 e koyan zihniyetinde, federasyonunda ta...................................................

Bu maçta en dikkat edilmesi gereken nokta duran toplar,başka bir türlü gol yiyeceğimizi sanmıyorum.

Fernandes'in duran topları gerçekten çok etkili.

Umarım Semih oynar,Dany baş ağrıtabilir bu maçta..

Biz ise kesinlikle goller buluruz ondan şüphem yok..

Melo'nun oynaması daha önemli duran toplar açısından.

Melo'nun hava hakimiyeti çok iyi.:yenieek:

ıbb macını da ızledım kesınlıkle kosmaktan baska bısey yptıkları yok velı hasan olcay falan bunlar takımı ılerı goturecek adamlar degıl fernandes-almeıda ıkılısıne dıkkat ettık mı play offda oldugu gıbı bır 2-0 galıbıyetı gelır

veli kavlak iyi oynarsa yeniliriz :D:D

Maç zor geçebilir artık rakip küçümsemekten vazgeçmeliyiz Kasımpaşa içinde 5 6 olur diyorduk ama ne oldu gördük.

Bu maça gelince arada ciddi kalite farkı var bjk koşmaktan başka bir şey yapmıyor duran toptan başka silahı yok gibi gözüküyor.

Taraftarının bizimle olan sorunlarından dolayı saha olaylarının olması yüksek ihtimal.

Maçı kazanırsak çok fazla saha olayları olacağını düşünüyorum genel olarak baskılı bir maç olur biz iyi oynarız diye tahmin ediyorum normal şartlar altında kazanabileceğimiz bir maç ama futbolda ne olacağı belli olmuyor.

Geri
Üst Alt