STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Ben olayın hakaretten dolayı olduğunu düşünüyorum,adam hakaret etti ve hocada yanıt verdi heralde sonrada güvenlik geldi.

Düşünsene arkadan biri habire sana küfür hakaret ediyo,kayıtsız kalamazsın,hele hele bu Fatih hoca ise hiç kayıtsız kalmaz.

benim önümde klübede emre yada volkan otursa bende sallarım devamlı:D

yanlis gercekden, bizim kanatlar kim?

- Hamit

- Amrabat

- Aydin

- "Emre"

Hamit yavas.., Emre orta'da daha iyi...

kaliyor Aydin ve Amrabat. Bu ikisi 433 de daha iyi oynarlar bence.

Ve öylece Hamiti sag ic de kulaniriz. Onunda orda verimi cok daha artar.

Amrabat ve Hamitin verimini cogaltmak istoyrsak 4-3-3'e gecmemis lazim..

Rierayı unutmuşsun.Hoca demekki eksik görüyo adamı ama riera da hiç yoktan iyidir bazı maçlarda.Satamıyosak kullanmalıyız bi şekilde.

Bizim oyun sistemimiz 4-4-2 gibi gözüküyo ama saha içinde nerdeyse bütün formatlara dönüyoruz zaten.Öyle de olmalı bence.Oyuna göre..

Şöyle de bir olay var.Henüz istenilen verim alınamadı.

Muslera % 60 ile

Semih % 60 ile

urfalı % 40 ile

Dany % 40 ile

Eboue % 80 ile

Balta % 80 ile

Selçuk % 70 ile

Melo % 30 ile

Hamit % 10 ile

Emre % 70 ile

Amrabat % 30 ile

Elmander % 80 ile

Umut % 100 ile oynuyor :)

Bu yüzde seviyelerine level atlatmak zorundayız.Hepsi bu.

Asla değil.Geçen yıl Urfalıda bir ciddiyet sahiplenme vardı.Defansta bir kademe anlayışı vardı.

Muslera'ya göz kapalı güven vardı.

şu 2 maçtaki halimizi,sadece sezon başı olmasına veryorum.

İnşallah hepsi düzelecek.Bikaç haftaya komple bir takım oluruz :)
nasil asla degil.gecen yil melonun olmadigi 2-3 mac hatirliyorum kepazelikti.kilit adam melodur bukadar net.melo hazir olmadigi icin boyle oluyor.bugun ilk yari melo varken secluga bak ikinci yari melo yokken selcuga bak anlarsin dedigimi.bugun ujfa ne hatasi yaptida gol yedik bi aciklayin bilelim.baltaya laf ettirmiyosunuz semih hadi gecn affettik,melo iskaladi sanssizlik dedik ujfa ne yaptiki elestireyim bugun?

bir maçta 1 tane saçma gol yersin ama 3 tane bir daha 40 yıl sonra yersin:)

fenere karsi yedigimiz iki golde sacmaydi.

gecen sene bjkye karsi yedigimiz iki golde sacmaydi, son macta.

bi dagildik mi, dagiliyoruz ve bir sorun yokmus gibi atlatmak, bence olmiyor.

bugun selcuk o arta acmak yerine pas verip topu oyuna sokucagini anladigim anda dedim, gol yicez simdi sacma sapan bi sekilde topu kaptirip dedim icimden.

sonra elmander anlamsiz bir topuk pasi falan denedi, golü yedik.

ardindan semihin de hatasi var, kabulum ama sen ölü toptan rakip kalede gol ararken, kendi kalende gol yiyorsan, burda bir sorun var müdür.

bügün yedigimiz gollerden en sacma golü o goldü.

diger iki golü zaten kendimiz kendi kalemize soktuk.

Premier Ligini de izliyorum da sezon başları puan kayıpları normaldir. Sakin olmakta fayda var ve üstümüze bu kadar gelindiği bu dönemde takıma sahip çıkmalıyız.

FATİH TERİM ''En kritik anlarda, kendi kalemize gol attık. Komik, basit kelimeleri ifade etmiyor ama gereksiz, lüzumsuz, hiç alakası yokken goller yemek kötü bir şey. Altından kalkmak da kolay değil.''

ligin 22 ci haftasinda 8tas la aramizdi 32 puan oldugunda yine cok guzel seyler konusacagiz burda:) dünkü f5 bugunkü8tas eger balin anavataninda bir ömür boyu oturum izni almamislarsa sonuc onlar icin cok aci olacak

Bu balın artık bi son bulması gerek.

Bugün bizi asıl üzen şey 3 tane gol yememiz oldu.3-3 ün yerine 0-0 ı tercih ederdim.

nasil asla degil.gecen yil melonun olmadigi 2-3 mac hatirliyorum kepazelikti.kilit adam melodur bukadar net.melo hazir olmadigi icin boyle oluyor.bugun ilk yari melo varken secluga bak ikinci yari melo yokken selcuga bak anlarsin dedigimi.bugun ujfa ne hatasi yaptida gol yedik bi aciklayin bilelim.baltaya laf ettirmiyosunuz semih hadi gecn affettik,melo iskaladi sanssizlik dedik ujfa ne yaptiki elestireyim bugun?

Melonun katkısı tartışılmaz.Defansif yönü çok güçlü.Fakat defanstaki dengenin de sadece ona bağlanması yanlış.

Şuanda konu melo değil.Urfalı.

Bugün dikkat ettiyseniz,urfalının bütün kademelerine Semih ve Eboue girdi.

Açın maçı izleyin,urfalı 1 tane Semihin kademesine girdi mi?

İşte kastettiğim bu.Defansta bireysel olarak iyi gibi durmak yetmiyor.Yanındaki oyuncunun da etliğe sütlüğe karışması lazım.

urfalının olayı şu gibi olmuş.''Semih olm ben sana herşeyi öğrettim,oynarsın artık sen,yorma beni '' :)

3 maç 6 gol.Hepsi ya duran top ya bireysel hata.Sanki Ujfa'nın yerine Dany değil de daha kaliteli bir stoper alınmalıydı şöyle değeri 7-8 m euro olan.

Bu balın artık bi son bulması gerek.

Bugün bizi asıl üzen şey 3 tane gol yememiz oldu.3-3 ün yerine 0-0 ı tercih ederdim.

takma kafayı. biz her zaman çok gol kaçıran bi takımdık ve yediğimiz gollerin çoğuda ama kendi hatamız ama hakem hatasından dolayı.. veyahut saçmaydı.

Premier Ligini de izliyorum da sezon başları puan kayıpları normaldir. Sakin olmakta fayda var ve üstümüze bu kadar gelindiği bu dönemde takıma sahip çıkmalıyız.

aynen, liverpoolun yedigi golü gördün mü , skrtil midir nedi, teveze asist yapti.

ondan önceki gol gene sag bekleri alda at dedi citiye, attilar tabi.

Melonun katkısı tartışılmaz.Defansif yönü çok güçlü.Fakat defanstaki dengenin de sadece ona bağlanması yanlış.

Şuanda konu melo değil.Urfalı.

Bugün dikkat ettiyseniz,urfalının bütün kademelerine Semih ve Eboue girdi.

Açın maçı izleyin,urfalı 1 tane Semihin kademesine girdi mi?

İşte kastettiğim bu.Defansta bireysel olarak iyi gibi durmak yetmiyor.Yanındaki oyuncunun da etliğe sütlüğe karışması lazım.

urfalının olayı şu gibi olmuş.''Semih olm ben sana herşeyi öğrettim,oynarsın artık sen,yorma beni '' :)
semihin rezil oynadigini kabul edememek bukadar zormu...semih kimsenin kademesine falan girmedi,birak baskasini kendi gorevini bile yapamadi.golde yaptigi hatayi 8 yasinda cocuk yapmaz.demekki o hatayi ujfa yapsa derhal yarin gonderin derdiniz

fatih hoca suan yatakta dusunuyormudur ah keske melo'yu cikarmasaydim diye her insan yaptig yanlislakten ders cikarmali sonucta..

Geri
Üst Alt