STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

Benim korkum yarin fiko sikeci abisinden etkilenip,mikrofunu kapip zirlamasin ayip olmuyormu neden gol atiyorsunuz diye mac esnasinda.

maci cok rahat kazanmak icin fernandesi tutacagin ve bjk'yi mezara yolayacagin bu kadar BASIT..

noluyor lan maclar bu kadar gec basliyor

valla ben inanılmaz hırslandım.şampiyon olmuşken sonradan oynanan playof geliyo aklıma.hele o 22 nisan.. Allah belasını versin o günün,o gün şerefsizce sevinenlerin.o gün caddede öküz gibi sevinen fenerlileri görünce bikaç hafta sonrasını düşündüm hep.12 mayıs öyle olmayacak dedim.

anlıycağınız biz bu sene de biçok zorlukla uğraşıcaz,GS'yın hepsine koyup geçecek gücü var.bjkye de koyak,hepsine koyak.

Ben 19 yaşındayım trabzon hariç deplasmanda kolay kazandığımız derbi maçı hatırlamıyorum, hatırlayan varsa da hatırlatsın. Dünyanın en iyi takımıyım diyen takımların hepsini dize getirdik ama türkiye ligi derbilerinde hiçbir zaman deplasman maçlarında istediğimiz sonucları alamadık malesef.

son 15 yılda kadıköyde 1 inönüde 2 galibiyetimiz var..ne yazıkki deplasman maçlarına tam olarak hazırlanamıyoruz..işin kötü tarafı hep başabaş oynamamıza rağmen son toplarda bi türlü gol atamıyoruz..artık heyecan mı yapıyor bizimkiler,şanssızlıkmı bilemiyorum..

Amaç içeride dışarıda baskılı oyun. Ezercesine.

İlk 3 haftayı kayıpsız geçersek -ki yarın kazanırsak bu büyük ihtimal gerçekleşecek- inanılmaz bir psikolojik üstünlük sağlayacağız.

Nispeten rahatlamış fikstürle seri yapmamak için bir sebep yok:happynew:

Savasin. Gercekten savasin. Cünkü biz herkesi yenmeliyiz. TFF´yi de yenmeliyiz, hakemleri de yenmeliyiz, sonra rakibi yenmeliyiz.

Savasin. Ölümüne oynayin. Pres manyagi yapin Besiktas´i. Yari sahalarindan cikarmayin. Tekmeye kafa atin.

Yaptığımız pres güzel ama diğer takımların maçlarını izlerken top bir oyuncunun ayağına geldiğinde her an rakibin basmasını bekliyorum. Ama olmuyor, sıkılıyorum diğer maçları izlerken o yüzden.

herkes aynı 11i yazıyor.

böyle anlarda FT illaki sürpriz bi hamle yapıyor.

bence orta ikiliyi selçuk emre yapıp sol tarafa amrabatı koyacak, melo yedek olacak.

Sanki banada öyle olacak gibi geliyor. Kasımpaşa maçında emre göbeğe geçti olgun ataklarımız çoğalmaya başladı kısa süre sonra gol geldi. özellikle ikinci yarı emre orta sahada çok iyi işler yaptı. Fatih hoca senin dediğin gibi bir dizilişle çıkabilir renktaş. Burada tek sorun Amrabatın formu..

[video=youtube;0r6VweI0SWo]https://www.youtube.com/watch?v=0r6VweI0SWo&feature=related[/video]

Haydi aslanlar,bugün yemekte kartal var...

Olcay Şahan ekstra motivasyonla çıkacaktır. Dikkat etmek lazım

Almaktan son anda vazgeçtik gibi haberler çıkmıştı.

Bence tüm genç oyuncular büyük bir hırsla çıkacak o yüzden hafife almamalı. Gol yemeden 2. golü bulamama sorununa çare bulursak fark gelir.

O zaman da söylemiştik burada bazı renktaşlarla Emre Çolak, Okan Derici gibi adamlar varken Olcay bize yaramaz diye.. Görüyoruz..Olcan'ın biraz yavaşı gibi..

Bence böyle olur kadro

501199_Galatasaray_SK.jpg

Yedekler

- Ufuk

- Ujfalusi

- Riera

- Yekta

- Amrabat

- Aydın

- Burak

^Hoca Ujfa'yı kolay kolay kesmez.

bugün içim çok rahat iyi bir oyunla maçı lacaz inşallah skor tahminim 3 0:)

fenere koydun, trabzona koydun, sıra beşiktaşta be selçuğum, özledik frikiklerini :yenieek: inş, erken bi golle koparırız maçı

Geri
Üst Alt