STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

O spikerin deeerli seyirciler demesine bitiyorum ya :D

Havaya girelim ve takima güvenelim

[video=youtube;CRmTPpcW3wg]https://www.youtube.com/watch?v=CRmTPpcW3wg&feature=share[/video]

Yeneriz.

beşiktaş her ne kadar kötü görünsede küçümsenecek bir takım deil bence ama zaten bunu söylemeye gerek yok Fatih Terimin takımı kimseye küçümsemez bence

Ayrica her ne olursa olsun, Kasimpasa, Besiktas, Bursaspor gibi takimlari ilk haftalarda aradan cikarmak cok önemli.

Kasimpasa´nin yeni transferlerini görüyorsunuz, cok can yakacaklar daha. Kazandik.

Besiktas Drenthe Mrenthe diyorlar. Belki ivme yakalarlar. Besiktas sonucta.

Bursaspor maci en korktugum mac. Ters geliyor herifler bize.

Bu 2 maci kazanarak gecersek, CL maclari öncesi cok rahatlariz.

Ayrica her ne olursa olsun, Kasimpasa, Besiktas, Bursaspor gibi takimlari ilk haftalarda aradan cikarmak cok önemli.

Kasimpasa´nin yeni transferlerini görüyorsunuz, cok can yakacaklar daha. Kazandik.

Besiktas Drenthe Mrenthe diyorlar. Belki ivme yakalarlar. Besiktas sonucta.

Bursaspor maci en korktugum mac. Ters geliyor herifler bize.

Bu 2 maci kazanarak gecersek, CL maclari öncesi cok rahatlariz.

bursadam ben hic korkmuyorum, bursanin göbeginde ibrahim 32 ve ömer oynicak, 35 yasinda.

baskiyi kurdugun an er yada gec golleri bulursun.

hatta bursa tventeyi 3-1 yendi, ama bu defansla hollandada isi cokte kolay degil, herkes bursa turu gecti gozuyle bakiyor ama twente cok rahat 2-0 yenecek gucte bursayi, gol atamazsa bursa orda elenebilir.

Takımda kibirli futbolcu yok. Küçümseyeceklerini sanmıyorum. Muhtemelen kazanırız.Özellikle Hamit-Eboue ikilisinde beklentim büyük.

zor olacak. ben zaten uzun zamandır inönüde kolay maç çıkardığımız hatırlamıyorum. ama kazanacağımıza inancım tam

bursadam ben hic korkmuyorum, bursanin göbeginde ibrahim 32 ve ömer oynicak, 35 yasinda.

baskiyi kurdugun an er yada gec golleri bulursun.

hatta bursa tventeyi 3-1 yendi, ama bu defansla hollandada isi cokte kolay degil, herkes bursa turu gecti gozuyle bakiyor ama twente cok rahat 2-0 yenecek gucte bursayi, gol atamazsa bursa orda elenebilir.

O defans hattı açık oynarsa dağıtırız.Ama Ertuğrul Sağlam'ın özellikle Arena kapalı defans oynatacağını düşünüyorum.Hele bir de öne geçerlerse cümbür cemahat kalelerini savunurlar.O yüzden o maç çok zor olacaktır.

Kasimpasa-Derbi ve Bursa'yi hemen aradan cikarmamiz iyi oldu. Kasimpasa ve Bursa öyle yada böyle bu ligdeki diger 15 takimdan daha iyi oynuyorlar. Besiktas'ta hani derbi zaten, Quaresma-Almeida-Fernandes sorunlari var.

bursa maçına bu maçtan daha çok korkuyorum

şahsi fikrim ligteki en kolay maçımıza çıkacağız. Bjk'nin , kasımpaşaspor'dan daha iyi oynayacağını sanmıyorum. Bjk'de en az kasımpaspor kadar kapalı kutu olsa da.. derbinin verdiği konstrasyon ile rahat geçeriz. (inşallah)

Rakip tüpçü ve kuşçu olsa da sonuçta Beşiktaş. Ama 3-1 alırız :b5:

1-0 benim için fazlasıyla yeterlidir..

Koyacas , baska care yok

Totem VoL42..Zor maç 5 olur..

Geri
Üst Alt