STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | Devre Arası

2. yarı işi bitiririz ben rahatım.BJK kolay gol yiyebilecek bir takım görüntüsünde.2 golü resmen hediye ettik ona üzülüyorum

Takimin en kotusu Hamit, tartismasiz. Kotu dediginiz Melo muthis uzun paslar birakiyor bos alanlara. Hamit derhal cikmali.

karisimizda rakip yok yahu, 4 pas yapamayan bir kazma toplulugu var yahu

yapmayin etmeyin, en az 2 farkla kazanmamiz lazim

Terim takımı bozmaz iyi oynuyor ,Melo tutuk geldi bana biraz

fark atmamız bunlara takım değil ya bjk bu ne abi 2gol yedik çok ilginç

Arkadşlar şimdi küfür yiyeceğimi iyi biliyorum ama 2. golde Semih'in hatası yok mu sizcede? Derbilerde bu hataları yapıyor maalesef. Neyse müthiştik ama klasikolarak sonuca gidemiyoruz. Ah ulan biraz Fener balı be abi.

fenerin dünkü balının 10 da 1 olsaydı bugün , liverpool 'u geçmiştik şu an

Elmander-Burak

Emre-Amrabat

ikinci yarı değişiklikler böyle olur.

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 1-1 Galatasaray | 1.Y | 26 Ağustos

İlginç maç oluyor.

Ya cidden iyi oynuyoruz Beşiktaş'da bildiğin rezalet umarım futbolun adaleti play-off daki FB maçı gibi davranmaz bize ... Harbiden çok üzülürüm bu maçtan 3 puan alamazsak ...

Herkesin dediği şeyi demiş olacağım sanırım ama ortasahamız şuana kadar iyi bir çizgi çizmedi. Melo formsuz ama ondan daha kötü olan bir Hamit var sahada. Emre sağda neler yapabilir bilemiyorum ya da Amrabat ama Hamit'in çıkması gerekiyor. Çok top ezdi, kaybetti. Engin'e asıl şimdi kızıyorum Hamit kendine gelene kadar Engiz bizim için çok önemliydi ama o kırmızı kart ile yaktı kendisini. Ortasaha akordu hala bulamadı, o sebeple defans olarak da saçmalıyoruz. İkinci gol en güzel örneği, elimizdeki topu kaybettik saha yayılımı da kötü. Alan savunması yapmak istiyorsak top rakibe geçtiği anda en az bir iki kişi topa basmalı ve pas verecek açık vermemeliyiz. Sezonun başı daha umarım herşey zamanla yerine oturur.

Galiba bizim takım maç heyecanlı olsun diye bilerek gol yiyor ve goller kaçırıyor.

Arkadşlar şimdi küfür yiyeceğimi iyi biliyorum ama 2. golde Semih'in hatası yok mu sizcede? Derbilerde bu hataları yapıyor maalesef. Neyse müthiştik ama klasikolarak sonuca gidemiyoruz. Ah ulan biraz Fener balı be abi.

ya hatasiz oynayan bir tane bile adam yok ki, cok tuhaf, bu ne hal böyl etakimin anlamadim ya

cl takimi böyle amatörce hatalar yapmamali, hele hele su kazmalara karsi

STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

yine abrsüt goller yiyiyoruz,gene bi ton gol kaçırıyoruz,Melo'culrara bu maç taki melo kapak olsun.

Sen bi yok ol.. Melo kotu olabilir Melocular demek neoluyo? Abi alin sunu sovmemek icin zor tutuyorum kendimi..

Onun disinda 2. Yedigimiz golde Semih degil arkasindan gelen adami gordugu halde Umutun orda Semihe atmasi pasi.. Vur one gitsin..

BJK li futbocular cezasahasına yaklaşınca kendini yere bırakıyorlar.

Maçda 4 golüde biz attık helal olsun valla.Fark yapmamız gereken maçda 2-2 devre arasına gidiyoruz, emeğe yazık.

Geri
Üst Alt