STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

yaklaşık 1 hafta önce İskoçya milli takımının Avusturalya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve yaklışık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Allan McGregor, bugün antrenmana çıktı. Kaleci antrenörü Mehmet Tezcan ile birlikte özel bir çalışma yapan McGregor'un Galatasaray maçının 18 kişilik kadrosunda yer alabileceği öğrenildi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Cenk'de bu özel çalışmada yer aldı.

Umut'un yanında Burak oynarsa ve kanatta Amrabat ilk 11 de başlarsa fark atarız bence.

Bu sene yandik. Orta saha ve forvette acayip rekabet var. Kim yedek kalsa icimiz gidecek.

Almeida kesin olarak yokmuş bu iyi oldu bjk duran toplarda etkili olabilir bize karşı

Biraz uzak alaka olacak ama bu maçın rövanşında büyük ihtimal Dany, Eboue ve Amrabat oynayamayacak. Başımızın belası yine işbaşında olacak.

(Bkz: Afrika Uluslar Kupası)

Re: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

Biraz uzak alaka olacak ama bu maçın rövanşında büyük ihtimal Dany, Eboue ve Amrabat oynayamayacak. Başımızın belası yine işbaşında olacak.

(Bkz: Afrika Uluslar Kupası)

Hamit semih ujfa hakan

Engin melo selcuk emre

Boyle oynariz 1

2 mac sorun olmaz. Zaten bu yil en fazla 1 mac kacirirlar.

inönüne canlı çakış. otobüs kalkıyoooor !

Umut'un yanında Burak oynarsa ve kanatta Amrabat ilk 11 de başlarsa fark atarız bence.

Hiçbir şart altında fark olmaz. Yenecegimizden bile şüpheliyim.

Bu kadar basit degil bu isler. Futbol maclarinda kadro kalitelerine göre puanlar dağıtılsaydı evet rahat kazanirdik. Ama maalesef öyle olmuyor.

Kazanmak için önce bizim Galatasaray gibi oynamamız lazım. Daha hazır değiliz oysa ki. Karsimizda da bilenmiş bir beşiktaş olacak. Mücadele edeceklerine şüphe yok. Macta seyirci destegimiz de yok.

1-0 olsun bizim olsun.

yasi 27 üstüler temkinli yaklasirken, alti ise havalarda ucuyor. tez kanli olmalarina veriyorum

ayaginiz yere bassin, ne farki. kazanalim yeter

bunları inönüde yenersek kesin bi sürü olay çıkar

Çok tehlikeli maç olarak görüyorum. İyi oynarız ama rakip şu anda çok tehlikeli. Yaralı aslan'ın ne yapacağı belli olmaz.

Çok büyük rotasyona gittiler,mali problemler borç gırtlakta. Bunlar gaza getirebilir. Ama 2-0 yeneriz diyorum. Zorlanabiliriz.

beşiktaşın hucum presimize karşılık verip veremeyeceği maçın sonucunu etkileyecektir. eğer fener gibi çıkamazlarsa o dakikalarda rahat alırız aksi durumda maç ortada ama her türlü biz yakınız galibiyete bana kalırsa. emre çok iyi olmasına rağmen orta sahada bu maç amrabat oynamalı kanatta diye düşünüyorum. ilerde de umut-burak çok ciddi sıkıntı yaratacaktır beşiktaşa. ibb maçında izlediğim kadarıylsa savunma arkasına atılan toplarda çok yavaş kalıyorlar. burak-selçuk maçı olabilir yani. sonuç oalrak ideal kadrom ;

-------muslera

eboue-semih-ujfa-hakan

hamit-melo-selçuk-amrabat

-----burak---umut

Böyle durumlarda sans taninmayan takimlar hep sürpriz yapmistir. Ayrica Besiktas da olsa, Akhisar da olsa, benim icin farketmiyor.

Her macin önemi benim icin cok büyük. Hicbir macta rahat yenecegiz, parcalayacagiz, gömecegiz gibi laflar etmeyecegim.

Takima cok güveniyorum, cekinmiyorum, ama rakibe de saygi duyuyorum. Bi Antep senden nasil puan alabilirse, Bjk de alabilir

Simdi baktimda Besiktasin kadrosu oyle kucumsenecek kadar kotu degilmis .Birde zor bir saha oldugunu hesaba katarsak zor mac olacak diyebiliriz.Insallah kazaniriz .Kazanirsak saha kalkar takim .Macin favorisi biziz ama futbolcularimizinda taraftarimiz gibi rakibi hafife alirsa sikinti yasariz.Oyle sever atariz denecek kadar kotu kadrolari yok.

Sadece maç için değil, bütün sezon ve CL için de ayaklarımızın yere basması lazım.

Bir kez daha söyleyeyim;

Evet biz en iyiyiz ama maç sahada kazanılır.

Yenersek ilk 5 hafta ve ilerisi için ligi forse edebiliriz.Bizim için kilit maç.Kargalar yenilirse 5 puan gerimize düşüceklerdir 2. haftada.Böyle bir durumda samet ve yönetimleri için erken finalin baslangıcı olabilir.Bunun farkındalar yılın en önemli maçına çıkacaklar samet ve ekibi.Bizim CL maçları baslayınca avrupa sonrası puan kayıpları göz önüne alındıgında rahat fikstürde maksimum puanı almalıyız.İleride kaybedeceğimiz puanlar kuşlara cesaret vermemeli.Bence alırsak gelicek takviyelerle ligi erkenden kopartıp önümüzdeki sezonun planlamasına gecebiliriz.

Kağıt üzerinde favoriyiz ama maç zor geçecektir her şeye rağmen derbi oynuyoruz ve deplasmanda oynuyoruz.

samet aybaba: siz isdiyor duj verecek 50 dolar daha :D

beşiktaşın hucum presimize karşılık verip veremeyeceği maçın sonucunu etkileyecektir. eğer fener gibi çıkamazlarsa o dakikalarda rahat alırız aksi durumda maç ortada ama her türlü biz yakınız galibiyete bana kalırsa. emre çok iyi olmasına rağmen orta sahada bu maç amrabat oynamalı kanatta diye düşünüyorum. ilerde de umut-burak çok ciddi sıkıntı yaratacaktır beşiktaşa. ibb maçında izlediğim kadarıylsa savunma arkasına atılan toplarda çok yavaş kalıyorlar. burak-selçuk maçı olabilir yani. sonuç oalrak ideal kadrom ;

-------muslera

eboue-semih-ujfa-hakan

hamit-melo-selçuk-amrabat

-----burak---umut

Emre Colak'i boyle form yakalamiskan oynatmamak olmaz, Hamit'i oynatmam ama Emre'yi oynatirim. :ka21:

Cok zor mac olacak, BJK'nin kadrosu okadar da kotu degil.

Kasımpaşa maçından tek fark Semih oynar diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt