STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

Amrabat'in assisti...

Burak'in golu var...

2-1 yada 3-1 aliriz.

Istatiskler her zaman cikar :)

kağıt üzerinde baktığında anormal kadro kalitesi farkı var iki takımın bizim lehimize ama gel gör ki maçlar kağıt üzerinde oynanmıyor. sahada en az onlar kadar koşmalı ve maçı ciddiye almalıyız, işte o zaman kalite farkı ortaya çıkabilir. benim takımla ilgili şu an için tek endişem, müthiş baskılı,aşırı üstün oyun oynamamıza rağmen bunu skora yeterisi kadar yansıtamamak ve saçma sapan goller yemek. sanırım bunu da takım birbirine alıştıkça ve ritmini buldukça aşacağız.

Fark felan aticagimizi dusunmuyorum ama size sunun garantisini verebilirim.

Ezicez, top edicez... ilk 15dk bi top tutalim pas yapalim... inonude islikdan baska bir ses duyulmiyacak en az bi 65dk.

Tamam temkinli olmakta fayda var ancak İ.B.B. maçında izlediğim Beşiktaş sabaha kadar oynasak bizi yenemez bu konuda ben eminim açıkçası.

Hani atamayız bir duran toptan gol atarlar orası başka ancak kadroları kaliteli v.b şeyleri kabul etmiyorum açıkçası.

Ben çok fazla zorlanacağımızı düşünmüyorum özellikle orta alanda çok büyük bir üstünlük kuracağımızı düşünüyorum Beşiktaş'a.Zaten kreatif oyuncu olarak bir tek Fernandes var,onu da orta alan bir şekilde etkisiz hale getirecektir.

Güveniyorum ve biliyorum ki rahatça koyar geçeriz..

gol yemeden 1 yada daha fazla gol atarsak kazanırız kanımca :)

bu mac berabere biter,sekmez

şaka bi yana inönüde kazanırsak bi sürü olay çıkar bence. zaten geçen seneki playoff maçından kalma bi husumet var melo ve eboue'ye acayip kıl oluyolar hatta eboue'ye tribünlerden toplu şekilde değil ama bireysel olarak fazlaca ırkçı saldırı olacak bence.

yazın stat mevzusu yüzünden ortam gereksiz şekilde yine gerildi, tam bu mevzu unutuldu derken bilmem ne çebi denen bi adam çıktı abuk subuk laflarla ateşi tekrar körükledi.

sözün özü yenersek bunlar en az 2-3 maç ceza alır.

Elmander'in golü var.

Umut ve Emre´yi tutup bizi durduracakmis Samet Aybaba :) Iste senin TD´lik kapasiten bu kadar :)

Kimi tutup da durduracaksin? Bir futbolcuyu kitleyince bozulan takimlardan degiliz. Kimi tutacaksin?

Burak? Amrabat? Emre? Melo? Selcuk? Umut? Eboue?

Peki Samet Aybaba´ya bi soralim. Peki biz Fernandes´i kitlersek ne olur? :) 1 adam saydim sadece :)

şaka bi yana inönüde kazanırsak bi sürü olay çıkar bence. zaten geçen seneki playoff maçından kalma bi husumet var melo ve eboue'ye acayip kıl oluyolar hatta eboue'ye tribünlerden toplu şekilde değil ama bireysel olarak fazlaca ırkçı saldırı olacak bence.

yazın stat mevzusu yüzünden ortam gereksiz şekilde yine gerildi, tam bu mevzu unutuldu derken bilmem ne çebi denen bi adam çıktı abuk subuk laflarla ateşi tekrar körükledi.

sözün özü yenersek bunlar en az 2-3 maç ceza alır.

en az 10 maç kapanır Finönü tribün lern en ön sıraları çevik kuvvet olmalı çok korkuyorum tinerciler futbolculara zarar verır diye

yensek yenilsek de bjk 10. haftada paramparça olacak..

Emre ve Umut mu:Z3: Bu mudur yani.. Ulan Emre ile Umut u tutsan Selçuk la Melo yu napıcaksın. Hamit sana uzaktan kol gibi geçirmezmi? Elmander Şansızlığını senin üzerinde kırmazmı? Hakan soldan akmazmı? Eboue belini kırmaz mı? Ahh samet ahh.. Ahh fiko ahhh.. Sizden bi Kaka' olmaz.

Direktör olarak Nouma gelse Güntekin Onay MEtin Feyyaz ve Sergen de Futbol komitesi olarak işe başlasa. Ozaman bizi kimse tutamaz işte. Başımızda Futbolu bilen Adamlar olur.

bck liler sıyırmıs dur5umda :D

Bu yorumlar nerden cıktı ya ?

Kaynak ?

Amrabat oynarsa gene İT'i pazara gönderip asist falan yapar

Burak oynarsa gol atar diyorum

Aydın yerine kim oynucak ya Amrabat yada Melo

O değide yıllardır böyle karakterli,takımı sahiplenen,hırslı bir futbolcu grubumuz olmamıştı.Bunun oluşmasını sağlayan;Başkan'a,yönetime,teknik ekibe sonsuz teşekkür borçluyuz kesinikle.Yorumların tümünü okudum neredeyse herkez takıma inanılmaz güveniyor.Herkez maçın öyle ya da böyle kazanılacağını düşünüyor.Hatta çevremde çoğu Galatasaray'lı CL grubuna Barcelona'yı bile istiyor.Uzun zamandır Yönetimiyle,teknik ekibiyle,futbolcusuyla,taraftarıyla birlik olmamıştık.

Geri
Üst Alt