STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

geçen seneki play-off ilk maçındaki gibi oynarsak rahat yeneriz..

Bilemiyorum da Elmander son zamanlarda cok kötü. Oynamasi bir anlam ifade etmez bence, gol atamiyor ve baya agirlasmis. Pres yapsa da bize gol atacak bir oyuncu gerekiyor. Burak kesin oynamali.

Bize karşı çok gaza gelmiş şekilde çıkacaklar. Stad konusunu geçtim, kadrolarının iyi olmaması sebebiyle kendilerini göstermek için sağa sola basacaklar. Puan kaybı olabilir, umarım yanılırım. Bizim kadronun normalde bu Beşiktaş'a çok rahat 3-4 atması lazım. Zaten bu maçta o tarz bi rahat oyun yakalarsak şampiyonluğumuz da hemen hemen garantilenir.

Gaza gelmemek lazım.

not: şampiyonu bu maç belirlemez yanlış anlaşılma olmasın. Sadece bizim takım demek kolay gaza gelmiyor, her maça aynı ciddiyet ile çıkıp oyunumuzu oynuyoruz -düşünce yapısının- geliştiğini gösterir. Bu da şampiyonluk demek zaten.

tam amrabatin maci bu aslinda ama emre bu performansla asla kesilmez, kesilmemeli.

emre kasimpasaya karsi ortaya gecince simdiye kadar oynadigi en iyi futbolunu oynadi ama bjkye karsida ortada denesek olur, cok riskli geliyor bana.

bu yuzden emre gene solda baslicak gibi ve dolayisiyla amrabat yedek baslar.

melo hic hazir degil bana sorarsaniz, simdi haberler cikmis, oynicak diye, hic sans vermiyorum ama melo oynarsa, kadro belli zaten.

su anda bu ilk 11 den kesilecek bir adam var o da elmander, gercekten cok kötü basladi elmander, gol atamamasi bir kenara, gecen sezonun ilk yarisindaki elmander yok artik, baya agirlasmis , yoksa bana mi öyle geliyor?

gene umut-elmanderle baslayip, buraki ikinci yari oyuna alir sanki hoca, cunku burakta 90 dk oynicak kapasitede degildir henüz.

Elmander konusunda katılmıyorum. Bence çok etkili oynuyor tek eksiği gol. Oda kendi söledi şut çekerken hala canım yanıyor dedi. Pozisyonlara bakarsanız bütün paslaşmalarda alan boşaltmalarda önde baskıda çoğu konuda lider. Kasımpaşa maçında devre arasında sahanın en çok koşanıydı. Arkadaşlarını oyuna çok iyi çekiyor. Sadece paslarıyla değil pozisyon anında yer tutuşuyla. Misal Kasımpaşa maçında Hakan Balta nın kalecyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda hakandan bası alıp tekrar hakana geri atması çok iyiydi. Ordaki pası kadar ilk topu aldığındaki yerini ayarlayışı falan çok iyiydi.

Gol olayını fazla takmayın kafaya elinde sonunda atar ama takım bu kadar iyi önde basmasının sebebi Elmander buna emin olun. Umut zaten pres yapmayı seven bir insan ama misal Burak Elmanderin yanına gelse Burak ta sevmemesine rağmen pres yapar. Ben gayet beğeniyorum.

Öyle bir baski yapalim ki ilk dakikadan itibaren, neye ugradiklarini sasirsinlar.

Cünkü Besiktas ilk dakikadan itibaren baski kurmaya calisacak bizi etkilemek icin.

Buna izin vermemeliyiz. Baski yapip taraftari da gazlamak isteyecek Besiktas.

Bizde ilk dakikadan itibaren bu umudu kirmaliyiz. Rahatca paslasip, pres yapip, sonuca gitmeliyiz.

Erken gol bulursak cözülür Besiktas zaten

Besiktas bu kadrosu ile baskili oynamaya kalkisirsa mac ilk yari 0-3 0-4 gibi bir skorle mac biter.

Ne kadro yapisi buna uygun, ne de sahadaki oyuncularin hucuma cikarken top kapma topu kesme kabiliyeti yeterli degil. Umarim böyle baslarlar da biz her kaptigimiz topta 2-3 pas ile kalecileri ile karsi karsiya kaliriz. (bu macta tek rakibimiz gol kacirma aliskanligimiz.)

Amrabat diyen bir kac arkadas var. Amrabat zamani gelince oyniyacaktir ve belki de benim bekledigimin üstünde bir performans sergiler ve Emre Colak'i kadro disi birakmaya zorlar ama sanmiyorum. Asla Amrabat kötü oyuncu demiyorum ama Emre Colak cok ama cok iyi basladi ve bu sekilde devam ederse ilk onbirdeki yeri Melo-Selcuk kadar tartisilmaz olur. Hamit desek zamana ihtiyaci var tam olarak oynadigimiz futbola ayak uydurumadi. Eboue ile tam ayar bulamadilar pas alip vermelerinde biraz sikinti var. (Amrabat da ayni problemi yasiyor henuz tam olarak nerde nasil duracagini nereye pas atacagini tam cözememis)

Derbi olmasi ve Derbilerde süpriz olmasi disinda baska bir tehlike görmüyorum.

Bu Besiktas ligi ilk 4 icinde bitirirse cok büyük basari göstermis olur.

ibb maçının özetini izledim hava toplarından korkabiliriz o kadar

her türlü gol atarız çok fazla pozisyon verip arkaya adam kaçırıyorlar bence burak ile amrabat oynamalı

aydın maçtan kopabiliyor çünkü

Önceden en azindan Ernst cikip defansif anlamda orta sahada bir seyler yapiyordu. Artik o da yok, BJK'nin defansi cok kötü duruyor kagit üstünde.

biri bjk nin çıkarabileceği en iyi 11 yazabilirmi ? ben takip etmedim yeni kim var kim yok

Rahat bir galibiyet bekliyorum.K.paşa nın beraberliği bulduktan sonraki oyunu şeklinde oynarlarsa daha az gol yerler.Bizimle başa baş oynamaya kalkarlarsa onlar için iyi olmaz bence :D

Onlardan kimin oynayacağı da önemli değil,hertürlü yencez

biri bjk nin çıkarabileceği en iyi 11 yazabilirmi ? ben takip etmedim yeni kim var kim yok

Batuhan

Olcay - - - - - - Pektemek

Fernandes

Hasan/Necip - Veli

Boral - Sivok - Toraman - Hilbert

Cenk

gardas veli gavlağı dutdukmu iş tamamdır samet aybabanın emniyet sibobu kendisi o çıkınca oyun moyun kalmıyor dağılıyorlar :D

Elmander konusunda katılmıyorum. Bence çok etkili oynuyor tek eksiği gol. Oda kendi söledi şut çekerken hala canım yanıyor dedi. Pozisyonlara bakarsanız bütün paslaşmalarda alan boşaltmalarda önde baskıda çoğu konuda lider. Kasımpaşa maçında devre arasında sahanın en çok koşanıydı. Arkadaşlarını oyuna çok iyi çekiyor. Sadece paslarıyla değil pozisyon anında yer tutuşuyla. Misal Kasımpaşa maçında Hakan Balta nın kalecyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda hakandan bası alıp tekrar hakana geri atması çok iyiydi. Ordaki pası kadar ilk topu aldığındaki yerini ayarlayışı falan çok iyiydi.

Gol olayını fazla takmayın kafaya elinde sonunda atar ama takım bu kadar iyi önde basmasının sebebi Elmander buna emin olun. Umut zaten pres yapmayı seven bir insan ama misal Burak Elmanderin yanına gelse Burak ta sevmemesine rağmen pres yapar. Ben gayet beğeniyorum.

ben gecen sezonki elmanderi hatirlamiyor olsam bunlar aok derdim ama gecen sezonki elmanderi hairliyorum vede kuyti görüyorum.

gecen sezon elmander calim falan atiyordu yahu, 2 metrelik adam falan ama topla baya etkili dedirtiyordu, kayserispor akarsi oynadigimiz maci hatirliyorum, calim falan atip kaleciye karsi karsi kalmasi vs.

bu sezon daha hazir degil kesinlikle, cok normal aslinda, sakatligi vardi, kampta da calismalara sonradan katilmisti galiba.

ama asil düsüse gecen sene bir parmagind ami ne sakatlanmisti ocakta sanirim, iste sakatliktan sonra döndü ama ilk yaridaki kadar etkili futbolunu bir daha gösteremedi.

iilk yari gercekten süperdi elmander, dedigim gibi simdiki kuyt gibiydi.

calim atiyordu, uzaklardan isabetli sutlar cekiyordu vs.

ben gecen sezonki elmanderi hatirlamiyor olsam bunlar aok derdim ama gecen sezonki elmanderi hairliyorum vede kuyti görüyorum.

gecen sezon elmander calim falan atiyordu yahu, 2 metrelik adam falan ama topla baya etkili dedirtiyordu, kayserispor akarsi oynadigimiz maci hatirliyorum, calim falan atip kaleciye karsi karsi kalmasi vs.

bu sezon daha hazir degil kesinlikle, cok normal aslinda, sakatligi vardi, kampta da calismalara sonradan katilmisti galiba.

ama asil düsüse gecen sene bir parmagind ami ne sakatlanmisti ocakta sanirim, iste sakatliktan sonra döndü ama ilk yaridaki kadar etkili futbolunu bir daha gösteremedi.

iilk yari gercekten süperdi elmander, dedigim gibi simdiki kuyt gibiydi.

calim atiyordu, uzaklardan isabetli sutlar cekiyordu vs.

Ben Kuyt ın hala iyi bir futbolcu olduğuna inanmıyorum. Maçlarını izledim hep tribünlere oynuyor. Şansa attı golleri. Elmander tamam biraz sıkıntılı ama 2gol atsaydı son maçlarda ki bu fırsatlar eline geçti şuan kimse eleştirmezdi. Şans işte olmadı.

Elmander olmadan görmek lazım bir takımı ama bana Elmandersiz kırılacakmışız gibi geliyor.

Not:Dediğine katılıyorum bir düşüş var ama inşallah kendini bulucak. Sakatlıktan çıktı taraftar olarak biraz sabırlı olmalıyız. Geçen seneki şampiyonlukta çok payı vardı. Bırakalımda biraz kaçırsın o toleransı hakkediyor kesinlikle

Ben Kuyt ın hala iyi bir futbolcu olduğuna inanmıyorum. Maçlarını izledim hep tribünlere oynuyor. Şansa attı golleri. Elmander tamam biraz sıkıntılı ama 2gol atsaydı son maçlarda ki bu fırsatlar eline geçti şuan kimse eleştirmezdi. Şans işte olmadı.

Elmander olmadan görmek lazım bir takımı ama bana Elmandersiz kırılacakmışız gibi geliyor.

kuyt bu lig icin cok etkili olacak gibi, adam 5 mac yaptiysa, 3 macta 70 dk etkisiz kalmistir ama 70 lerden sonra tecrübesini ve kondisyonunu konusturuyor adam, atiyor golleri.

ki, bizim ligde böyle bir adam is yapar, bizimkiler macin sonlarina dogru yerden kalkamiyor cunku.

birde herkes kuyt forvet degil, forvette oynatiliyor diye elestiriyor aykutu, oysa tam tersine, sagda oynarsa hicbirsey yapamaz kuyt ama neyse, konu disi oldu zaten, bosverelim.

elmander umut çıkarız maça. burak skor avantajını yakalayabilirsek sonradan oyuna girer.

henüz 3. resmi maçımıza dahi çıkmadık. herhangi bi futbolcunun bu sezonki performansıyla geçen yılki performansını karşılaştırabilmek için en azından bi 8-10 hafta daha beklemekte fayda var.

IBB o kadar gol kacirdi ki Besiktas´a karsi. Biraz becerikli olsalardi, 4-5 tane atacaklardi zaten.

Besiktas´in kadro yapisini gectim, mevcut kadrosu bile hazir durumda degil suanda.

Bu da bizim icin avantaj diye düsünüyorum.

Batuhan

Olcay - - - - - - Pektemek

Fernandes

Hasan/Necip - Veli

Boral - Sivok - Toraman - Hilbert

Cenk

Veli´nin sakatligi devam ediyormus. Antrenmani tamamlayamamis. Oguzhan oynayabilir büyük ihtimalle.

Hasan Türk´ün de oynayacagini sanmiyorum. Oynarsa, sadece bu yüzden tebrik ederim Aybaba´yi.

Not:Dediğine katılıyorum bir düşüş var ama inşallah kendini bulucak. Sakatlıktan çıktı taraftar olarak biraz sabırlı olmalıyız. Geçen seneki şampiyonlukta çok payı vardı. Bırakalımda biraz kaçırsın o toleransı hakkediyor kesinlikle

Elmander de Kuy da iyi oyuncular. Zaten bizim lige alacaksan böyle adam alacaksın. Bence biz de Fener de çok iyi iki adam aldık.

Veli´nin sakatligi devam ediyormus. Antrenmani tamamlayamamis. Oguzhan oynayabilir büyük ihtimalle.

Hasan Türk´ün de oynayacagini sanmiyorum. Oynarsa, sadece bu yüzden tebrik ederim Aybaba´yi.

veli kesin oynar, aybaba oynicak gözüyle bakiyorum dedi.

son macta veli cikinca ne kadar zorlandiklarini biliyorlar, o yuzden tam gecmemisse bile sakatligi oynatirlar.

bu veliden korkuyorum aslinda, adam cok sert giriyor, adamin hemen hemen her girisi sert faul.

umarim sakatlamaz kimseyi.

Geri
Üst Alt