STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş - Galatasaray | 26 Ağustos | 21.45

Burak - Amrabat girsin dağıtalım Beşiktaş'ı.

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | Devre Arası

Umut'tan 1 gol daha bekliyorum ben.

Hamit 2. sirada ama bos kosuyor.

En cok topu Hamit kaybetmis.

Elmander hadi yine gol atti ama o da cok kötüydü gol haricinde.

Hamit sol tarafta daha iyi olur sanki. En azindan soldan gidip sag iceri kayip sut ceker (stoch'un yaptigi gibi).

Reis yine başı çekiyo :ayatollah:

Melo'yu bende sevmiyorum ya

Resmen forumda bi sahsiyet var.. Burda sessiz durup.. Melo hata yapsada Melocular desem kapak yapsam diye.. Yaziklar olsun senin gibi tipe.. Allah yardimcin olsun dahada bisey demem sana

Boşver rapor et yeter...Keyfine bak renktaş..;)

Normal seviyeli eleştirmek tamam da bu forumun hali hakkaten pek içaçıcı değil. Ben de takımı eleştiriyorum ama o kadar olacak daha sezonun başı. İstediğimiz ritmi tutturamadık ama iyi olalım diye eksiklerimizi tespit etmeye calışıyoruz kendimizce. Ancak buradaki tartışma üslubu hiç hoş değil. Bu kadar eleştiriye rağmen takım Beşiktaş'tan en az iki gömlek üstün, bunu görmemek mümkün değil. Eksikleri tamamlayınca da belki üstünlüğümüz daha da artacak.

İçime doğuyor ki Melo yaptığı hatayı atacağı golle telafi edecek ve burdaki tüm anti-Meloculara kapağı takacak.

Umut kralsın atarsın golleri başarırsın sen . Aslanlar rahat alırız bu maçı arkadaşlarımızın dediği gibi :)

STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 2-2 Galatasaray | Devre Arası

Neyse bjkye bu kadar avantaj yeter

Resmen forumda bi sahsiyet var.. Burda sessiz durup.. Melo hata yapsada Melocular desem kapak yapsam diye.. Yaziklar olsun senin gibi tipe.. Allah yardimcin olsun dahada bisey demem sana

Melo haricinde kim hatayaparsan ammenna,Melo'ya baştan beri karşıydım yine karşıyım.Melo iyi oynasın bana kapak olsun ama herkese görecek melo bu sene berbat oynayacak ve çok hata yapacak.

Ulan bu fenev yalakası ve yanaşması kargalara puan kaptırırsak 1 hafta kendime gelemem. Yenmemiz şart bu toplama tkımı.

Geri
Üst Alt