STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

penaltı %100 haksızdı. takımı hiç beğenmedim. melo ve hamit çıkınca orta saha iyice oyundan düştü. melo ve hamit orta sahada olmazsa olmazdır. aydın yine kurtarıcı diye girdi, şundan ne zaman kurtulacaz bilmiyorum. amrabat kapalı defanslara karşı çaresiz kalıyor. defansı hiç beğenmedim(hakan-ujfalusi-semih) ilk 30 dakikadaki iyidik ama sonradan çok kötü oynadık. bizim takımda büyük potansiyel var ama ayakları yerden kalkmış topçuların böyle giderse bu sene hezimet olur bizim için. avrupada böyle oynarsak real-manu falan gol manyağı yaparlar bizi.her şeye rağmen, çok kötü olynamamıza rağmen, çapulcular takımına puan verdiğimiz için çok üzgünüm. şikeci fener bunları 2 maçtada evirip çevirip yener. bjk bu sene ilk 5e girerse bir daha maç seyretmem. çok kötü bir takımla oynadık. yazık oldu.

Burak sezon sonu mümkünse Galatasaraydan gitsin veya çıkıp beşiktaştan özür dilesin o kadar kişinin hakkına girdi,ayıptır.

lütfen, lütfen, yedigimiz 3 gole bakin, inanilir gibi degil, bu bdizim Galatasarayimiz olamaz

3 golü de biz atiyoruz kendi kalemize, ücünüde biz attik.

fenere karsi yedigimiz goller ortada

abi defans denilen sey yok bizde, adamlar futbol oynamadan goller atiyor bize, onlar atmiyor, biz atiyoruz kendi kalemize

yaziklar olsun, yaziklar

herkesin bir yeri kalkmis bizim, futbolculardan taraftara kadar, herkesin.

kazmalara karsi oynadik, 4 pas yapamayan kazmalara karsi

hamit, aydin rezil

emre hic mi ders almiyorsun, yine 10 tane tehlikeli yerlerden faul yaptirdi

amrabat nereye kosucagini bile daha bilmiyorum, antrenmanlarda ne yapiyor bunlar 2 haftadir yahu

burak keske atmasaydi kendini, keske yenilseydik.

melosuz GS YE HAYIR .

Melo'nun çıkmasıyla maçın rengi değişti resmen Fatih Hoca hata yaptı bence ama ne yapalım herkes hata yapar ...

Melo çıkmamalıydı.Ama olur böyle hatalar.Hatalardan ders almak gerek.

dün şikeciler yenilecekleri maçı 3-0 aldılar biz ilkyarı farka gidecek maı 3-3 e zor getirdik...aradaki şans faktörü....

Melo ve Hamit fizik olarak tam hazır değil

Amrabat haftaya formayı Emre'den alır

Forvet hattı Umut-Burak

Ujfa'nın yerine Dany geçer

Sol bek transferi %99 gelir

Saçmalamazsak yeneriz demiştim ama saçmaladık, hem takıma hem ben de dahil taraftara iyi bir ders olmuştur bu maç.

Elmander i kötü oldugu icin degil klubede Burak oldugu icin çıkardı hoca, haklıydı. Ama Melo ile başlamak bence hata en az 2 hafta daha yedekte kalmalı Melo, çok acik hazır olmadıgı. Hamit icin ise beklemek lazım. Mecburuz bu oyununa sabretmeye.. Ama genel olarak gercekten bugünkü konsantrasyon eksikliğimiz pahalıya patladı bizim icin..

Umut daha çok gol atar ama Umut oynadığı sürece kolay maç kazanamayız:coffee:

penaltı değildi diye ağlayan Beşiktaşlılara gelsin.

[video=youtube;6_LpKYshBd8]https://www.youtube.com/watch?v=6_LpKYshBd8[/video]

her zaman size mi ? biraz da bize

3 golüde resmen hediye ettik , 3-2'den sonraki oyunumuzu gördükten sonra 1 puana sevindim açıkçası.

bu takımda tek bi tane önlibero var o da melo beğenirsiniz veya beğenmezsiniz..melo şuan formsuz

Çok komik goller yedik savunmamız çok kötüydü.Bu takıma Kaka veya onun gibi üst düzey bir hücum oyuncusu ve sol bek şart.

En az 2 transfer lazım 1 ileri 1 geri. saçma transferlere para döktük almak gereken adamları almadık yine. mehmet topal uğur boral(ya da hasan ali) egemen kuytu biz almalıydık.

Çok yanlış transfer yaptık hala çok eksiğimiz var.

Bu saatten sonra transfer olmaz.

Beşiktaş her şeyini verdi, biz berbat bir maç çıkardık ve inanılmaz bireysel hatalar yaptık. Sonuç buna rağmen 3-3 oldu. Beşiktaş bundan daha iyi oynayamaz zaten bütün sene, görürsünüz.

Arkadaşlar geçen sene de İ.Belediyespor'a 2-0 yenilerek sezonu açtık. 3. haftada deplasmanda Karabükspor'a ile de 1-1 berabere kaldık. Hersene var bir vukaatımız o kadar olacak. Deplasmanda 3-3 iyi bir skordur. Evet normalde bu maçı ilk yarıya göre konuşursak rahat almamız gerekiyordu ama ciddi bir konsantrasyon eksikliği olduğu görüldü. Sanırım son günlerde meydanın da Galatasaray'ı çok şişirmesinin biraz etkisi var. O sebeple takım hala eleştiriye açık ama yerden yere de vurmaya gerek yok. 4 gol attık, 2 de gol hediye ettik olan biten budur.

Maç içinde penaltı değil diyenlere kudurun diyordum ama şu an bir daha baktım.

Çok çirkin oldu. Hiç yakışmadı. Bu bir puana ihtiyacımız mı vardı?

İlk yarı iyi oynadık çok pozisyona girdik ama atamadık,

Üstüne de çok basit goller yedik, rakipler 2 kere geliyor 1 gol atıyor biz 10 kere gidiyoruz 1 gol atıyoruz.

Çok basit gol yiyen bir takıma dönüştük.

Çok hata yaptık, saçma sapan goller yedik ve rakibimizin kendine güveni geldi.

Eboue'yi beğendim bir tek.

Geri
Üst Alt