STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

insallah cl'e kadar bu konsantrasyon olayini düzeltirler,yoksa bir macta kesin fark yeriz.

buarada dany bu takimin banko oyuncusu. ujfa gelen gecene el salliyor.

urfa abi bayadir rezil oyniyor, urfayi aslinda koruyan semih ve meloydu simdiye kadar

ama simdi semihte pek hazir olmayinca, meloda oynamayinca, urfa ortaya cikiyor.

dany tek basina kasimpasaya karsi durdu, tek basina 2 adamlik stoper isini yapti, ama herkes o mactan sonra rezil oynayan urfayi degil, danye salliyordu.

ben anlamiyorum ki, millet bu maclari nasil izliyor?

göz var,nizam var.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Hala boş konuşuyosun örnek veremicekmisin?

Senin niyetin nedir ? Galatasaray tarihinde bir sezonda en az gol yiyen kalecisi için ne örnek vereyim ? Çok istiyorsan gel sana şekilli örnek vereyim. Sen tatmin olmayacaksın anlaşılan.

Galatasaray düşmeye oynayan yeteneksiz bir takıma karşı rehavete girdi artistlik yaptı tüm golleride kendi attı yinede berabere bitti penaltı verilse ne olur verilmese ne olur baskıyı kurduğumuzda 3 golün gelmeceğni düşünen varmıydı rahavete girmek yok her maça fener derbisi ciddiyetinde çıkılmazsa puan kayıpları gelenekselleşir...

Bir futbolcu kurnazlık yapıp kendini yere atabilir.Dünya yıldızları da yapıyor bunu İniesta , Ronaldo , Messi.Bunu görmek hakemin işi.Kimse Burak'a kızmasın buna hakkınız yok.

Aynen. Bide beşiktaş'tan özür dilesin diyenler var ya hey allahım.

selam arkadaslar bu mactan cok ders cikartmak lazim oynanmadan mac kazanilmaz,besiktas galibiyeti hak etti(ikinci yaridaki futboluyla),penalti yok ama Burak profesyonelce hakemi aldatti,umarim fatih terim iyici fircalar bizimkilerini,son olarak Hamit tam bir hayal kirikligi simdilik

Ya ne var Burak´in pozisyonunda? Ben mi9 görmedim? Bence net fouldü ya.

Icerde mi disarda mi onu tartisalim. Adamin dengesini bozdu herif, bildigin fouldü benim icin

Amatör takımların bile yapmayacağı hatalar yazık günah yahu !

Hakan Balta sağolsun Karpaty Lviv volume 2 !

Bu takımda Alexis Sanchez'i de istemiyorum. Kral kupasında nasıl atmıştı ama kendini !!!

Burağın arkasında duracağız !! Oyuncumuzu harcatmayız lan kimseye !!!!

hala konusuosunuz ya bide piskin piskin....fener e laf atarsiniz hakem yarim edio diye her bi bok u kiyaslarsiniz hadi bakalim bi tane galatasaray li ciksin bana o pozisyon penalti desin got zoruyla 1 puan aldiniz "yildizlar topluluk uu"

bjk li yakin bir akadasim yazmis..sunun cenesini kapatmak icin ne yaza bilirim?

Pozisyon buz gibi penaltı, maçın başındaki cenk in umuta daldığı pozisyonda penaltı,hilbertin pozisyonuda penaltı.

Sen ona şunu sor, neden futbolcularınız yerden kalkmadı ?

Senin niyetin nedir ? Galatasaray tarihinde bir sezonda en az gol yiyen kalecisi için ne örnek vereyim ? Çok istiyorsan gel sana şekilli örnek vereyim. Sen tatmin olmayacaksın anlaşılan.

Dostum sen önce bi terbiye öğren ondan sonra forumlarda yorum yap kaybol şimdi

Vay arkadaş alex ceza sahası çizgisini gördüğünde kendini yere bırakır faul verilir gol gelir temiz gol olur. Fernandez her top geldiğinde aklına yüzme gelip kendini yere atar gol yeriz bişey yok. Bizim oyuncu ceza sahasına girerken (koşarken) ayağına müdehale yapılır doğal olarak kendini yere bırakır herkes linç kampanyasına başlar. Sıçarım lan böyle olaya ben. Alın liginizi bi tarafınıza sokun şerefsiz adi haysiyetsiz herifler.

Hiç bişi yapamazsın adam haklı çünkü.

tamam penaltı değilde fernandesin pozisyonu faul değil emrenin pozisyonu net olmasada penaltı sanki hakem 9 dk bize çalıştı sahalarında ilk yarı tek kale oynadık aykutun deyimiyle ucuz goller yedik :)

Bir futbolcu kurnazlık yapıp kendini yere atabilir.Dünya yıldızları da yapıyor bunu İniesta , Ronaldo , Messi.Bunu görmek hakemin işi.Kimse Burak'a kızmasın buna hakkınız yok.

Dünyanın çivisi çıkmış,herkes adam öldürse adam öldürmek meşru mu olacak?

amrabata bu maçta nasıl laf ediyosunuz anlayamıyorum dogrumu salman abi

amrabat iyi oynamadi ama fos oldugu icin degil, alismasi lazim, oynamasi lazim...

bugun amrabat at gibi ileriy ekosuyor, hakan arkasina topu atiyor, direkt rakib aliyor

amrabat gene dikine kosu yapiyor, emre colak arkasina veriyor pasi

aynen ya

amrabat iyi oynamadi ama fos oldugu icin degil, alismasi lazim, oynamasi lazim...

bugun amrabat at gibi ileriy ekosuyor, hakan arkasina topu atiyor, direkt rakib aliyor

amrabat gene dikine kosu yapiyor, emre colak arkasina veriyor pasi

Melo ne kadar kotu olursa olsun oyundan cikti ve mac besiktas leyine dondu,Fatih hocam emre gereksiz faul yapiyor,gecen hafta gereksiz bir faul ile beraberlik golu yedik,bugunde Fernandese cok gereksiz faul yapti dikta Emre

Geri
Üst Alt