STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

noluyo ya 3-5 saat öncesine kadar methiyeler düzülen takım ve oyuncular şimdi yetersiz ilan edilmiş.

biz takımımızı ve futbolcularımızı bilmiyor muyuz arkadaşlar? skora göre yorum yapmak bize yakışmıyor.

ilk yarıyı izleyemedim. ikinci yarıya yetiştim. ikinci yarı top oyunda kalsaydı geriye düştüğümüz halde galip gelebilirdik. özellikle skor 3-2 olduktan sonra top oyunda hiç kalmadı yere yatan kalkmadı. her duran toptan önce en az 45 sn çaldı bjk.

burak'ın penaltı pozisyonunda sol ayağına müdahale var. burakta müdahaleyi hissedince kendini bıraktı. darbe var mı var o da bunu kullandı.

sonuç olarak 3 bireysel hatadan 3 gol yediğimiz maçta, inönü deplasmanında 1 puan fena değil.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Hadi lan. Sen önce konuşmayı öğren. Mert'le Muslera'yı kıyaslayan adamla futbolun f'sini konuşmam. Ben terbiye öğrenirimde sen önce kendine bir kişilik bul. İki arada bir derede kalmışsın.

Sen kimle tartıştığını karıştırdın heralde ben mert muslera karşılaştrıması yapmadım hiç benim dediğim muslera maç kurtarmıyo lafıydı

STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Besiktasi ilk yari ezdik yerin dibine soktuk bir ara kedi fare oynuyorduk. Su molalari ve rakibin gereksiz faullari hizimizi kesti. Besiktas ve digerleri icin bise karsi son yarim saate esit bir skorla girmek bir nimet ve ayri bir motivasyondur. Defansimiz biraz sanssizdi hepsi o. Kusgiller fazla umitlenmesin, bu ligin babasi oldugumuzu bizden iyi bilirsiniz.. Oturun izleyin. Emreyi selcugu umutu salyalar akitarak izleyin.

Tam hazir olmiyan Melo ile, orta saha nasil elimize gecirdik.

o hazir olmiyan Melo cikdi... olan orta sahamiza oldu.... Melo nun degeri cok ..

Geçen sene Messi, Ronaldo, Xavi, Alexis kaç defa penaltı aldırdı kimse spor ahlakından bahsetmedi.

Yerde oyuncu varken oyunu devam ettirip gol atanlar oldu, elle gol atanlar oldu kimse çıkıp hırsızlıktan bahsetmedi.

Bu sene nelerle mücadele edeceğimizin numuneleri bunlar işimiz çok zor.

TFFsi hakemleri, rakip takımları, medyacısı, cartı curtu hepsi bize cephe almış durumda. Allah yardımcımız olsun.

burdaki sohbetlerde hep ayni :) :coffee:

icim rahat takim takir takir oynadi..sansizdik okadar:tiphat:

su sikeci itlerdenmi özür diliyecekmis adamin asabini bozmayin

kim lan bunlar herkez haddini bilecek

heleki o tvlerde yorumcu diye cikan serefsizler oraya ne amacla ciktiklari belli allah topunuzun belasini verir insallah!!!

yere saglam basmiyoruz derken bunlardan bahsediyorduk iste

yere saglam basmadigimizi emre colk ve semihin hareketlierinden belli.

cok havalanmis ikiside, tamam, azcik özgüvenle irskli birseyler deniceksin, hatta denemek zorundasin, ki, fakrin ortaya ciksin.

ama semih ve emre colak abartmaya basladi, hele semih, basit oynadigi zaman süper oynayan semih, calim falan atiyor, bu nedir arkadas.

Irdelenmesi gereken sey: Neden bu kadar panik oynadik? Neden?

Kontrollü ve sakin oynasaydik, 5 tane sallayacaktik bunlara ya.

Bizim hatamiz.

---muslera---

hamit-dany-semih-eboue

-----melo-selçuk---

aydın amrabat

burak-umut

Melo ne kadar kotu olursa olsun oyundan cikti ve mac besiktas leyine dondu,Fatih hocam emre gereksiz faul yapiyor,gecen hafta gereksiz bir faul ile beraberlik golu yedik,bugunde Fernandese cok gereksiz faul yapti dikta Emre

melonun çıkması gerekiyodu ve çıktı bu kadar basit yerine oynayan adamı tartış sadece bence renktaş ...

şu maç sonlarında herkes kendini belli ediyor. temiz bir ban fırtınası esmeden buralar düzelmez. haydi iyi geceler. kalın sağlıcakla...

Geçen sene Messi, Ronaldo, Xavi, Alexis kaç defa penaltı aldırdı kimse spor ahlakından bahsetmedi.

Yerde oyuncu varken oyunu devam ettirip gol atanlar oldu, elle gol atanlar oldu kimse çıkıp hırsızlıktan bahsetmedi.

Bu sene nelerle mücadele edeceğimizin numuneleri bunlar işimiz çok zor.

TFFsi hakemleri, rakip takımları, medyacısı, cartı curtu hepsi bize cephe almış durumda. Allah yardımcımız olsun.

fener medyası gazlıyor , bizimkilerde ahlak triplerine girmişler onlara destek oluyor

Agzimi bozmak istemiyorum, ama burda fark atariz 5 atariz diyenlere selamlarimi yolluyorum sadece...

güntekin programa başlarken açılış cümlesi aynen şudur:

galatasaray burağın kendini yere atarak kazandığı haksız penaltı sonucu maç 3-3 berabere bitti.

ulan sen ne onun bunun çocuğusun. ne şerefsizsin. rıdvan pezosuda güldü. burağın kendini yere attığını ön plana çıkarcağınıza dün mehmet topalın elle kolla attığı gole niye yorum yapmıyorsunuz lan şerefsiz evlatları.

Geri
Üst Alt