STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Takımın takılmasını bekleyen çakallar üşüşmüş yine buraya.Ulan ben yanlış maçı ızledim heralde.İlk 30 dakka net 4 0 olurdu maç.Daha ne pozizyona girecez.Shadan sildik kargaları.Melonun çıkması orta sahayı çökertti çok normal.Sonucta ne olursa olsun bjk deplasmanda oynuyorsun.Yediğimiz goller tam komedi.Şu macın gercek skoru 4 1 3 1 olmalıydı.

ya bosver, keske mac bittiginde bi 30 dk kapansa forum, cunku sicak sicak sacma sapan konusuyor millet, bazen ben dahil.

Bende gerildim üzüldüm de saçmalamak ayrı birşey. Kötü oyunuyan o kadar adamımız oldu en çok öne çıkan 2-3 oyuncudan birine laf geliyor. Art niyetli bu yorumlar ya da beyin-out.

Arkadaşlar oyun oynanıyor ve biz de alet oluyoruz.

Burak'ın ayağına kesinlikle darbe var ve adam yere düşüyor, hatta darbe olduğu için ya dengesi bozulduğundan ya da bak ben de düştüm diyebilmek için darbeyi yapan da düşüyor.

Burak çok hızlı ve o hızda içeride mi dışarıda mı görmek çok zor. Hakem yardımcısının uyarısıyla penaltıyı veriyor. Abartılacak hiçbirşey yok.

fbnin elle gol attığından hiç bahsetmeyen medya da bizi karıştırmak için hemen yükleniyor.

Ama golde Holosko'nun golde Hakan Balta'ya yaptığı faulden bahseden yok, adam Aydın'ın ayağına vuruyor faul onlara veriliyor, bir de sarı kart çıkıyor ondan bahseden yok. Aydın dimdik dururken adam Aydın tepesine çıkıyor, penaltı olması gerekirken Aydın kambura yattı diye faul çalınıyor birşey diyen yok.

şansız kötü maç 4o yıl düşünsem böyle olacağı aklıma gelmezdi

melo hazır değil*

burak,amrabat bence ileride as olacak oyuncular yedek*

iyi oynayıp bol kaçırıp kolay hata yaparsan puan kaybedersin*

şikenin tartışılmadığı ülkede burak yılmaz emek hırsızı diyen şerefsizdir* önce kendi takımını sorgulasın

Takımın takılmasını bekleyen çakallar üşüşmüş yine buraya.Ulan ben yanlış maçı ızledim heralde.İlk 30 dakka net 4 0 olurdu maç.Daha ne pozizyona girecez.Shadan sildik kargaları.Melonun çıkması orta sahayı çökertti çok normal.Sonucta ne olursa olsun bjk deplasmanda oynuyorsun.Yediğimiz goller tam komedi.Şu macın gercek skoru 4 1 3 1 olmalıydı.

.

:tiphat:

abi yazın cok kısa öz NEt. Tebrik ediyorum öncelikle ve kendi görüşüme sana katılarak devam ediyorum Herneolursaolsun

amrabat Burak 11 de olması lazım ya bugun gördük hele hele birde MELO Hazır veya degil umrumda degil e ozmn hamitte hazır degil varmı böyle bişey ya :S

şansız kötü maç 4o yıl düşünsem böyle olacağı aklıma gelmezdi

melo hazır değil*

burak,amrabat bence ileride as olacak oyuncular yedek*

iyi oynayıp bol kaçırıp kolay hata yaparsan puan kaybedersin*

şikenin tartışılmadığı ülkede burak yılmaz emek hırsızı diyen şerefsizdir* önce kendi takımını sorgulasın

bu uğursuz maçın topiği kapansa keşke.bursa maçı topiğini açın.

görmüyormusunuz net golcümüz yok yok yok ...CL de az pozisyon bulacaz ve yine heba edersek net CL de maç kazanamayız..........

Adam gibi bi komple forvet ya da bitirici bi orta saha falan lazım bu takıma.Ayıp bu kadar pozisyon harcanıyo yazıktır.

forvet durumumuz ne olacak arkadaşlar çok gol kaçırıyoruz... sizce neco giderm,i bejekeye

Bende gerildim üzüldüm de saçmalamak ayrı birşey. Kötü oyunuyan o kadar adamımız oldu en çok öne çıkan 2-3 oyuncudan birine laf geliyor. Art niyetli bu yorumlar ya da beyin-out.

bende yikildim, hatta saka degil, kalbim agriyor, cok koydu bana bu mac, cok heycan yaptim, rahatsizlandim az bucuk.

ama bugun hatasiz oynayan 1 tane adam bulmak mumkun degil, herkes hataaliydi, herke sacma sapan hatalar yapti, ilk yari iyi oynamamiza ragmen.

ama meloya, hamite, amrabata, buraka sallamak nedir abi.

daha 2. hafta.

tamam, kabulum, 4-5 atmamiz gereken macta zar zor 1 puan aldik ama topculara kin kusmak nedir yahu, kendini tutamayan foruma yazmasin anasini satayim sakinlesene kadar.

hamit hariç tüm dediklerine katılıyorum

bence böyle oynamalıyız bursa macında

---muslera--

eboue-dany-semih-hakan

hamit-melo-selçuk

umut-burak-amrabat

bi kere olsun 4-3-3 denemeliyiz.

bende yikildim, hatta saka degil, kalbim agriyor, cok koydu bana bu mac, cok heycan yaptim, rahatsizlandim az bucuk.

ama bugun hatasiz oynayan 1 tane adam bulmak mumkun degil, herkes hataaliydi, herke sacma sapan hatalar yapti, ilk yari iyi oynamamiza ragmen.

ama meloya, hamite, amrabata, buraka sallamak nedir abi.

daha 2. hafta.

tamam, kabulum, 4-5 atmamiz gereken macta zar zor 1 puan aldik ama topculara kin kusmak nedir yahu, kendini tutamayan foruma yazmasin anasini satayim sakinlesene kadar.

Nevzat Dindar@nevzatdindar Necati Ates/ Besiktas haberleri yalanlaniyor..Iki taraf da boyle bir transferin olmayacagini soyluyor..

burağın penaltısı tüm şikecilere, yandaş medyaya ve azizin yardakçılarına dibine kadar girsin....

dunya bir tane burak yılmaz yok arkadaslar benim de burak yılmaz adında arkadasım var

mesaj olayı cakma olabilir

vallah icim karardi

bu yaziyi ciddiye alan intihar eder:o

Birinin bir yerine almasına gerek yok zaten belli şeyler. Güçlü bi forvet olunca bizim defans karşısında 25 yaşında adam olan ilkokul çocuğu kıvamına giriyor. Ben oynasam boğarım bu defansı. Ama karşında Lugano, Stam gibi bi azman görsen bu kadar at koşturamazsın:ka21: Defans oyuncusu güçlü olacak kız gibi fizikle olmaz. Forvetlerin beceriksizliği zaten malum atan atıyor şanssızlık değil beceriksizlik baya. CL'de zaten nadir pozisyon bulacaksın Guiza terk oynarlasa işimiz var.

Irdelenmesi gereken sey: Neden bu kadar panik oynadik? Neden?

Kontrollü ve sakin oynasaydik, 5 tane sallayacaktik bunlara ya.

Bizim hatamiz.

Ben maçı izlerken yanımdaki arkadaşlara şunu söyledim hep "Galatasaray oyunun kontrolünü alamıyor".

Alamadık o kontrolü bir türlü. Hep rakip defans arkasına sarkmaya çalıştık. Tamam bu da bir taktik ancak bir yere kadar yani.

Umutun bugün tek beceriksizliği havadan gelen topu kontrol edemeyişiydi

Boş kaleye dediğimiz pozisyon çok çaprazdı.Toresler tonlarcasını kaçırıyor böyle pozisyonların

Bu takıma forvet değil "top class" bir oyuncu lazım.

Amrabat için erken,aydın kapalı defasnlarda zorlanır,emre daha çok yolu var

Geri
Üst Alt