STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Ben maçı izlerken yanımdaki arkadaşlara şunu söyledim hep "Galatasaray oyunun kontrolünü alamıyor".

Alamadık o kontrolü bir türlü. Hep rakip defans arkasına sarkmaya çalıştık. Tamam bu da bir taktik ancak bir yere kadar yani.

aynen maç içerisinde baskı yapıp bir kaç kere arkaya atmayı denememiz lazımdı taktiğimiz arkaya atmak değil. Geçen sene ki gibi full press+takım halinde hucum olmalı. Rakibi şaşırtıp arada forvet arkasına atacağımız pasları gole çevirir aha dengeli bir oyun sergilerdik.

Bu sene bitmez diyip kaçıyorum*

çokta üzülmüyorum aslında C.l. maçları öncesi belkide hayırlı puan kayıplarından biridir diyorum*

iyi geceler

bu arada selçuk mlige iyi başlamadı

dunya bir tane burak yılmaz yok arkadaslar benim de burak yılmaz adında arkadasım var

mesaj olayı cakma olabilir

Mesaj olayı tabi ki çakma ve bu mesajı ilk kim yayınladıysa bu sahtekarlığı yapan odur. Burak'ın o kişiye mutlaka sahtekarlıktan tazminat davası açması lazım ki bundan sonra bu kuş beyinliler bir daha böyle şeylere cesaret edemesinler.

Oturduğu yerden sahtekarlık yapıyor, alacaksın elinden evini arabasını anlayacak çamur atmak kul hakkı yemek ne demekmiş.

---

Burak'ın PA olayına takılmayın renktaşlar...

Önce Emrenin şutunda koluyla çıkaran Hilbert'i görmedi,

Yine (yanlış hatırlamıyorsam ) Emrenin topa vurmak isterken Toramanın Emreye vurmasına şaşılacak bir kararla BJK a frikik verdi...

Uzun olan mesajımda da belirttim.

Hakem tüm insiyatifini BJK tan yana kullandı... Eğer PA ise burada tartışılan diyecek söz bulamıyorum :confused:

Bir ara Galatasaraylı oyuncuların BJK li oyunculara 1 metreden fazla yaklaşmasını bile yasakladı hakem.

Bırakın dokunmayı yaklaştıkları anda çaldı düdüğü...

Başkanları " Fenerbahçeme dokundurtmam " der, " o başkanın hakemleri " Beşiktaşıma dokundurtmam" der...

Allah sonumuzu hayır eylesin... :(

Sergen Yalçın : Batuhan 4.40 dakika yerde yatıyor, Oyun kenarına alıyor 4 saniye sonra oyuna giriyor, Hiç bir zaman bukadar gülmemiştim.

Bu takim rüya takim olucak olacak da biz şampiyonlar liginden eleniriz bu takim kendini bulana kadar. Hamitin amrabatin Burak'ın melonun hazır olması 3 ayı bulur. Ayrıca benim iddam bu takımın defans dörtlüsü 1 ay icinde böyle olucak gorursunuz. Eboue...Semih....dany....urfa ilerdede elmander yerine burak oynar

Bu arada keşke son vuruş ustası Drogba-Berbatov gibi bi forvetimiz olsaydı

Bjk Arenaya gelecen nasılsa.Bakalım nasıl kurtulacan farktan o maç.Bu maç şansa kurtuldun her zaman papaz pilav yemez.

523330_311117162319646_1406610891_n.jpg

ali naci küçük@nkucukk bu arada baskan fikret orman, ahmet nur cebi, samet aybaba Necati Ates ile ilgili hicbir transfer girisimlerinin olmadigini belirtti

iyi oynuyoruz hoş oynuyoruz da çok kolay gol yiyoruz enteresan olan pozisyon vermeden 3 maçta 6 gol yedik ya duran toptan ya savunma hatası, oynadığımız tüm top bunlar yüzünden güme gidiyor bunu düzeltmemiz lazım

FATİH TERİM OYUNCULARI SOPAYLA KOVALAMASSA NEYİM :)bu saatten sonra

Hamit, Burak, Amrabat transferleri ile coştuk ama takıma cuk oturan Umut oldu.

Futbol çok enterasan.

Geri
Üst Alt