STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Bu arada keşke son vuruş ustası Drogba-Berbatov gibi bi forvetimiz olsaydı

fark mark olmaz, biz en cok ttarenada zorlanyioruz zaten.

gecen sene deplasmanda muthis bir defans anlayisi olan ama ayni zamandaa ofansif cok effektif olan bir takim vardi, ama su anda defansif hic hazir degiliz, ondan deplasmandada zorlaniyoruz.

gecen sezon en iyi maclarimizi deplasmanda oynadik

pozisyon vermeden maclari kazandigimiz cok oldu.

ttarenada ise pozisyon vermedigimiz mac olmadi, en kotu takima bile en az 2-3 tane net pozison veriyorduk.

Bu takim rüya takim olucak olacak da biz şampiyonlar liginden eleniriz bu takim kendini bulana kadar. Hamitin amrabatin Burak'ın melonun hazır olması 3 ayı bulur. Ayrıca benim iddam bu takımın defans dörtlüsü 1 ay icinde böyle olucak gorursunuz. Eboue...Semih....dany....urfa ilerdede elmander yerine burak oynar

3 ay mı onur antu zu -> gscimbom

göbekte emre-selçuk olmaz bence + melo da hazır değil + selçuk-hamit te denendi vahim oldu durum....

bence selçuk-yekta denensin + aydın sağda formayı hakediyor hamite torpil neden ......

199817_10152078777735164_1789812491_n.jpg

bize dürüstlük dersi veren tüm küçük ve bilimum büyük kuşlara gelsin

maçta hakem tüm takdir haklarını 8taştan kullandı samet çıkmış hakem kararları bizi üzdü diyor bu ülkede futbol ilerlemez tabi

Hamitîn maç ritmini yakalayana kadar sonradan oyuna girmesi lazım.

Bir tane üst düzey kanat oyuncusu alınması lazım.

Ayrıca bugün bence Engin'i aradık.

Saffet Ulusoy@saffetulusoy Necati Ates konusuda küllüyen yalandir.. Bunlar Galatasarayimizi karistirmaya yonelik haberlerdir.. Bu tuzaga dusmeyelim. Herkes rahat olsun

Bu maç bize ders olsun.Oyunun kontrolünü ele geçiremeyip saçma sapan 3 gol yedik.2. yarı Melo çıktıktan sonra hiç etkili olamadık.Ağustos sıcağını ve daha ligin 2. haftası olduğunu hesaba katmak lazım.

Hazır olmayan Melo çıkmasa maçı kazanırdık.

Melo çıktı ortasaha bomboş kaldı.

suanda kazim hamitten daha etkin (ciddiyim) ama suanda

bana göre tek eksiğimiz şans başka birşey değil.fb ve bjk yi kevgire çevirdik zarzor maçları kurtardık.onların kaleyi bulan toplar bize çarparak gol oluyor biz 5 tanede 1 tane zor atıyoruz

1 maç olsa neyse, ama defalarca bulduğumuz onlarca gol pozisyonunda skor yapamıyorsak bunun şansla ilgisi yok, beceriksizlik.

Bitirici forvetimiz ne yazık ki yok, ama yapacak birşey de yok.

Bu takim rüya takim olucak olacak da biz şampiyonlar liginden eleniriz bu takim kendini bulana kadar. Hamitin amrabatin Burak'ın melonun hazır olması 3 ayı bulur. Ayrıca benim iddam bu takımın defans dörtlüsü 1 ay icinde böyle olucak gorursunuz. Eboue...Semih....dany....urfa ilerdede elmander yerine burak oynar

İnan benim umrumda değil ş.liginden elenmişiz tur atlamışız öyle gökten iner gibi bir anda tesadüfen yükselen takımların avrupada esamesi okunmaz asla ömründe bir kere gelir böyle turlar. Herşeyi sindire sindire yaşamak lazımnasıl bir dil bir anda öğrenilmiyorsa aynı şekilde ş.liginde oynamayı öğrenmek ardından öğrendiklerimizi uygulamak lazım.

Bu takım uefaya kalırsa sakın yadırgamayın uefada belki bir yarı final görebiliriz ama ş.liginde çok erken. Eboue dışında ş.ligi tecrübesi olan oyuncumuz yok. Önce tecrübe kazanacağız.

Şampiyon olduğumuzdan beri söylüyorum 3.olup avrupa ligine gitmemizi istiyorum neden bilmiyorum ama isteğim bu. Bu takım şu anda oraya çok daha uygun geliyor sanırım bana.

4-3-3 oynamalıyıdk

er yada gec denicek bunu hoca, denemek zorund aeger kontrollu oynayan bir Gs istiyorsa cl de.

cl de 4-4-2 ile, bu yaptigin pas hatalarinin 3 te birini yaparsan, fark yersin, fark.

direkt pozisona giriyor rakip 4-4-2 de top kayiplarimiz oldugunda, cunku zaten 2 orta sahadan biri hep ofansi dusunuyor, birde bekler cok aciliyor...

1 maç olsa neyse, ama defalarca bulduğumuz onlarca gol pozisyonunda skor yapamıyorsak bunun şansla ilgisi yok, beceriksizlik.

Bitirici forvetimiz ne yazık ki yok, ama yapacak birşey de yok.

şans derken sadece atamdıklarımız değil yediklerimizide kast ettim.

er yada gec denicek bunu hoca, denemek zorund aeger kontrollu oynayan bir Gs istiyorsa cl de.

cl de 4-4-2 ile, bu yaptigin pas hatalarinin 3 te birini yaparsan, fark yersin, fark.

direkt pozisona giriyor rakip 4-4-2 de top kayiplarimiz oldugunda, cunku zaten 2 orta sahadan biri hep ofansi dusunuyor, birde bekler cok aciliyor...

Aga bence Elmander yerine Burak oynasaydı ilk yarı maçı koparırdık. Sen ne diyorsun?

Defansif hatalar bir sekilde düzeltilmeli futbolcularımız defalarca bu maci izlesinler nazarlik olsun bu mac ki gercektende oyle 1-0 one gecsek cok farklı olurdu one geçemedik bir turlu. Ayrıca Fatih hoca Kakayi iistiyorum kim istemez dedi inşallah alırız. Boyle puan kayıpları isin ciddiyetini arttırır ayrıca ilk yarı karşısındaki takımı sindirmiş bir takımdan bahsediyoruz yorumlar biraz daha mantıklı olmalı.

Geri
Üst Alt