STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

tek birsey istiyorum, haftaya burak ve dany oynasin.

danyi artik simdiden oynatip, ilk 11 alistirmak lazim cl öncesi.

yoksa bu urfayla isimiz kolay degil, urfa artik yakinda 35 olacak beyler, cok normal zaten.

En iyisi demiyorum ancak benim gördüğüm şuan oynayan en hızlı 3-5 stoperden biri Avrupa da, Dany.

Oynamalı, oynatılmalı. Eboue'nin de kulağı çekilmeli. Çok pas hatası yapıyor çok.

ENGİN i çok ararız net..

SERCAN bence şans bulmalı son hamlelerde umuttan iyi

4-3-3 bi denesek hamit KEndini daha çabuk topluycak amrabat dahada etkin olcak burak gol atcak umut asistci kimliği ön pla na cıkcak

şu holosko bize 2 gol attı ya

günün özeti bu ya

Holosko denilen futbolcu bozuntusu bize 2 gol attı

Aga bence Elmander yerine Burak oynasaydı ilk yarı maçı koparırdık. Sen ne diyorsun?

kesinlikle daha net gol pozisyonlara girerdi, ilk yari tam onun maciydi.

atar miydi, atamaz miydi, bilemem, burak gunund eolmadigi zaman sacmalamayida iyi biliyor ama direk gole giden pozisyonlarimiz daha cok olurdu, arya super kaciyor cunku.

Bunu paylaşmadaki amacınız nedir 2 saatten beri ya

Galatasaraya ya da burağa gareziniz mi var.

Aynı şeyi kuyt yapsa temas var veya hakem hatası der geçilirdi.

güzel kardeşim ben penaltı olduğu kanısındayım o yüzden resmi göstermek istedim bu bir

ikincisi ise herkesin senin düşündüğün gibi düşünmeni istiyorsan biz forumdan çıkalım sen tek başına yaz

üçüncüsü burası forum, forum anladın mı

YETER ARTIK ELMANDER BASIYOR ORTASAHAYI RAHATLATIYOR DEDİĞİMİZ EVET BAZI MAÇLARDA DOĞRU ama bu maçta ne gördünüz orta saha el mi salladı rahatlıkdan kanatlar 20-30 c.sahasına ortamı kesti dikine çokkmu rahat ilerledik baskımız savunmayı rahatlatıp pozisyonmu yemedik ?

soruyorum renktaşlar öyle veya böyle 3 gol yedik 3

ARTIK NE OLURSA OLSUN DANY OYNAMALI UMUT-BURAK-AMRABAT STANDART HALE GETİRİLMELİ

Bjk bugün Akhisar bld. kıvamında oynadı ama hakem hatası arkasına sığınıp bunu görmezden gelecekler..Bu güzel :)

NECATİ ATEŞ@neco_ates Hiç bir kulüple transfer görüşmem olmamıştır çıkan haberler asılsız dır

Her olumsuz maç sonunda yine teknik direktörler türemiş. Takımın nasıl oynaması hakkında fikir beyan etmiş; sanki kötü oynanmış bir maçtıda... 3 tane gol atmışız, bir o kadar daha atılabilirdik. Yok perişan olmuşuz, yok ŞL'nde parçalanacakmışız, yok durum hiç iç açıcı değilmiş, iyi oynanan maçlarda göze çarpmamışmış, Ujfa ve Semih yetersizmiş, Umut, Burak, Elmander golcü değilmiş...miş-muş... Galibiyet taraftarı olduğu kadar, mağlubiyet taraftarları da çıkıyor. Geçen seneden yetersiz olsak bir şekilde kabul edilebilir ama bu sene üstüne koymuş takımız, rakiplerin hepsi gerilemiş; üstelik ligin başı... Kayıkçı kavgasına döndü mübarek!

Muslera

Eboue-Semih-Ujfa-Hakan

Hamit-Melo-Selçuk-Emre (Amrabat)

Umut-Burak

Bu takım böyle çıktığı bi maçı kaybetmez bu ligde.

Melo'nun çıkması hataydı.Hadi çıktı Emre değil Hamit ortaya çekilmeliydi.

Arada ben de yapıyorum bu tarz savruk yorumları.Maçtan sonra kızınca birden kendimi bu şekilde buluyorum.Arada oluyor bunlar ama doğru değil tabi.

Öptüm alnından. Daha sağ duyulu olmak lazım. Çok erken birşeyleri ağır eleştirmek için.

elmander golcü mü ? ,

Her olumsuz maç sonunda yine teknik direktörler türemiş. Takımın nasıl oynaması hakkında fikir beyan etmiş; sanki kötü oynanmış bir maçtıda... 3 tane gol atmışız, bir o kadar daha atılabilirdik. Yok perişan olmuşuz, yok ŞL'nde parçalanacakmışız, yok durum hiç iç açıcı değilmiş, iyi oynanan maçlarda göze çarpmamışmış, Ujfa ve Semih yetersizmiş, Umut, Burak, Elmander golcü değilmiş...miş-muş... Galibiyet taraftarı olduğu kadar, mağlubiyet taraftarları da çıkıyor. Geçen seneden yetersiz olsak bir şekilde kabul edilebilir ama bu sene üstüne koymuş takımız, rakiplerin hepsi gerilemiş; üstelik ligin başı... Kayıkçı kavgasına mübarek!

En iyisi demiyorum ancak benim gördüğüm şuan oynayan en hızlı 3-5 stoperden biri Avrupa da, Dany.

Oynamalı, oynatılmalı. Eboue'nin de kulağı çekilmeli. Çok pas hatası yapıyor çok.

su anda bizim en hazir topcumuz dany, umut ve emre ile birlikte.

oynadigi maclarda eksikleri vardi, ama artilari daha fazlaydi.

yahu adam kasimpasaya karsi tek basina defans yapti, tek basina oynadi yahu.

tabiki dany de hata yapicak, ama bir an önce danynin ilk 11 monte etmek farz, ne kadar cok oynatirsan, o kadar iyi cl icin.

baska stoper almicaksan, danyi ilk 11 hazirlicaksin, net.

urfa 35 yasinda, urfa gecen sezonun ortalarinda basladi düsüse, gün gectikce dahada kötüye gidiyor.

hele sürekli ilk 11 de urfa ile gidemezsin, sansin yok, adam 35 yasin, kaldiramaz bu tempoyu, gecen senede kaldiramadi, sadece ligde oldugumuz halde.

bazı hamleleri çok saçma yapıyor. onun dşnda fizigi ve hızyla fark yaratabilir ama bazı pozisyonlarda hamlelerde kendini frenlemeli. onu yaptgnda bencede iyi oyuncu olabilir. ama tabi bunu yapması lazım. çünkü orası kritik bir bölge.

iyi geceler mutlu yarınlar

şansınız bol olsun!

Geri
Üst Alt