STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Bence golleri yememizde bir nedende aşırı özgüvene sahip olmamız. Mesela Melo kendi kalesine attı hiçbirşey olmamış gibi yerine döndü, nasıl olsa atarız gibisinden.Güven iyidir ama aşırı özgüven bugünkü gibi pahalıya mal olabiliyor.

3 ay mı onur antu zu -> gscimbom

Ben takımı eleştirmedim bile görüşümü soyledim. antu ne alaka? Engin'in kaza yaptıgı haberin forumunda neler yazmışim fener ve aşağılık taraftarları hakkında bi bak mal mal seyler yazmayın buraya

------

Şu Fenerliler ne ilginç insanlar...

Fazla değil bir gün önce bu pozisyona gol diye bağıracaksın , sonra kalkıp Burak'a dürüstlük dersi vermeye çalışacaksın.

İlginç...

A1QitnNCEAAZtg7.jpg

Nevzat Dindar@nevzatdindar Fenerbahce Guardiola mi?

bjknin adına kalemize gelen ilk şutta dakikalar 35 i felan gösteriyordu o da olcayın zayıf şutu

devre arasına geldiğimizde topla oynama oranları %61 e %39 luk bi fark

başarılı paslar da ise yine ilk yarının ortalarında 100 e 55 felandı

girilen pozisyonları saymıyorum dahi

oysa tabelada skorlar ise 2-2 yi gösteriyordu

kendi sahasında bu kadar ezik zamana oynayan her pozisyonda yatan bir bjkye karşı maçın son dksında 3-3 ken dahi atak oynayan golü düşünen bi galatasarayla kıyas zaten edilemez

türkiye liglerinde bir takım ezeli bi rakibini kendi sahasında en son ne zaman ezmiş 2-2 lik fener maçının haricinde o 4 senelik seride bile bu kadar üstün oynadığımız maç hatırlamıyorum ben derbilerde

aramızda diğer takımlarla ciddi bi siklet farkı olduğunu görebiliyoruz zaten her yönden

ne olursa olsun bugünkü oyun ve skor bende hayal kırıklığı yarattı,

ama dünyada hiçbir şey 4\4 lük değildir

her takım, her insan gibi bizde hata yaptık hata da yapacağız

önemli olan bu hatalardan ders çıkarmaktır

seni her zaman seviyoruz ve seveceğiz GALATASARAY

bazı hamleleri çok saçma yapıyor. onun dşnda fizigi ve hızyla fark yaratabilir ama bazı pozisyonlarda hamlelerde kendini frenlemeli. onu yaptgnda bencede iyi oyuncu olabilir. ama tabi bunu yapması lazım. çünkü orası kritik bir bölge.

danynin olumsuz yönü, her topa karismasi, kendi yerini kaybedip, bazen ben supermanm dercesine sol bek gibi solda adami kovaliyor, oysa orda onu yapicak solbek, sol orta saha var, sen yerini kaybetme, pozisyonunu kaybetme.

bunu ama oynadikca, hata bir kac mac hata yaptiktan sonra ogrenecek, gösterirsen eger, tecrube kazanacak, buyuk takimlarda böyle hatalarin yeri olmadigini kafasina er yada gec sokucak.

ama ne olursa olsun, urfa gibi kacak dövüsen, yanindna gecen adamlara el sallayan stoperin yerine, dany gibi tüm riski alip, her is ekarisan stoperi tercih ederim.

urfaya kizmiyorum, urfa artik 35 yasina basicak yakinda, bu kadar ofansif oynayan bir takimda, bu kadar defansi önde olan takimda urfa artik yapamaz.

danynin olumsuz yönü, her topa karismasi, kendi yerini kaybedip, bazen ben supermanm dercesine sol bek gibi solda adami kovaliyor, oysa orda onu yapicak solbek, sol orta saha var, sen yerini kaybetme, pozisyonunu kaybetme.

bunu ama oynadikca, hata bir kac mac hata yaptiktan sonra ogrenecek, gösterirsen eger, tecrube kazanacak, buyuk takimlarda böyle hatalarin yeri olmadigini kafasina er yada gec sokucak.

ama ne olursa olsun, urfa gibi kacak dövüsen, yanindna gecen adamlara el sallayan stoperin yerine, dany gibi tüm riski alip, her is ekarisan stoperi tercih ederim.

urfaya kizmiyorum, urfa artik 35 yasina basicak yakinda, bu kadar ofansif oynayan bir takimda, bu kadar defansi önde olan takimda urfa artik yapamaz.

dany'nin sol beke yardim etmesinin basli basina sebebi hakan baltanin orda oynamasi! adam lesoglules 11 orta yapip sadece birimi adami bulur?

belki bi şey diycem cok agır olucak ama neyse diyeyim. ŞUANDA(VURGULUYORUM ŞUANDA) bence urfa gerçekten formuylada yaşıylada ne bu yılı kaldırır iyi bi performansla nede hatasız bi sezon geçirip cl rahat ettirir. gerçekten çok süper bi oyuncuydu biliyoruz fakat şuanda olmuyo abi yeter koruduğumuz bariz görünüyo yarım sezondur.

-----

Kesinlikle katılıyorum...

Bugünki galbiyeti önleyen en önemli nedenler;

1- Takımın hazır olmaması

2- Boşlama ve aradaki klas farkını farkeden oyuncularımızın erken havaya girmesi

Yani herhangi bir yetersizlik asla bugünki skorun nedeni olamaz...

bjknin adına kalemize gelen ilk şutta dakikalar 35 i felan gösteriyordu o da olcayın zayıf şutu

devre arasına geldiğimizde topla oynama oranları %61 e %39 luk bi fark

başarılı paslar da ise yine ilk yarının ortalarında 100 e 55 felandı

girilen pozisyonları saymıyorum dahi

oysa tabelada skorlar ise 2-2 yi gösteriyordu

kendi sahasında bu kadar ezik zamana oynayan her pozisyonda yatan bir bjkye karşı maçın son dksında 3-3 ken dahi atak oynayan golü düşünen bi galatasarayla kıyas zaten edilemez

türkiye liglerinde bir takım ezeli bi rakibini kendi sahasında en son ne zaman ezmiş 2-2 lik fener maçının haricinde o 4 senelik seride bile bu kadar üstün oynadığımız maç hatırlamıyorum ben derbilerde

aramızda diğer takımlarla ciddi bi siklet farkı olduğunu görebiliyoruz zaten her yönden

------

Şu Fenerliler ne ilginç insanlar...

Fazla değil bir gün önce bu pozisyona gol diye bağıracaksın , sonra kalkıp Burak'a dürüstlük dersi vermeye çalışacaksın.

İlginç...

A1QitnNCEAAZtg7.jpg

Abi o değilde bugünkü adalet bekçileri geçen hafta nerdeydi? Geçen hafta rakip takım oyuncusu yerde kıvranırken topu neden dışarıya atmadınız? Bugün Terim hemen atın dışarı dedi ve en az 7 dakika oyun alanının dışına çıktıktan hemen sonra hiçbirşey olmamış gibi oyuna giren sahtekar Batuhan'ı bekleedik. Ulan az utanma olsun be, BJK'lileren fazla isyan ediyor tescilli şikeciler. Ben onların yerinde olsam inanın gram konuşmaya yüzüm olmazdı yahu. Adamlar hala konuşuyor, olacak iş değil gerçekten.

Dün belirttiğim gibi normal şartlarda Beşiktaş'ı çok rahat yeneriz diye.Aslında Umut'un kaçırmış olduğu pozisyon bugün şans meleklerinin bizim yanımızda olmadığını gösteriyordu.Maçtan sonra tüm spor yorumcuları Galatasaray'ın öne geçtiği anda oyunu istediği gibi domine edeceği yönündeydi.Ama bir türlü olmadı.Umut iki net golü kaçırdıkdan sonra üçüncüsünü affetmeyeceğini çok iyi biliyordum.Felipe Melo geldiğinden beri ilk defa hatalı oynadı.Bu da Beşiktaş'ın bulduğu gollere yansıdı.Canı sağolsun Melo'nun.Eminim bir ay sonra Hamit,Melo ve Amrabat istenilen düzeye gelecektir.

İmparator her sene farklı mentalite ile oynatıyor.Geçen sene birçok maçta öncelik olarak defans güvenliğini sağlayarak ofansif karakterli oyuncuların kollektif ve bireysel yetenekleriyle sonuca gidiyorduk.Bu sene daimi bir şekilde ofans oynayarak savunma hattımızın tehlikede olduğunu söyleyebilirim.Ama ilerleyen zamanlarda taşlar yerine oturacakdır.

Beşiktaş normalde iyi de oynasa bize kolay gol atamazdı.Ama Fenerbahçe maçındaki hastalığımızı Beşiktaş ile oynadığımız son 5 maça taşımış bulunmaktayız.Muslera gibi üst düzey bir kalecinin bu 5 maçta hakederek yediği 7 golden birini helal olsun cinsden gösteremeyiz.Ben bu maçın bizi rüyadan uyandırıdığını düşünüyorum.Galatasaray her zaman riziko yaratan mağlubiyetlerden veya ender beraberliklerden ders çıkarmıştır.İyi günde kötü günde her zaman yanındayız Aslan Cimbom.Ama şunu biliyorum ki Galatasary önümüzdeki yıllarda eskiden olduğu gibi klişeleşmiş başarılara imza atacakdır.

bende yikildim, hatta saka degil, kalbim agriyor, cok koydu bana bu mac, cok heycan yaptim, rahatsizlandim az bucuk.

ama bugun hatasiz oynayan 1 tane adam bulmak mumkun degil, herkes hataaliydi, herke sacma sapan hatalar yapti, ilk yari iyi oynamamiza ragmen.

ama meloya, hamite, amrabata, buraka sallamak nedir abi.

daha 2. hafta.

tamam, kabulum, 4-5 atmamiz gereken macta zar zor 1 puan aldik ama topculara kin kusmak nedir yahu, kendini tutamayan foruma yazmasin anasini satayim sakinlesene kadar.

Aynen öyle Salmanım.

Bakın arkadaşlar, hazır değil takım. Haa bjk hazır mı ? Hayır onlar da değil aslında. Çünkü gaz futbolu oynuyorlar. Gerçekten izleyin ilk yarı maymun oldular. Bizim hatamı "saçma sapan" goller ve artı rehavetti. O golleri yersen rakibin güçlenir, gazlanır. Şimdi daha sakince düşünüyorum gerçekten maçı vermişiz ciddiyim bu konuda.

haftaya bjk karabüğe 2 fark atsın helal olsun BE BJK Diyecem 2 golü bırak bariz üstünlük kursun neler demem be .. bu kadar netim olmycak boş gaz aldılar

Aynen öyle Salmanım.

Bakın arkadaşlar, hazır değil takım. Haa bjk hazır mı ? Hayır onlar da değil aslında. Çünkü gaz futbolu oynuyorlar. Gerçekten izleyin ilk yarı maymun oldular. Bizim hatamı "saçma sapan" goller ve artı rehavetti. O golleri yersen rakibin güçlenir, gazlanır. Şimdi daha sakince düşünüyorum gerçekten maçı vermişiz ciddiyim bu konuda.

şu kuşlar ne kadar garip yaratıklar

angutta Burak YILMAZ için 10 a yakın başlık açmışlar

ama bilmiyolar ki bu ülkeye en büyük ihaneti kendi takımları ve sözüm ona kulüp başkanlarının yaptığını

:)

hamit hariç tüm dediklerine katılıyorum

bence böyle oynamalıyız bursa macında

---muslera--

eboue-dany-semih-hakan

hamit-melo-selçuk

umut-burak-amrabat

bi kere olsun 4-3-3 denemeliyiz.

Aslında katılıyorum sana. Hamit-Selçuk-Emre Ç ve Amrabat çok daha uygun bu sisteme. 1-2 kez denesek fena olmaz. Özellikle hazırlık maçlarında deneyebilirdik aslında.

Geri
Üst Alt