STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

---

Mehmet kardeşim, hangi yüzden hangi haysiyetten bahsediyoruz...

3 Temmuz 2011 den bu yana onların kitabından gerek resmen gerekse gayri resmi kaldırılandan mı ?

Abi o değilde bugünkü adalet bekçileri geçen hafta nerdeydi? Geçen hafta rakip takım oyuncusu yerde kıvranırken topu neden dışarıya atmadınız? Bugün Terim hemen atın dışarı dedi ve en az 7 dakika oyun alanının dışına çıktıktan hemen sonra hiçbirşey olmamış gibi oyuna giren sahtekar Batuhan'ı bekleedik. Ulan az utanma olsun be, BJK'lileren fazla isyan ediyor tescilli şikeciler. Ben onların yerinde olsam inanın gram konuşmaya yüzüm olmazdı yahu. Adamlar hala konuşuyor, olacak iş değil gerçekten.

Bugünü özetleyecek olursak:

Galatasaray3-3Galatasaray

Aslında katılıyorum sana. Hamit-Selçuk-Emre Ç ve Amrabat çok daha uygun bu sisteme. 1-2 kez denesek fena olmaz. Özellikle hazırlık maçlarında deneyebilirdik aslında.

evet ya daha hiç denemedik ya yanarım yanarım ona yanarım

belki bi şey diycem cok agır olucak ama neyse diyeyim. ŞUANDA(VURGULUYORUM ŞUANDA) bence urfa gerçekten formuylada yaşıylada ne bu yılı kaldırır iyi bi performansla nede hatasız bi sezon geçirip cl rahat ettirir. gerçekten çok süper bi oyuncuydu biliyoruz fakat şuanda olmuyo abi yeter koruduğumuz bariz görünüyo yarım sezondur.

sorun urfada degil, urfa bu sinyallerini gecen sezondan beri veriyordu, yahu adam 35 yasina, dogal artik, clde gruptan cikmak hedef koyduysan, ve ligdede sampiyonluga oyniyorsan, urfa senin banko ilk 11 oyuncusu olmamali.

yerine adam almadin, danyi aldin, bencede iyi yaptin, o zaman danyi oynat, bir an önce alissin takima.

ki oynadigi maclarda, hatalari vardi ama artilari daha fazlaydi.

ha, danynin yerine urfayi yedek brakicak ve kimsenin tartismayacagi stoper alsaydin, orasi ayri olurdu ama almadin, danyi aldin.

urfa banko stoper olarak kaldiramaz, cok net konusuyorum.

başladığımız 11 ile 70. dakikaya kadar oynasaydık maçı çok rahat koparabilirdik. imparator meloyu erken değiştirerek bence hata yapmıştır. bundan sonra sakatlık ya da kart görme riski olmadıktan sonra melo-selçuk ikilisi bozukmamalı çünkü sistemin ana dişlilierini bu ikili oluşturuyor. ki İmparator da bence oyunun 2. yarısında bu durumu fazlasıyla gözlemledi ve notlarını aldı. ancak ilk haftalarda en uygun oyun şablonu için bu tür durumlar normal sayılabilir. şampiyonlar ligi maçlarımız başlamadan evvel hem oyun şablonumuz tam olarak oturacaktır hemde bazı oyuncularımızın form düzeyi istenilen seviyeye ulaşacaktır. Takımımız gayet iyi yolda:yenieek:

bencede ayrıca bizi ve beni mutlu eden dany stoper özelliklerini taşıyor sadece basit oynamıyor bunuda öğrenir sezonun yarısı gelene kadar bursa maçından başlayıp formayı vermemiz lazım hata yapsa dahi

sorun urfada degil, urfa bu sinyallerini gecen sezondan beri veriyordu, yahu adam 35 yasina, dogal artik, clde gruptan cikmak hedef koyduysan, ve ligdede sampiyonluga oyniyorsan, urfa senin banko ilk 11 oyuncusu olmamali.

yerine adam almadin, danyi aldin, bencede iyi yaptin, o zaman danyi oynat, bir an önce alissin takima.

ki oynadigi maclarda, hatalari vardi ama artilari daha fazlaydi.

ha, danynin yerine urfayi yedek brakicak ve kimsenin tartismayacagi stoper alsaydin, orasi ayri olurdu ama almadin, danyi aldin.

urfa banko stoper olarak kaldiramaz, cok net konusuyorum.

Bize hakikatten attığını sokacak adam lazım aga şanssızlıkmıdır nedir bilemiyorum ama ben artık cidden bunalmaya başladım bu şanssızlıktan.

Bi kerede bizim attığımız göte başa çarpıp girsin yahu

Bi kaç maçta bizim attığımız girsin.

Yahu şu eziklerin balından 10 gram olsa bizde yemin ediyorum kırılması güç gol rekoru kırarız bu kadar şut çekip gol olmaması daralıyorum yav

Azcık ballı olsak Amrabat'ın vuruşunda veya ortalarında gol olurdu sekerdi falan.

hocam futbolcuları eleştiriyorsunuz eyvallah bir yere kadar da imparatorun kurduğu takım yarattığı sisteme rağmen ona da yavaş yavaş dokundurmalar gelmeye başladı 2. hafta deplasmanda derbi beraberliğinden sonra! kendinize gelin ilk yarıda oynayan takım bu ligin 5 gömlek üstü top oynadı inönü bile sustu izledi maçı kimse anlayamadı ne olduğunu defans hataları çok basitti bu seviyede yapılmaz hele cl de evet ama oynadığımız oyun bu riski de getiriyor baskılı oynarsak arkadaki oyuncuların hata yapma olasılığı fazla biraz zaman verin insan olun son yılların en bomba takımı hatta belki de en iyisi geliyor sabır

abi yazın iyide HATALARIMIZI KAÇIRDIKLARIMIZA ŞANS MI DİYORSUN

hocam futbolcuları eleştiriyorsunuz eyvallah bir yere kadar da imparatorun kurduğu takım yarattığı sisteme rağmen ona da yavaş yavaş dokundurmalar gelmeye başladı 2. hafta deplasmanda derbi beraberliğinden sonra! kendinize gelin ilk yarıda oynayan takım bu ligin 5 gömlek üstü top oynadı inönü bile sustu izledi maçı kimse anlayamadı ne olduğunu defans hataları çok basitti bu seviyede yapılmaz hele cl de evet ama oynadığımız oyun bu riski de getiriyor baskılı oynarsak arkadaki oyuncuların hata yapma olasılığı fazla biraz zaman verin insan olun son yılların en bomba takımı hatta belki de en iyisi geliyor sabır

Aynen öyle Salmanım.

Bakın arkadaşlar, hazır değil takım. Haa bjk hazır mı ? Hayır onlar da değil aslında. Çünkü gaz futbolu oynuyorlar. Gerçekten izleyin ilk yarı maymun oldular. Bizim hatamı "saçma sapan" goller ve artı rehavetti. O golleri yersen rakibin güçlenir, gazlanır. Şimdi daha sakince düşünüyorum gerçekten maçı vermişiz ciddiyim bu konuda.

yahu müdür, bjknin attigi 3 golü de, biz attirmisiz, direkt attirmisiz yani, gel at diye bos kaleye attirmisiz, cok net.

zaten herkes bu yuzden cok sinirli.

iyi oynayip bjk o golleri atsa, ezdiler bizi falan filan diyip, 1 puan cok iyi oldu, hazir degiliz diyip gecerdi millet.

ha diceksin, bizim attigimiz goller cok mu iyi, yok, onlardada var bir terslik ama bizim bir o kadarda kacirdigimiz goler var, vede ilk yarida oynadigimiz futbol var.

ilk yarida birsürü hataya ragmen baya iyi oynadiama iste sacma sapan hatalar yaptik bugun

Ben hakanı beğendim bu maçta.Kolay çalım yemedi . İleriye çıktı falan.Hala ortalarda eksiği var ama

Bi de hatasından sonra maçtan düştü ki adına üzüldüm.Bence gayet iyiydi.:yenieek:

8taşlıların yorumlarına bakıyorum sanki yenmişler ha :D

beşiktaş Galatasaray'ı 3-3 yendi :D

bencede ayrıca bizi ve beni mutlu eden dany stoper özelliklerini taşıyor sadece basit oynamıyor bunuda öğrenir sezonun yarısı gelene kadar bursa maçından başlayıp formayı vermemiz lazım hata yapsa dahi

ya oynaticaksin, yada cok iyi stoper alicaksin begenmiyorsan danyi

urfa ile devam edicam dersen, yari yolda kalirsin

Ne kadar bireysel hata bile olsa Fatih hocanın elindeki malzemeyi bugünkü maçta doğru şekilde kullanamadığını düşünüyorum..

2. yarı resmen rakibe teslim edildi. Orta sahanın göbeği resmen Allah'a emanetti. Bugün hoca dahi maç içinde panikledi. Bugün Gs'ye hiç yakışmadı !

bizim icin hayirli bir skor olmustur,biraz kendimize gelelim..semih bile puyol havalarina girmis calimlar falan.

bu uğursuz maç bittiği için çok memnunum. umutun bize bu sezon çok yararı olacak.hele melo,hamit ve amrabat da hazır olsun tamamdır.:D

son 5 maçta bjk ye yenilmemişiz.2 galibiyet 3 berabelik var.inönüde 3 maçtır yenemiyorlar.2 sene önce kaleye gidemezdik derbilerde.ona göre eleştirin biraz

Geri
Üst Alt