STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

vay arkadas herkes bu gunu bekliyodu tv lerde,bir kez berabere kaldik millet yerden yere vurmaya basladi.bana bir allahin kulu desinki bugun melo ilk yarida kotu oynadi diye.adam daha ne yapacakti allahsiz herifler,sanki 8 mactir pes pese yenilmisiz

abi yazın iyide HATALARIMIZI KAÇIRDIKLARIMIZA ŞANS MI DİYORSUN

tabi ki hayır kardeşim bu hataları bu ligde yaparsın bu golleri bu ligde kaçırırsın sorun olmaz biz yine şampiyon oluruz eleştiriler zaten cl için ama sistem ve oyun bu kadar oturmuşken oyuncuların alışmasını beklemek zor olmamalı o yüzden sabır diyorum bu oynadığımız oyun derbilerdeki baskımız son yıllarda hiç bir ligde görmedim bu denli domine oyunu el clasicolar hariç daha tüm oyuncular da monte edilmedi kadroya sıkın dişinizi imparator 2. gelişinde hatalar yaptı ama bu sefer ne yaptığını çok iyi biliyor ve asla eleştirilmesini kabul etmem gümbür gümbür geliyoruz

neyse renktaşlar size iyi geceler son yorumlarım beğeni atında bende az rehavete kapılayım :D

URFA DANYYE ZAMANLA VERMELİ FORMAYI

4-3-3 DENENMELİ

BURAK 11 DE OYNAMALI

HAMİT İÇİN HER MAÇ 10 KİŞİ OYNANILMAMALI

SEMİH EMRE HATTA MUSLERA YA SAYIN Teknik direktörümüz zaten Sopayla kovalayacak ama bidaha yazıyım gereksiz hava çalımı atmamalı

REHAVETE KAPILMAMALI

KESİNLİKLE MADEM ÇAĞLAR GİDECEK BİR SOL BEK ALINMALI

ARTIK BAROS YİGİT DEN KURTULUNULMALI

Ne kadar bireysel hata bile olsa Fatih hocanın elindeki malzemeyi bugünkü maçta doğru şekilde kullanamadığını düşünüyorum..

2. yarı resmen rakibe teslim edildi. Orta sahanın göbeği resmen Allah'a emanetti. Bugün hoca dahi maç içinde panikledi. Bugün Gs'ye hiç yakışmadı !

en sacma buldugum degisiklik hamitin yerine aydinin girmesi oldu benim icin.

hani melo oyund aolsa, cikmamis olsa, tamam, cok dogru olabilirdi ama zaten ortada pas yapicak adam yokken, hamiti cikartip aydini aliyorsun, amrabat ve aydinla 4-4-2 oyniyorsun, tabiki zorlanirsin topu ileriye götüremezsin.

bunu kendisi söyledi hoca, aydin ve amrabatin geriye gelip pas konusunda yardimci olmadilar, ikiside ileriye gitti, forbvetlerde gitti, o yuzden orta saha etkisiz kaldi, baski kuramadik gibi birseyler dedi.

yani hocada farkinda neden ikinci yari kötü oynadigimizi

ama o hata bende degil, hata oyuna soktugum iki topcunun benim dediklerimi yapmamasinda dedi.

ayrica bjknin cok gaza gelmesinde dedi.

aslinda bu macin ozeti 6 gol attik 3 tanesini hamam parasi olsun diye 8tasa verdik olay bu...defalarca dedim yine diyorum.kaka buyuk oyunca gelse yer yerinden inler ama bize geleni atacak golcüüüü lazimmmmmm.s.ligi kalitesinin yarisi kadar bile kaliteli forvetimiz yokk.hüsran oluruz

Abi kendinizi topçuların yerine koyun

oynuyorsunuz pozisyon buluyorsunuz atamıyorsunuz, herifler gelmeden gol atıyorlar

inanılmaz moral bozucu

günlerce çalışıp ay sonunda aldığın parayı yolda düşürmek gibi birşey

2.yarıdaki kötü oyunumuzun tek nedeni bu

koptular oyundan

yinede ilk yarıdaki oyun oldukça umut vericiydi kaldı ki henüz ligin başındayız, form tutmamız için 2-3 haftaya ihtiyacımız var

oyunculara fazla yüklenmenin manası yok, hepsinin eksikleri olduğu belli zaten

biraz süreye ihtiyacımız var bekleyelim az

son 5 maçta bjk ye yenilmemişiz.2 galibiyet 3 berabelik var.inönüde 3 maçtır yenemiyorlar.2 sene önce kaleye gidemezdik derbilerde.ona göre eleştirin biraz

fatih hocanin o ttarenadaki sacma spaan mac haric derbilerde maglubiyeti yok zaten, bu yuzden mac devam ederken, yeterki yenilgi olmasin, yoksa kahrolurum dedim.

cunku bugun kasimpasadan bile beter takima karsi oynayip, kendi kalemize attigimiz gollerle ancak 1 puan alabildik.

atamıyorsan şapkayı önüne koyup düşünecen.

oynuyorsunuz pozisyon buluyorsunuz atamıyorsunuz, herifler gelmeden gol atıyorlar

inanılmaz moral bozucu

koptular oyundan

yinede ilk yarıdaki oyun oldukça umut vericiydi kaldı ki henüz ligin başındayız, form tutmamız için 2-3 haftaya ihtiyacımız var

Maçla ilgili o kadar çok yazacağım şey var ki aklıma sığmıyor,ancak bir o kadar da yazasım yok.

Sürekli duran,hataların skoru belirlediği çok kötü bir maçtı,hakem çok kötü bir yönetim gösterdi,Fatih hocanın Melo hamlesi hatalıydı.

Rahatlıkla galip bitirebileceğimiz maçta beraberliğe sevindik maalesef.

burda neden ujfa elestiriliyoki.semih kac mactir dokuluyor,f5 macindada dokulmustu,duygusalligi birakin semih bu kafayla formayi danye verir.

burda neden ujfa elestiriliyoki.semih kac mactir dokuluyor,f5 macindada dokulmustu,duygusalligi birakin semih bu kafayla formayi danye verir.

aynen diyecektimde vallaha tepkiden korktum ya :D ama yabancı sınırlaması var :D vallaha dyecektim forum çullanmasından korktum

bakıyorum da kimse hakem hakkında konuşmuyor

batuhan 4.40 sn yerde yattı, uzatmaya eklenmedi

her yere yatan sekiztaşlı için düdük çaldı

her 20 sn yede bir oyunu durdurdu buda bizim oyundan düşmemize neden oldu

hiçbir avantajı devam ettirmedi

takdir haklarının %90 nını kuşlardan yana kullandı

ezik bjk yi ezdirmemek için elinden geleni yaptı:mad:

inanılmaz moral bozucu

koptular oyundan

bu ilk kez olan bisey degil artik yeter.gecen yildan bu yana her mac 15 pozisyon bul ama mac sonu husrana ugra.vallahi biktim.burak-umut-elmander 3 nü topla bizi s.liginde bi yere getirebilecek kalitede forvet etmez.he tr ligini gotururler ama iste bugunku gibi,kaleciyi geciyo bos kaleye nerdeyse taca atacak topu,o golu atsa mac basladigi an bitmisti ve su an 6 veya 7 gollu bi galibiyeti konusuyoduk

en sacma buldugum degisiklik hamitin yerine aydinin girmesi oldu benim icin.

hani melo oyund aolsa, cikmamis olsa, tamam, cok dogru olabilirdi ama zaten ortada pas yapicak adam yokken, hamiti cikartip aydini aliyorsun, amrabat ve aydinla 4-4-2 oyniyorsun, tabiki zorlanirsin topu ileriye götüremezsin.

bunu kendisi söyledi hoca, aydin ve amrabatin geriye gelip pas konusunda yardimci olmadilar, ikiside ileriye gitti, forbvetlerde gitti, o yuzden orta saha etkisiz kaldi, baski kuramadik gibi birseyler dedi.

yani hocada farkinda neden ikinci yari kötü oynadigimizi

ama o hata bende degil, hata oyuna soktugum iki topcunun benim dediklerimi yapmamasinda dedi.

ayrica bjknin cok gaza gelmesinde dedi.

Göbeğin Selçuk - Emre olması bir nevi intihardır. Selçuğa yazık. Emre forvet arkası oynayabilir ama orta sahanın ortası için yetersiz oğlu yetersiz.

Aydın ve Ambrabat'ın yardım etmediğine şaşırdığına ben şaşırdım. Hem Aydın hem Ambrabat böyle bir maçta ayrı bir intihar.

Valla bugün çok daha kötü bitebilirdi yine şükredelim. Ben yinede bu takımın 3 gol yemesini kabul edemiyorum maçı 6-3 bile alsak bunu yazardım.

bu ilk kez olan bisey degil artik yeter.gecen yildan bu yana her mac 15 pozisyon bul ama mac sonu husrana ugra.vallahi biktim.burak-umut-elmander 3 nü topla bizi s.liginde bi yere getirebilecek kalitede forvet etmez.he tr ligini gotururler ama iste bugunku gibi,kaleciyi geciyo bos kaleye nerdeyse taca atacak topu,o golu atsa mac basladigi an bitmisti ve su an 6 veya 7 gollu bi galibiyeti konusuyoduk

berbatova küfür edenler nerde acaba git istemiyoruz diyenler...şu adam gelse şuan seninde dedigin gibi golcu sıkıntısı yoktu

inanılmaz moral bozucu

koptular oyundan

olay o degil bence aga, tabiki golleri kacirdigi zaman barca bile olsa moral bozuklugunu yasar

ama biz bu ligde en azindan cok etkilenmiyoruz bu olaydan artik, melonun kendi kalesine attigi golden sonra oyun baslayinca sanki gol yememis gibi devam ettik.

selcuk ve emreli göbekle, aydin ve amrabatli kanatlarla yapamadik, olay bu.

meloy, hamite salliyor millet ama melonun olusu, hamitin olusu en azindan pas yaparak cikmamiza sagliyor.

aydin ve amrabatla 4-4-2 , hele deplasmanda hic olmaz.

4-2-4 oynadik ama , emrenin yerine melo olsaydi, gene birseyler yapabilirdik, cunku melo cok kontrollo ve geriden iyi cikmamizi saglardi

ama o da olmayinca, top kaptirir kaptirmaz bjk cok tehlikeli geliyormus gibi üstümüze geldi.

ikinci yari 5 pas yapamadik.

aynen diyecektimde vallaha tepkiden korktum ya :D ama yabancı sınırlaması var :D vallaha dyecektim forum çullanmasından korktum

bosver kardes bu forvet hatti bizi s.liginde goturmez dedim millet zipladi umut daha ne yapsiinnn falan gibi.goruruz s.liginde o ziplayanlari.orda en fazla 3 pozisyon verirler adama.biz tr de 15 pozisyondan 2 gol cikariyoruz

bakıyorum da kimse hakem hakkında konuşmuyor

batuhan 4.40 sn yerde yattı, uzatmaya eklenmedi

her yere yatan sekiztaşlı için düdük çaldı

her 20 sn yede bir oyunu durdurdu buda bizim oyundan düşmemize neden oldu

hiçbir avantajı devam ettirmedi

takdir haklarının %90 nını kuşlardan yana kullandı

ezik bjk yi ezdirmemek için elinden geleni yaptı:mad:

Hakem bence verdiği penaltıyla yukarıdakiler dengeledi.

özeti şimdi izledim maçı pek izleyememiştim bjknin ilk golünde hakem faulu nerden uydurdu acaba?

Geri
Üst Alt