STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Batuhan itinin yerde yatmasindan sonra , tartismali penaltiya bir baska sevindim

bu ilk kez olan bisey degil artik yeter.gecen yildan bu yana her mac 15 pozisyon bul ama mac sonu husrana ugra.vallahi biktim.burak-umut-elmander 3 nü topla bizi s.liginde bi yere getirebilecek kalitede forvet etmez.he tr ligini gotururler ama iste bugunku gibi,kaleciyi geciyo bos kaleye nerdeyse taca atacak topu,o golu atsa mac basladigi an bitmisti ve su an 6 veya 7 gollu bi galibiyeti konusuyoduk

beyler her buldugumuz pozisyon gol olacak değil herhalde 7-8 mi atalım her maç onu mu istiyorsunuz sorun burda işte çözemiyoruz olayı bejekeye 3 feneve 3 paşaya 2 atmışız golcüler atmış ztn her maç sorun savunmada geçen sene savunmamız sıfıra yakın hatayla oynuyordu çoğu maç ve muslera da bu sezona iyi başlamadı muslera müthiş bir kaleci normalde ama ortalama bir kaleci gibi oynuyor ujfa çok ağırlaştı bu yıl semih savunmanın en iyisi bana göre kimse yaptığı hatayı sölemesin dany ne hatalar yaptı geçen maç paşa atamadı bejeke şanslıydı bugün o gün de söledim semih-dany denenmeli ilerisi için bu gözüküyor baltaya alışığız ztn seviyorum adamı ama yılda 1-2 yapıyor bunları alıştık sonuç olarak gol problemi golcü problemi yok tek sıkıntı melonun formsuzluğunda savunmanın sos vermesi

burda neden ujfa elestiriliyoki.semih kac mactir dokuluyor,f5 macindada dokulmustu,duygusalligi birakin semih bu kafayla formayi danye verir.

semihte kötüydu, haklisin.

hatta bir önceki mactada kötüydü.

kötü derken, sacma hatalar yapmaya basladi o da.

ama semih ilk ne olursa olsun, urfanin önünde olmali.

melo da formunu bulunca, hamitte oynamaya baslayinca, defans olarak biraz nefes aliriz, daha 2. hafta bu, bekliyelim.

yeterki urfanin yerine eger baska stoper alinmicaksa bir an önce danye sans verip, ilk 11 monte etsinler.

urfa ile biz yari yolda kaliriz.

sonra takima alismamis danye "gel al, oyna" dicez, ama o zamanda isi riske sokmus olacaksin, cunku dany sezonun ortasinda girerse ilk 11'e, sorun olabilir.

dany icin en kadar cok mac yaparsa, o kadar iyi cl öncesi.

------------Muslera-------------

Eboue---Ujfa/Dany--Semih--Balta

---------Melo-----Selcuk--------

-------------Emre---------------

Umut--------Burak/Elmo----Amrabat

beyler her buldugumuz pozisyon gol olacak değil herhalde 7-8 mi atalım her maç onu mu istiyorsunuz sorun burda işte çözemiyoruz olayı bejekeye 3 feneve 3 paşaya 2 atmışız golcüler atmış ztn her maç sorun savunmada geçen sene savunmamız sıfıra yakın hatayla oynuyordu çoğu maç ve muslera da bu sezona iyi başlamadı muslera müthiş bir kaleci normalde ama ortalama bir kaleci gibi oynuyor ujfa çok ağırlaştı bu yıl semih savunmanın en iyisi bana göre kimse yaptığı hatayı sölemesin dany ne hatalar yaptı geçen maç paşa atamadı bejeke şanslıydı bugün o gün de söledim semih-dany denenmeli ilerisi için bu gözüküyor baltaya alışığız ztn seviyorum adamı ama yılda 1-2 yapıyor bunları alıştık sonuç olarak gol problemi golcü problemi yok tek sıkıntı melonun formsuzluğunda savunmanın sos vermesi

birader biz her mac 7-8 golmu istiyoruz,gecen yil 28 gol atagi yaptigimiz f5 macinda 1 gol attik yenildik sampiyonluk gidiyodu,bu yil kupada 10 pozisyon var koparamadik maci kupa gidiyodu,bugun oyle,kasimpasa maci oyle saymakla bizmez.boyle olmaz.dunyada hic bir buyuk takim bukadar pozisyona giripte harcamaz.tamamen sacma saman mantiga sigmayan bisey bu

vay arkadas herkes bu gunu bekliyodu tv lerde,bir kez berabere kaldik millet yerden yere vurmaya basladi.bana bir allahin kulu desinki bugun melo ilk yarida kotu oynadi diye.adam daha ne yapacakti allahsiz herifler,sanki 8 mactir pes pese yenilmisiz

Rahman yaşında musait hatırlaman lazım. 2000'li yıllarda da böyle oluyordu :D

bu ilk kez olan bisey degil artik yeter.gecen yildan bu yana her mac 15 pozisyon bul ama mac sonu husrana ugra.vallahi biktim.burak-umut-elmander 3 nü topla bizi s.liginde bi yere getirebilecek kalitede forvet etmez.he tr ligini gotururler ama iste bugunku gibi,kaleciyi geciyo bos kaleye nerdeyse taca atacak topu,o golu atsa mac basladigi an bitmisti ve su an 6 veya 7 gollu bi galibiyeti konusuyoduk

Bu yönetimin yada Terimin planlama hatasıdır ki evet öyle bir eksikliğimizin olduğu aşikar

Belki de Terimin oyuncu seçimleri bunu tetikliyor buna 1.Terim döneminden Şükürü örnek verebiliriz

Biz her zaman girdiği pozisyon sayıs attığı gol oranı negatif olan bir ekiptik zaten

Benim demek istediğim futbolculara gereksiz yüklenilmemesi

Umutun böyle goller kaçırdığını hangimiz bilmiyorduk yada 35 Ujfanın savunmada ağır kalacağını

futbolcuların bir suçu yok ona buna da ''lesh'' demenin manası yok

biraz form tutmaya, takım birbirine alışmaya başlayınca bu eksiklikleri daha az göze batar

özeti şimdi izledim maçı pek izleyememiştim bjknin ilk golünde hakem faulu nerden uydurdu acaba?

Hakem tam saçmaladı,sifonu da çekti maçın sonunda.

Şanssız bir maçtı.Resmen mahalle maçıydı.Bu defansif hatalarla şampiyonlar liginde çok sıkıntı yaşarız.

Fatih Hoca,bu maçın analizini iyi yapmak zorundayız dedi.Bu çok iyi birşeydi.

Hamit'in artık kıvama gelmesi lazım.

Amrabat'ın da takım oyununa dahil olması.

Fakat ilkyarıda şunu gördüm.Biz bu lige çok çok fazlayız :)

------------Muslera-------------

Eboue---Ujfa/Dany--Semih--Balta

---------Melo-----Selcuk--------

-------------Emre---------------

Umut--------Burak/Elmo----Amrabat

Fatih hocanın Kaka'daki ısrarı tam olarak bunun için. :) Emreyi çek kakayı koy. Umarım olur..

Ayrıca Semih,formayı dany'e falan vermez.

Dany dediğiniz adam,Kasımpaşa maçında saatli bombaydı.O maçta Dany'i izleyen bu cümleleri kurmaz.

Bırakın bu hatalar ligde olsun ki,şampiyonlar liginde daha konsantre ve hatasız olalım.

semihte kötüydu, haklisin.

hatta bir önceki mactada kötüydü.

kötü derken, sacma hatalar yapmaya basladi o da.

ama semih ilk ne olursa olsun, urfanin önünde olmali.

melo da formunu bulunca, hamitte oynamaya baslayinca, defans olarak biraz nefes aliriz, daha 2. hafta bu, bekliyelim.

yeterki urfanin yerine eger baska stoper alinmicaksa bir an önce danye sans verip, ilk 11 monte etsinler.

urfa ile biz yari yolda kaliriz.

sonra takima alismamis danye "gel al, oyna" dicez, ama o zamanda isi riske sokmus olacaksin, cunku dany sezonun ortasinda girerse ilk 11'e, sorun olabilir.

dany icin en kadar cok mac yaparsa, o kadar iyi cl öncesi.
bence dany biraz garanti oynamayi benimseyim o yonde kendini degistirirse avrupanin en iyi stoperlerinden olur.ama ben su anki form durumlarina bakarak ujfayi oynatirim semihi keserim buda onun yararina olur bence.ama tabi yabanci sinirlamasindan dolayi bunuda yapmak zor.

Beyler bugün çıldırdım resmen,sesim kısıldı hakeme küfür etmekten bi adam bu kadar mı şerefsiz olur :mad:

Ulan herşeye faul herşeye faul yeter lan avantaj diye bişey bilmezmisin ey şerefsiz bülent..:mad:

Adamlar sahtekarlıktan zaman geçirmeye yönelik hareket yapıyolar,5 dkka yerde yatıyolar ama saha kenarına gelince hemen hiç bişey olmamış gibi devam ediyolar.Ulan kartın nerde ey şerefsiz bülent.:mad:

O kadar durdurdun oyunu maçın sonuna 5 dkkamı eklenir,eğer fb olsaydı 10 dk verirlerdi uzatmayı,eee adalet nerde ey şerefsiz bülent

..:mad:

Ayrıca oyuna gelince bugün iyi oynadığımızı düşünüyorum,özellikle ilk yarı.Bugün umut un başlardaki 1-2 pozisyonu golle sonuçlansa fark atardık bu şerefsizlere.Ama hakem ilk dakkadan itibaren onlaın herşeyine faul çalarak golü yedirdi bize resmen.Ulan kafa topuna yükseliyouz faul veiyo hemen,ben tv den izleken çıldırıyorum adam bide gülüyo pozisyon sonrası,ey şerefsiz bülent..:mad:

Bide fatih hocanın devre arası melo değişikliğinin yanlış olduğunu düşünüyorum.Hamiti çıkarmalıydı ve orta saha Emre........Melo........Selçuk......Amrabat olmalıydı.Ey şerefszi bülent(burda bülente gerek yok ama yazıyım dedim yine)..:mad:

Ujfa ve Hakan'a kafayi takmis vaziyetteyim +

bir de su var ya kardesim bir kere de kafa topu alin be ,Sivok gelip gelip vurdu her topa

bosver kardes bu forvet hatti bizi s.liginde goturmez dedim millet zipladi umut daha ne yapsiinnn falan gibi.goruruz s.liginde o ziplayanlari.orda en fazla 3 pozisyon verirler adama.biz tr de 15 pozisyondan 2 gol cikariyoruz

cl icin umut dememistir sana kimse, cl icin önemli olan topcu burak.

ben hep dedim, clde 4-4-2 umutla, elmanderle yada elmanderle-burakla zor diye.

clde ilk önce gol yememeye, cok sakin, hatta sIkIcI ama kontrollu maclar cikarmaya bakicaksin, artik clde öyle 5- pozsiyon veren, bulan takimlar nerdeyse olmiyor.

bu yuzden 4-4-2, forvette elmanderburak, kanatlarda amrabat, hamitle falan, 4-4-2 cok zor cl icin.

cl icin ister istemez 4-3-3 oynicaksin, top rakipte ise bu 4-5-1 olacak.

ki, bizim kadromuz 4-3-3 icin gayet uygun.

ha, kakayi yad akaka tarzind acok klas isi bitirecek adami alirsin, o zaman baska formasyonlari denersin ama su anda en mantiklisi bu cl icin.

birader biz her mac 7-8 golmu istiyoruz,gecen yil 28 gol atagi yaptigimiz f5 macinda 1 gol attik yenildik sampiyonluk gidiyodu,bu yil kupada 10 pozisyon var koparamadik maci kupa gidiyodu,bugun oyle,kasimpasa maci oyle saymakla bizmez.boyle olmaz.dunyada hic bir buyuk takim bukadar pozisyona giripte harcamaz.tamamen sacma saman mantiga sigmayan bisey bu

iyi de sen kaçan pozisyona bakıyorsun 3 atarsan 5 kaçıracaksın tabi normal bu önemli olan yememek bugün 3 hatalı golü yemesek 3-0 bitse maç 7-0 olmadı diye golcü lazım mı diyecektin burda onu anlatıyorum size ana problem melosuz savunma

mehtaplı gecelerde hep seni andık KAKA LEİTE.
ricardo-izecson-dos-santos-leite-kaka_22260.jpg

nazına ölürüz senin.kabul et teklifi.:D

Geri
Üst Alt