STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Göbeğin Selçuk - Emre olması bir nevi intihardır. Selçuğa yazık. Emre forvet arkası oynayabilir ama orta sahanın ortası için yetersiz oğlu yetersiz.

Aydın ve Ambrabat'ın yardım etmediğine şaşırdığına ben şaşırdım. Hem Aydın hem Ambrabat böyle bir maçta ayrı bir intihar.

Valla bugün çok daha kötü bitebilirdi yine şükredelim. Ben yinede bu takımın 3 gol yemesini kabul edemiyorum maçı 6-3 bile alsak bunu yazardım.

Aynen bende,bu gün en sinilendiğim şey 3 gol yemek oldu.Ama bala ama hakem hatası 3 gol yememeliyiz.

Ujfa ve Hakan'a kafayi takmis vaziyetteyim +

bir de su var ya kardesim bir kere de kafa topu alin be ,Sivok gelip gelip vurdu her topa

Bugün,gününde olmayan futbolcularımızın sayısı çok fazlaydı.Başka da eleştiremem.Haksızlık olur.

Ona rağmen şov yaptık ilkyarıda.

Hatalar tek maçlıktır.Düzeltilir :)

Abiler kardeşler dostlar. Yorumları biraz okudum da, Takımı daha ikinci haftadan kötüleyenler var. ilk yarı oynanan oyun benim için yeterli bir umut ışığı. Bunu 90 dakikaya yayabilmek için takıma yeni katılanların adaptasyon sürelerini atlatmaları ve kadronun tam anlamıyla oturması lazım.. Bu takıma olursa sadece kaka olur. başka bir transfer olacağını sanmıyorum.. Bazı arkadaşların söylediği gibi, Hoca 4-3-3'ü eninde sonunda deneyecektir. yeni katılanların tam hazır olmalarını bekliyor.. Ben takımı ilk yarı beğendim. 22. saniyedeki pozisyon golle sonuçlansaydı bugün burada çok farklı şeyler konuşuyor olurduk..

Ayrıca Semih,formayı dany'e falan vermez.

Dany dediğiniz adam,Kasımpaşa maçında saatli bombaydı.O maçta Dany'i izleyen bu cümleleri kurmaz.

Bırakın bu hatalar ligde olsun ki,şampiyonlar liginde daha konsantre ve hatasız olalım.

ben semih danyi keser demiyorum ama

sen kasimpasa macini nasil izledin, merak etmiyor degilim.

sadece daniyi mi izledin o macta, urfaliya hic dikkat etmedin mi?

yoksa hic ortalikta görünmedigi icin zaten adamin uttun mu herifi?

Bu yönetimin yada Terimin planlama hatasıdır ki evet öyle bir eksikliğimizin olduğu aşikar

Belki de Terimin oyuncu seçimleri bunu tetikliyor buna 1.Terim döneminden Şükürü örnek verebiliriz

Biz her zaman girdiği pozisyon sayıs attığı gol oranı negatif olan bir ekiptik zaten

Benim demek istediğim futbolculara gereksiz yüklenilmemesi

Umutun böyle goller kaçırdığını hangimiz bilmiyorduk yada 35 Ujfanın savunmada ağır kalacağını

futbolcuların bir suçu yok ona buna da ''lesh'' demenin manası yok

biraz form tutmaya, takım birbirine alışmaya başlayınca bu eksiklikleri daha az göze batar
baskalari demis olabilir ama ben kimseye les demedim,sadece kapasiteleri bizi s.liginde ileriye goturmeye yetmez dedim.olmaz yani.umuttan berbatov bitiricili elmanderden militonun son vurusunu zaten beklemiyorum,isyanimda ona zaten o tarz bir adam lazimdi bize

Ronaldinho şov...Manyak çaktı şimdi.Dakika 90 :)

Bu adam müthiş ya.9 kişiyle maç aldırdı takımına :asd:

Beyler bazilarinizi anlamakda gucluk cekiyorum.

Boyle bir takim gercekten yok hani maci izlerken bile yok boyle bir takim dedirttiriyor bu takimi ben oyle guvenli rahat bir sekilde izliyorumki...

3-2 ondeler resmen 15dk yerde yata yata faullerle 80e getirdiler... 1-0da sogutamadilar 2-1de sogutamadilar 3-2de basardilar son 10 dakkada oynadik yine dosedik bitane. Hucumda abartisiz cok iyiyiz ya bazen bakiyorum paslasmalara :ayatollah::tiphat: sevincden hani ego tatmini olursun bi yutkunursun ya yada asilirken akitirsin bosalir kalirsin oylece kalirsin ya bildigin kaldim oyle... Su defansif hatalari yan toplari duran toparli halledip Meloyu takima daha bi monte edince olay ondan ibaret. Kimse onumuzde duramicak rahat olun bugunku 6 golude biz attik zaten kasmaya gerek yok

Onemli olan bizim ne yaptigimiz rakibin degil. Fatih hocayi iyi dinleyin.

Ah Umut 20.saniyede golü atcaktın ki öyle böyle dünyalarını renklendirmicektik.

Ujfa ve Hakan'a kafayi takmis vaziyetteyim +

bir de su var ya kardesim bir kere de kafa topu alin be ,Sivok gelip gelip vurdu her topa

beni deli edende bu, urfa dökülüyor kac aydir, millet kasimpasaya karsi oynadigimiz mactaki daniyi konusuyor, kaldi ki adam bi iskaladigi top ve bir, iki kücük hata haric tek basina süpere yakin top oynadi.

Yalnız son dakikalarda Aydın topu kontrol etti Toraman Aydının ayağına tekme attı ve Aydın sarı kart gördü.Aydın topu kontrol ederek sarı kart gören tek futbolcu olarak tarihe geçti :D

iyi de sen kaçan pozisyona bakıyorsun 3 atarsan 5 kaçıracaksın tabi normal bu önemli olan yememek bugün 3 hatalı golü yemesek 3-0 bitse maç 7-0 olmadı diye golcü lazım mı diyecektin burda onu anlatıyorum size ana problem melosuz savunma
ya kardesim sen hele bi cevap ver bu forvetler s.ligini kaldiririmi yeterli degilmi???ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyosun

Dany Kasımpaşa maçında tek başına 3 kişilik oynadı

Hayran kaldım kendisine

Bu maçta Terim tecrübeyi seçti ama haftyaya Dany oynar sanırım

Urfalı da henüz hazır değil.Bugün de pek sorumluluk almadı.

Ama o maçta Dany'in kaptırdığı kritik toplar,kritik pas hataları ipimizi çekiyordu resmen.

Takım şuanda arada takılıyor.

Yeni sezona hazır olmayan eski futbolcular.

Yeni sezona hazır olmayan yeni futbolcular.

Elinden geleni yapan eski ve yeni futbolcular.

Bu karmaşayı da düzeltecek olan İmparatordur.

bizim açımızdan maçın adamı eboue

onunda eksikleri vardı ama en iyisi oydu

bu arada kafa topu nadir aldık, buda bu akşam - oldu bizim için

Tek maclik degerlendirmelerden ne zaman vazgececegiz acaba?

Ilk haftalarda hatalarimizi gördügümüze seviniyorum. Gecen sezon daha kötü baslamadik mi?

Inönü deplasmanini geride biraktik ayrica. Akhisarspor´la oynamadik.

Kendilerini Barcelona sananlar düsünsün simdi. Ayaklar biraz yere bassin.

Nerden baksaniz faydali bir mac oldu. Bu takim sampiyonlugu kimseye birakmaz. Rahat olun

STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Bugün buca maçını izledim batda resital yapti

danye les diyenler yillarca servete ayibogan diye tempo tutup sabriye reyiz deyip basimiza musallat eden tiplerdir.dany kumasi cok iyi bir defans.iyi bakin kasimpasa macinda ujfa kacak oynadi her pozisyon danye kaldi,izlemesinidemi bilmiyorsunuz

bjk en önemli anlarda oyunu cok pis soguttu, en az 10 dk top top oynamadilar, oynattirmadilar.

batuhanin yerden yatmasi bile en az 3-4 dk calan bir an idi

baskalari demis olabilir ama ben kimseye les demedim,sadece kapasiteleri bizi s.liginde ileriye goturmeye yetmez dedim.olmaz yani.umuttan berbatov bitiricili elmanderden militonun son vurusunu zaten beklemiyorum,isyanimda ona zaten o tarz bir adam lazimdi bize

Sen dedin demedim yanlış anlaşılmasın

Forvet oyuncularımızdan en azından birinin gezen ve bitiren olması konusunda hemfikiriz

Ama yok :D

Geri
Üst Alt