STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Dany Kasımpaşa maçında tek başına 3 kişilik oynadı

Hayran kaldım kendisine

Bu maçta Terim tecrübeyi seçti ama haftyaya Dany oynar sanırım

Dany birebirde gerçekten çok iyi.

Fakat topu oyuna sokarken kaptırdığı kritik paslar az daha sakata getiriyordu bizi.Onu aşabilirse komple bir futbolcu.

Gerileme dönemine giren Ujfaluji.Asla semih değil.Şu maç itibariyle defansif seçimler bence doğruydu.

Bugün ipimizi çeken Melo'nun oyundan alınması oldu.O bitirdi bizi.

ya kardesim sen hele bi cevap ver bu forvetler s.ligini kaldiririmi yeterli degilmi???ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyosun

Ben cevap vereyim arkadaşın yerine abi. Bu forvetler yeterli. Biraz zaman lazım sadece. 5 ya da 6. haftadan sonra tekrar konuşalım bu konuyu seninle istersen :)

ya kardesim sen hele bi cevap ver bu forvetler s.ligini kaldiririmi yeterli degilmi???ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyosun

evet yeter diyorum bizim oynadığımız oyunu gördün mü sen ilk yarıda jardeli çıkar son 15 yılda bitirici golcümüz cl için say bir tane yok hakan şükür mü ümit karan mı serkan aykut mu başarılı olursak sistemimizle oluruz has bitirici yaramıyo bize umut burak elmander tozunu atar cl nin yeter ki bugün ilk yarıda oynadığımız gibi oynayalım yeter ki melo hamit formda olsun yeter ki kenarda patlamaya hazır amrabat olsun yeter ki muslera kendi gibi oynasın savunma da aptal aptal hatalar yapmasın sen ne diyosun bilmem de ben hep aynı şeyi söylüyorum

Terim Kaka icin "Olacaksa da......" dedi bu arada beyler :) %50 hala.

danye les diyenler yillarca servete ayibogan diye tempo tutup sabriye reyiz deyip basimiza musallat eden tiplerdir.dany kumasi cok iyi bir defans.iyi bakin kasimpasa macinda ejfa kacak oynadi her pozisyon danye kaldi,izlemesinidemi bilmiyorsunuz

Dany'e lleş diyen yok rahman.Oyuncuyu tek maçlık da sorgulamak zorundasın ki,bi sonraki maçta,onu form durumuna göre sahaya koyabilesin.

Dany'nin bazı eksikleri var.Belki onların tamamlanması gerekiyor.

Hamitin de

Amrabatın da

Bunu böyle düşünmek lazım.Oyuncuyu asma kesme olarak değil.

Urfalı da henüz hazır değil.Bugün de pek sorumluluk almadı.

Ama o maçta Dany'in kaptırdığı kritik toplar,kritik pas hataları ipimizi çekiyordu resmen.

Takım şuanda arada takılıyor.

Yeni sezona hazır olmayan eski futbolcular.

Yeni sezona hazır olmayan yeni futbolcular.

Elinden geleni yapan eski ve yeni futbolcular.

Bu karmaşayı da düzeltecek olan İmparatordur.

gec abi bu hazir degil olayini, urfa gecen sezonun play off öncesi maclardan baslayan muthis düsüsü var

cokta dogal, adam 35 yasinda yahu, bizim gibi defansi önde kuran bir takim icin özellikle artik urfa cok yetersiz, kaldiramaz bu tempoyu, hele hele banko ilk 11 topcusu olarak, mumkun degil.

urfa son maclarda hep rezil kacak oyniyor, bunu göremiyorsaniz, bilemiyorum yani, urfa stoper, kacak dövüsemez.

Umut bugün çok gol kaçırdı ama bence çok ama çok tehlikeli bir forvet. Yani rakip defansın bir anlık konsantrasyon kaybını dahi cezalandırabilecek kadar tehlikeli.

Dany'e lleş diyen yok rahman.Oyuncuyu tek maçlık da sorgulamak zorundasın ki,bi sonraki maçta,onu form durumuna göre sahaya koyabilesin.

Dany'nin bazı eksikleri var.Belki onların tamamlanması gerekiyor.

Hamitin de

Amrabatın da

Bunu böyle düşünmek lazım.Oyuncuyu asma kesme olarak değil.
ya dany nin eksiklerini bende soyledim tabiki var,daha garanti oynamali cok guveniyo kendine.ama iyi futbolcu cok fazla her stoperde gormedigimiz arti ozellileri var

pek ilk s.ligi macindan sonra tarisiriz senle:)

Anlaştık abi. Aklımdaki tek soru işareti burağın performansı.. Onun dışında forvetlere güveniyorum. Bir de kaka mevzusu var tabi. Ben rüyamda görmüştüm. Gelmişti :D

Bugün melo-amrabat değilde hamit-amrabat değişikliğini yapsaydık kazanırdık.

Musleranın ilk golde çıkıp çıkmamak arasında kalmasıdır hata, Melonun müdahalesi değil.. Fatih hoca müdahalesini Melo'nun morali bozulmuştur gerekçesiyle Emrenin geçen haftaki performansına da güvenerek yaptı.. Fener maçını da 10 kişi ve bu göbekle geçirdik kimse Fatih Hocaya kızmasın, güvendi Emreye.. Ama Emre kendine güvenilmemesi gerektiğini birkez daha gösterdi..

Hani Emre oralarda yapardı.. Güçlenmişti.. Öyle değişik fauller de yapmıyordu, akıllanmıştı? Son dakikada bir çuval inciri berbat ediyordu yine.. Takım Selçuk-Emre göbeğiyle uzun vadede anca TFF 3. Ligde iş yapar.. Haa arada 1 maç tadından yenmez o ayrı.. Yol geçen hanı oldu Melo-Emre değişikliğiyle göbeğimiz..

Kimse Semihe, Ujfalusi'ye kızmasın kabak gibi üstlerine geldiler adamların.. Hakan Balta'nın pozisyonunda büyük konsantrasyon eksikliği vardı beyefendide.. Ama bence o gol hayırlı oldu.. Bir solbek ihtiyacımız olduğunu hatırlattı bize..

Hilbert'in eline çarpan top net penaltı.. Hakem yorumcuları da bunu söyledi zaten.. Muhittin Boşat Hamitin pozisyonuna da penaltı dedi.. Burak'ın pozisyonunda müdahale olmadığını iddia eden de çarpılır.. Hiç bir Galatasaraylı bu pozisyona "Lan Burak nası atarsın kendini yere" diyip medyanın, FBJK lilerin tuzağına düşmemeli.. O pozisyonda Burak'ın sol ayağına kesinlikle müdahale var, Fakat dışarda.. Günah keçisi arıyorlar son dakika planları bozulduğu için.. Siz böyle derseniz Rıdvan şerefsizi de çıkar "Furtbolcu demeye utanıyorum" der.. Halbuki daha dün Mehmet Topal; Eliyle attığı golün özrünü maç sonrasında dilerken, "Maçta neredeydin be kardeşim" diyememiş.. Antepli bi elemanın serçe parmağı Krasice deyince beyefendinin havuza atlar gibi atlayıp sonra da ayağı kırılmışcasına kalkıp itiraz etmesini görememişti beyefendi..

Bu arada Elmander'le Umut'un aldıkları her kuruş helal olsun..

Haftaya banko Burak Umut oynamali. Banko.

Hamit hazir degilse, baskalarina da haksizlik yapilmamali. Amrabat oynamali.

Hamit benim en güvendigim futbolculardan CL icin. Ama daha iyi olan oynamali

evet yeter diyorum bizim oynadığımız oyunu gördün mü sen ilk yarıda jardeli çıkar son 15 yılda bitirici golcümüz cl için say bir tane yok hakan şükür mü ümit karan mı serkan aykut mu başarılı olursak sistemimizle oluruz has bitirici yaramıyo bize umut burak elmander tozunu atar cl nin yeter ki bugün ilk yarıda oynadığımız gibi oynayalım yeter ki melo hamit formda olsun yeter ki kenarda patlamaya hazır amrabat olsun yeter ki muslera kendi gibi oynasın savunma da aptal aptal hatalar yapmasın sen ne diyosun bilmem de ben hep aynı şeyi söylüyorum
yaw savunma bi kac mac hata yapabilir ama biz her mac cuvalla gol kaciriyoruz.senle s.ligi maclari sonrasi forumda bu tartismaya devam edebiliz.su an havada kalan bir konu olarak tartisma tikanir

Geri
Üst Alt