STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu

Anlaştık abi. Aklımdaki tek soru işareti burağın performansı.. Onun dışında forvetlere güveniyorum. Bir de kaka mevzusu var tabi. Ben rüyamda görmüştüm. Gelmişti :D
cikarmi ruyalarin,cikarsa tersmi cikiyo yoksa normalmi:)

Her az farklı galibiyetimiz ya da kötü mağlubiyetimiz sonrası abuksubuk yorumlar yaparlardı. Bir fark görmüyorum hatta seviniyorum yeterki bunları konuşsunlar:)
bu aksam nerdeyse f.terime bu is boyle gitmez takim disiplinden uzak falan demeye getirdiler.cok kufur ettim bu aksam cok

ya dany nin eksiklerini bende soyledim tabiki var,daha garanti oynamali cok guveniyo kendine.ama iyi futbolcu cok fazla her stoperde gormedigimiz arti ozellileri var

işte bu geçiş zamanla olacak.

Geçen yıl kadro geçişi hemen gerçekleştirilemedi.Bazı şeyler yavaş yavaş oluyor.

Dany yavaş yavaş monte edilecek takıma.Önce formaya tamamen alışması,yerini yadırgamaması ve Semih kadar güven vermesi lazım.Semih de bunu zamanla kazandı.Dany de zamanla kazanacak.

Defansif sıkıntılarımız şuanda ciddi seviyede.şampiyonlar liginde gözümüzün yaşına bakmazlar.Ofansta ise müthişiz,fakat orada da bir bitiricilik sıkıntısı yaşıyoruz.

Elmander konusunda hala arada kalıyorum.Oynasa mı oynamasa mı diye.Sahada yaptıkları insanüstü.Ama gel gör ki,o kadar basit golleri kaçırıyorki,çıldırmamak mümkün değil.Bu cümleleri hep şampiyonlar ligine yönelik kuruyorum.Çünkü orada bu kadar pozisyon vermezler adama.

Şuanda takım alışma aşamasında.Umarım bunu çabuk atlatırlar.Hamit-Dany-Amrabat gibi oyuncular..

Cevap: STSL 12/13 H:2 | Beşiktaş 3-3 Galatasaray | Maç Sonucu | 26 Ağustos

haftaya umut-buraki yan yana denemek farz, göreceksiniz o yapicaklari kosularla bursayi deli edecekler.

elmander iyi hos, top rakipte iken cok savasci falan, ama top bizde iken direkt gole gidecek kosular yapamiyor artik, agirlasiyor gittikce

umut yapiyor, yanina burakid akoyduk mu, cok daha fena olabilir.

kaldiki, orta sahamiz zaten top yapan bir orta saha, hamit,selcuk, melo, emre.

Eboue, eboud dedik... Muslera pazara gönderdi birisini :D

Uzun uzun yazım ama bence de Melo yerine Hamit çıkmalıydı.Bana kalırsa Türkiye Ligi'nde göbek sağlamsa her zaman iş yapıyorsun.

2.devre

1-Defansif Melo çıktı, yerine kanat Amrabat girdi.Emre Çolak ofansif bir oyuncu oalrak göbek'e geçti.Emre geçen maçın yıldızı olmanın verdiği rahatlıkla bölgesini sürekli boşalttı. [Çözüm =Hamit'i çıkar Yekta'yı sok.Melo 55-60 kadar ne veriyor bir bak,sonra onu çıkar yerine Amrabat/Aydın2dan birini alırsın]

2-Elmander gol atmasına rağmen geçen sene ki koşu temposundan da uzak,bu nedenle Umut daha çok göze batıyor.Ben olsam 45.dakika da Burak-Elmander değişikliğini yapardım.Hem bu takıma da oyunu daha çok rakip sahaya yıkması için mesaj olurdu.

herşeyi geçtim de ligde şu an şikebahçe lider ülkede ki futbolun haline bak :D

işte bu geçiş zamanla olacak.

Geçen yıl kadro geçişi hemen gerçekleştirilemedi.Bazı şeyler yavaş yavaş oluyor.

Dany yavaş yavaş monte edilecek takıma.Önce formaya tamamen alışması,yerini yadırgamaması ve Semih kadar güven vermesi lazım.Semih de bunu zamanla kazandı.Dany de zamanla kazanacak.

Defansif sıkıntılarımız şuanda ciddi seviyede.şampiyonlar liginde gözümüzün yaşına bakmazlar.Ofansta ise müthişiz,fakat orada da bir bitiricilik sıkıntısı yaşıyoruz.

Elmander konusunda hala arada kalıyor.Oynasa mı oynamasa mı diye.Sahada yaptıkları insanüstü.Ama gel gör ki,o kadar basit golleri kaçırıyorki,çıldırmamak mümkün değil.Bu cümleleri hep şampiyonlar ligine yönelik kuruyorum.Çünkü orada bu kadar pozisyon vermezler adama.

Şuanda takım alışma aşamasında.Umarım bunu çabuk atlatırlar.Hamit-Dany-Amrabat gibi oyuncular..
yani kisace defansta bir hakan ünsala forvettede bir drogbaya ihtiyacimiz var:) o tarzda adamlara yani

Inönüde berabere kaldik diye S.O.S verdik resmen taraftar olarak :) Bu bile bazi seylerin göstergesidir.

CL icin defans korkuttu beni acikcasi. Türkiye icin sorun yok. Bu takim sampiyon olacak yine.

Bir ara Fatih hocayla tribünde bir taraftar tartışıyordu. Çarşı insanlığa'da karşı arkadaş..

yaw savunma bi kac mac hata yapabilir ama biz her mac cuvalla gol kaciriyoruz.senle s.ligi maclari sonrasi forumda bu tartismaya devam edebiliz.su an havada kalan bir konu olarak tartisma tikanir

evet hak veriyorum sana dışardan bakınca yetersiz gibi duruyor ama ben inanıyorum ve izlediğim kadarıyla iyiler savunma konusuna gelince o bi kac mac bitti o zmn 3 mac oynadık 3ünde de bariz hatalar var şaka gibi yan toptan gol yiyoruz bunun ilacı da melo bugün formda olsa o top sekmez taça giderdi bir oyuncunun bu kadar şey değiştirdiğini görmek önceki melo eleştirilerimde utandırdı bile beni varsa yoksa savunma cl de kazanacaksan savunma yapacaksın gol aramayacaksın bence

Inönüde berabere kaldik diye S.O.S verdik resmen taraftar olarak :) Bu bile bazi seylerin göstergesidir.

CL icin defans korkuttu beni acikcasi. Türkiye icin sorun yok. Bu takim sampiyon olacak yine.

defansta korkulacak bi durum yok bence. fazla uğursuz bi maçtı.ha solbeğe ihityaç var bu doğru..

haftaya umut-buraki yan yana denemek farz, göreceksiniz o yapicaklari kosularla bursayi deli edecekler.

elmander iyi hos, top rakipte iken cok savasci falan, ama top bizde iken direkt gole gidecek kosular yapamiyor artik, agirlasiyor gittikce

umut yapiyor, yanina burakid akoyduk mu, cok daha fena olabilir.

kaldiki, orta sahamiz zaten top yapan bir irta saha, hamit,selcuk, melo, emre.

Strateji önemlidir salman.

Avrupa'da rakibi ilkyarı Elmander-Umutla yorup Burakla fişleri çekilebilir.

Bunu kuracak başaracak Fatih Hoca'dır.Bu tarz denklemler yapılabilir.

Muslera'ya gelince de,bugün yedikleri goller gayet normaldi.

Melo kendi kalesine gol attı diye de takılı kalmayın.Melo atmasa,arkasında toraman ve bir kara karga daha vardı.Onlar atacaktı zaten.

Burada sorun melonun kendi kalesine atması değil,arkasındaki markajsız 2 beşiktaşlıdır.Asıl sorgulanması gereken budur bence.

Göreceli bakarsak,daha net görebiliriz.Yoksa bireysel ve tek seferlik hataların sorgulanmasıyla hiçbiryere varamayız.

evet hak veriyorum sana dışardan bakınca yetersiz gibi duruyor ama ben inanıyorum ve izlediğim kadarıyla iyiler savunma konusuna gelince o bi kac mac bitti o zmn 3 mac oynadık 3ünde de bariz hatalar var şaka gibi yan toptan gol yiyoruz bunun ilacı da melo bugün formda olsa o top sekmez taça giderdi bir oyuncunun bu kadar şey değiştirdiğini görmek önceki melo eleştirilerimde utandırdı bile beni varsa yoksa savunma cl de kazanacaksan savunma yapacaksın gol aramayacaksın bence
zaten gecen yilki maclara dikkat et melo her gelen ortayi ceza sahamizda karsilayan ilk adamdi,bunu burda cok soyledik.muthis derecede defansa yardimci oluyor,gerektiginde 3.stoper gibi oynuyor.bugun mactan cikti takim cäktü seviye düstü resmen

walla bu maç ayaklarımızın y ere basmasını sağladı desek yanlış olmaz.faideli bi maç oldu

yani kisace defansta bir hakan ünsala forvettede bir drogbaya ihtiyacimiz var:) o tarzda adamlara yani

Hakan Balta'yı ben bugün çok beğendim.Çok aktifti.Yaptığı hatayı da 30 maçta bir yapar.Ona takılı kalmayın.

Ben konunun şu aşamasındayım.Defanstaki kademe kayıpları.Bugün bunu pek gerçekleştiremedik.Kimse kimsenin kademesine girmedi.

urfalı etlliğe sütlüğe karışmadı.Muslera defansla irtibatı pek sağlayamadı.

Hatalar insanlar içindir.Önemli olan avrupa maçlarına kadar düzeltilmesidir :)

Geri
Üst Alt