STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

amrabat fatih terimin kulübümüze büyük kazığıdır yönetim onun yüzünden gitti kayseri gibi leş yöneticilerle ağız dalaşına girmek zorunda bıraklıldı ve 8 milyon € luk kazık fatih hoca yüzünden girdi kulübümüze. Ayrıca hocanın selçuk umut ve 1-2 oyuncunun kulağını çekmesi gerekiyor bariz bir şekilde sneıjdere pas atmadıkları çok belli oluyor. ama fatih hoca takımın sorunlarıyla uğraşacağına yönetimle uğraşıyor. Bu yıl şampiyonluk kaçarsa bunun tek sorumlusu hocadır. yönetim elinden gelenin fazlasını yaptı.

Melo diyenler melo olsada böyle oynuyor olmasada ne farkı vardı futbolun?

sikecilere karsi kuzu gibi oynayan Bursa, bize karsi Köpek gibi kostu...

haftaya böyle oynamaliyiz

_____________________Muslera_______________________

Sabri________Semih________________Dany___________Riera

________________Yekta________Selcuk__________________

Hamit_________________Sneijder_____________Aydın

______________________Burak_________________________

Gene puan kaybederiz net..

Beyler melo arıyoruz açık ve net melo bize geçen yılki gibi golcü özelliğini bu sene göstermediği için kötü gibi geliyor ama bugun orta sahada top kesemedik çok ani ataklar yedik

iyi bi rotasyon adamı olur ama emre aydın kesin gitmeli bide mertan ı oynatmadı hiç fatih hoca furkanı yedi hani gençlere önem veriyodu

bizim bi arkadas buse terimden dolayi emre colagi oynatiyo diyodu inanmaya basladim resmen. bjk ye emre gol atinca tabi ki cok sevindim ama emrenin atmasina da uzulmedim degil. bu hisleri bana yasattigina gore bu adam gercekten cok kotu..

Meloya nekadar ihtiyac oldugunu umarim anlamissinizdir.yekta falan olmaz orda.meloya birtane bile altarnatif yok.kanatlar etkisiz

Adam eksilten futbolcumuz yok ayrıca şut çekemiyoruz bunlar bence temel 2 problem.Hoca aydını amrabatı alarak adam geçme sorununu çözmeye çalıştı ama bu adamlar da orta açamaz şut çekemez pas veremez tek artısı koşmak olan Aydın takımımızda olabiliyosa siz düşünün halimizi

Hamit_________________Sneijder_____________Aydin Yilmaz !

aydın yılmaz oynayacağına o kanat boş kalsın daha iyi. aydın yılmaz ilk 11 oyuncusu değil hiç birzamanda bu takımda olamaz

bence şöyle :SS:

_____________________Aydin Yilmaz_______________________

Aydin Yilmaz________Aydin Yilmaz________________Aydin Yilmaz___________Aydin Yilmaz

________________Aydin Yilmaz________Aydin Yilmaz__________________

Aydin Yilmaz_________________Aydin Yilmaz_____________Aydin Yilmaz !

______________________Aydin Yilmaz_________________________

Burak yılmaz ve Sneijder ilk 11 başlamalıydı çok yanlış kadro ile çıktık yedek oyuncularımızda çok ciddi problemler var..

65 puanı alan şampiyon olur.

İlk yarı cok beğenmistim fakat ikinci yarı ilk 15 dk 3-1 olmaması Muslera'nın dehasıdır başka bir acıklaması yok. Devre arasında Fatih Terim hicmi uyarılarda bulunmadı, hic mi taktik vermedi takıma anlamadım. Eğer Sneijder oyuna girmeseydi Bursa daha fazla kalemize gelecekti ki yiyeceğimiz 1 golü asla cıkaramazdık. Cünkü ikinci yarı bizde bu seneki özümüze döndük malesef. İlk yarı 3 gol pozisyonuna giren, orta sahada iyi paslasan takım ikinci yarı kaybettiği topları kazanmakla uğrastı sadece. Sonradan oyuna giren Sneijder ve solbek Riera takımın en iyisiydi bugun bana göre. Özellikle Sneijder'ın kolay top kaybetmeyen oyun stili ve isabetli uzun pasları cok dikkatimi cekti. 4-2-3-1 oynamaya calısıp oynayamadığımız dakikalarda önde tek reaksiyon veren oyuncu 30-35 dk oynayabilirim diyen Sneijder'di sadece. Eğer uygun sut pozisyonları gelseydi veya yüzü kaleye dönük paslar alabilseydi macıda kazandırabilirdi bugün.

Bizde bu macı kazanamayarak önemli bir fırsatı tepmis olduk fakat kadroya girecek kaliteli oyuncularımızı düsünürsek puan cetvelinde suanki durumumuz kötü değil. Önümüzdeki 3 hafta Antalya-Akhisar ve Ordu ile oynayacaz ki Antalya ile içerde, diğerleride düşmeye oynayan takımlar. Eğer bu 3 haftayı kayıpsız gecersek cok büyük avantaj yakalayacaz. Dönecek oyuncularımızla beraber takım oturursa şampiyon bitireceğimizi düşünüyorum. Umarım bir şanssızlık yasamayız.

ft burağı neden oynatmıyorsun cidden mahvettin bugün maçı ya.

Amrabat 18 e bile alınacak bir futbolcu değil. Keza Emre Çolak..

Hamit_________________Sneijder_____________Aydin Yilmaz !

Sabrinin her oynaddigi mac benim icin kaybeden puan!

:sgr:

Aydin hele bir 4-5 mac o pozisyonda oynasin ,eminim Emre + Amrabat dan daha yararli olacagina

Bu arada bu takım Melo ve Hamit olmadan olmaz anlayın bunu lütfen hata yaparım diye insiyatif almaya korkuyor oyuncular görün işte..

Vurdumduymaz değil herifler tırsıyorlar yahu pas vermeye..

Geri
Üst Alt