STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

defansta kötüyüz anlıyorum ama, ileride de bir o kadar beceriksiziz.umut ve elmander biraz akıllı oynasalar,ilk yarı çoktan koparırdık maçı.

herzamanki gibilerdi şaşırmadım yani. allahıma şükürler olsunki drogbayı aldık.

dany e kötü diyenler var bence galatasarayda oynamış sayılı stoperlerden biri hem teknik hem hızlı manchester united maçında ki performansını unutamam herhalde şaşırdım gerçekten bence semih-dany ikilisi gerçekten iyiler ama sorun ortasahada:SS:

Fatih Hocam Kim nederse desin bugun yapmaman gereken seyler yaptın saygım sonsuz ama bugun olmadı ayıp yazık bukadar sevdalıya

70de girdi

mactaydim ve gercekten ciplak gozle izleyince nasil mukemmel bi oyuncu oldugunu anliyosun

pas hatasi yapmadi galiba ama soyle bi durum var. sneijder cok iyi oyuncu ama etrafindakiler kotu, riera ve selcukla iyi anlasiyor gordugum kadariyla

---------------------selçuk-------yekta------------------

Hamit------------------sneijder-------------------Amrabat

-----------------------Drogba----------------------------

bu günü bekliyorum

Bu yabancı sınırlaması olayı yüzünden oynatacağımız yabancıların üst düzey olması gerekiyor o yüzden melonun yerine tekrar ehmet topal gelse hayır demem tepki alabilirim ama melo bence mehmet topaldan iyi değil mehmet hem genç hemde daha ekonomik ve türk:yenieek:

Bu mehmet topal futbolcu ise ben de astronotum.

Arkadaşlar Fatih Hoca yeni gelen adamı hemen takıma monte etmiyor illa ki oturtcak iki üç hafta.. Hazır olmasını bekliyor ama şu takımda kimden daha kötü oynayabilir ki

dany e kötü diyenler var bence galatasarayda oynamış sayılı stoperlerden biri hem teknik hem hızlı manchester united maçında ki performansını unutamam herhalde şaşırdım gerçekten bence semih-dany ikilisi gerçekten iyiler ama sorun ortasahada:SS:

hızı 10 numara, bire birlerde de çok etkili özellikle ikili mücadelelerde topu çalabiliyor rakibinden. ama pozisyon almayla ilgili çok ciddi problemleri var. bu problem nedeniyle çok fazla hata yapıyor. Bugün yediğimiz golü ve geçen hafta beşiktaşın muslerayla karşı karşıya kalıp kaçırdığı pozisyonu dikkatli izlersen demek istediğimi anlarsın. o maçta top sol kanattan geliyor, dany topa doğru yöneliyor ama arkasından gelen adam var onu unutuyor ve orda bir 10 15 metrelik boşluk bırakıyor. bir stoperin bunu yapmaması lazım. eksikliği budur danynin. o da olsa zaten çok büyük kulüplerde oynayabilirdi. ujfalusinin sakatlığı olmasa zaten kendisi rotasyon oyuncusu olacaktı asla ilk 11 düşünülmemiştir.

İlk yarı Yektaya tabanla girilen bir pozisyon vardı,trt de göstermedi kansızlar

70de girdi

mactaydim ve gercekten ciplak gozle izleyince nasil mukemmel bi oyuncu oldugunu anliyosun

pas hatasi yapmadi galiba ama soyle bi durum var. sneijder cok iyi oyuncu ama etrafindakiler kotu, riera ve selcukla iyi anlasiyor gordugum kadariyla

Ya yeminle Sneijder'in topla haşır neşir oluşunu görünce futbolun aslında ne kadar basit olduğunu anlıyor insan..Ama bizde ki adamlar genelde futbolun ne kadar zor yönü varsa onu oynadıkları için biz de maçı izlerken çileden çıkıyoruz..

Sneijder oyuna girdi 10 saniye sonra Amrabat'ın önüne muazzam bi top bıraktı, Amrabat'ın tek yapması gereken depar atıp kaleciyle karşı karşıya kalmak ama o naptı, her zaman ki gibi topu eveledi geveledi öldürdü pozisyonu.. 5 dakika sonra yine Sneijder soldan 70 metrelik ters topu Aydın'ın ağzının içine attı resmen, Aydın denen kımıl zararlısı,topu kontrol bile edemedi taça attı..Sabri, Emre, Engin gibi adamlar zaten top ayağına gelince topla kavga eden adamlar! Tık tık tık oynayalım yok...İlla bi topu ezicekler büzücekler kaptıracaklar,yoksa rahat edemezler..Bir de üstüne üstlük Sneijder'e pas atmamak için adeta yırtınıyorlar..Ben böyle birşey görmedim,bu nasıl profesyonelliktir? Tek dileğim Fildişi'nin yarın kupadan elenmesidir,belki bir rahat nefes alırız böylece..

Benim ve burda bircok arkadasin yazdigi moussa sissokoyu almaliydik,newcastle gitti ilk macta asist bugünde chelseayi yikan adam oldu.2 gol.

3 maçtır diyorum emre artık bu maçtan sonra oynamaz diye hala sahada hala sahada vallahi gözümden ne kaçıyo bana mı kötü görünüyo bu adam bende mi sorun var ?

demek istediğini anladım haklı olabilirsin kardeşim ama senin dediklerin biraz tecrübesizliğe giriyo yaşını bilmiyorum ama genç bir futbolcu herhalde bu yüzden gönderilmesini uygun bulmuyorum :ayatollah:
hızı 10 numara, bire birlerde de çok etkili özellikle ikili mücadelelerde topu çalabiliyor rakibinden. ama pozisyon almayla ilgili çok ciddi problemleri var. bu problem nedeniyle çok fazla hata yapıyor. Bugün yediğimiz golü ve geçen hafta beşiktaşın muslerayla karşı karşıya kalıp kaçırdığı pozisyonu dikkatli izlersen demek istediğimi anlarsın. o maçta top sol kanattan geliyor, dany topa doğru yöneliyor ama arkasından gelen adam var onu unutuyor ve orda bir 10 15 metrelik boşluk bırakıyor. bir stoperin bunu yapmaması lazım. eksikliği budur danynin. o da olsa zaten çok büyük kulüplerde oynayabilirdi. ujfalusinin sakatlığı olmasa zaten kendisi rotasyon oyuncusu olacaktı asla ilk 11 düşünülmemiştir.

sneijder oyuna ilk girdiğinde amrabata müthiş bi arapası attı. ama sağolsun amrabat harcadı bu topu

3 maçtır diyorum emre artık bu maçtan sonra oynamaz diye hala sahada hala sahada vallahi gözümden ne kaçıyo bana mı kötü görünüyo bu adam bende mi sorun var ?

Sorun sende değil,sorun berber çırağı bile olamayacak adamların futbolcu olmasında.

demek istediğini anladım haklı olabilirsin kardeşim ama senin dediklerin biraz tecrübesizliğe giriyo yaşını bilmiyorum ama genç bir futbolcu herhalde bu yüzden gönderilmesini uygun bulmuyorum :ayatollah:

26 yaşında tecrübesiz değil. gönderilmesin tabi ama keşke ujfalusi olsaydı ya da kaliteli bir stoper alsaydık. dany de iyi bir alternatif olurdu onlara.

Biz mactan 1-2 gün evvel tartismistik bu konuyu. Bu muhtemel 11´den cacik olmaz dedik.

Yekta, Emre, Engin´li Galatasaray daha 1461 Trabzon´u yenemedi ya. Ne Bursa´si?

Bu kadroyla 1 puan almisiz, tebrik etmek gerekir. Acikcasi Terim cok formsuz son 3 haftadir.

Sneijder hazir degil, Engin cok hazir zaten. Nedir bu Burak meselesi ayrica?

Amrabat, Sneijder, Burak demistik. Hakli ciktik. Yazik oldu valla

nijerya fildişini eler mi sizce?

Geri
Üst Alt