STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Golde hatali olan danny. Kafaya cikip müdahale etseydi yemezdik o golü. bizim takim gol yolunda beceriksiz o ayri

hatali dany ok ama orda orta yaptiran rahatca kim?! riera nerde orda ?! insan adamin üstüne gideyim der rahatsiz edeyim der. öyle dur bir fincan cay iceyim bide arkasindan orta yapayim dedirtmez. dany kademe hatasi yapti yine ve yeniden o ayri tabiki.

hatali dany ok ama orda orta yaptiran rahatca kim?! riera nerde orda ?! insan adamin üstüne gideyim der rahatsiz edeyim der. öyle dur bir fincan cay iceyim bide arkasindan orta yapayim dedirtmez. dany kademe hatasi yapti yine ve yeniden o ayri tabiki.

Orta sahadan açtı adam ortayı neredeyse, bence hata Emre'de.

yarın 3 e iner fark.gittikçe kapanıyor

Orta sahadan açtı adam ortayı neredeyse, bence hata Emre'de.

ha emre ha riera. ikisinden birisi bozmasi lazim orda. rahatsiz etmesi lazimdi. öyle rahat orta mi yapilir yahu. amatör ligde yaptirsan öyle adami macdan sonra döferler :D

yarın 3 e iner fark.gittikçe kapanıyor

fenerbahçe - Sivasspor Spor **************************** Süper Lig 20. Hafta 03.02.2013 19:00

Mersin İ. Yurdu - Fenerbahçe Spor **************************** Süper Lig 21. Hafta 10.02.2013 16:30

Trabzonspor - Fenerbahçe Spor **************************** Süper Lig 22. Hafta 17.02.2013 19:00

Fenerbahçe - Kasımpaşa Spor **************************** Süper Lig 23. Hafta 24.02.2013

Beşiktaş - Fenerbahçe Spor **************************** Süper Lig 24. Hafta 03.03.2013

Fenerbahçe - Bursaspor Spor **************************** Süper Lig 25. Hafta 10.03.2013

MP Antalyaspor - Fenerbahçe Spor **************************** Süper Lig 26. Hafta 17.03.2013

Fenerbahçe - Akhisar Bld. Spor **************************** Süper Lig 27. Hafta 31.03.2013

Orduspor - Fenerbahçe Spor **************************** Süper Lig 28. Hafta 07.04.2013

Fenerbahçe - Eskişehirspor Spor **************************** Süper Lig 29. Hafta 14.04.2013

Gençlerbirliği - Fenerbahçe Spor **************************** Süper Lig 30. Hafta 21.04.2013

Fenerbahçe - Kayserispor Spor **************************** Süper Lig 31. Hafta 28.04.2013

İstanbul BBSK - Fenerbahçe Spor **************************** Süper Lig 32. Hafta 05.05.2013

Fenerbahçe - Galatasaray Spor **************************** Süper Lig 33. Hafta 12.05.2013

KDÇ Karabük - Fenerbahçe Spor **************************** Süper Lig 34. Hafta 19.05.2013

ya bakiyorumda bu f7 lerin deplasman maclari fecihmis. :D

hedef maci dedinde. braga macini iyi izle. rierayi maf etiler resmen. sonra 2ci yarida amrabat resmen sol bek oynadi . Hoca basin aciklamasinda bir dip notu vardi. listemde oyuncular ile herhalde görüsüldü ve ugrasildi ama kulüpleri ve sayreden dolaylardan dolayi olmadi bu is diye. Carlinhos!!!

Carlinhos gelseydi keske :(

Basın toplantısını izlemedim bilmiyorum o konuları.Riera önünde Emre oynamazsa idare eder ligde ve avrupada ama onada savunmayı biraz öğretmek gerek.

renktaşlar sizce antalyada da puan kaybı falan olmaz demi?

hocanın bazı takıntıları var ki bunun sonucu hep biz zararlı çıkıyoruz ; Emre ve Aydında onun görüp benim göremediğim ne anlayamadım, Aydının girdiği oyuna Burak nasıl girmez bunu bana kimse açıklayamaz, Emre nasıl 90 dk oyunda kalır,Sneijder,Selçuk ve Riera gibi duran top ustalarının olduğu bir takımda Emre nasıl Korner kullanmaya teşebbüs eder bunları , buradan ben düzeltemem bunlar Fatih Terimin işi ayrıca her puan kaybından sonra GSnin sorunları başlığıyla açıklamalar yapması çok can sıkıcı bir sıkıntın varsa git başkanla konuş, bunları ne diye kamoyu önünde konuşursun eğer sorunlar çözülmüyorsa daha önce 2 kere yaptığını yaparsın

Basın toplantısını izlemedim bilmiyorum o konuları.Riera önünde Emre oynamazsa idare eder ligde ve avrupada ama onada savunmayı biraz öğretmek gerek.

hakan oynasin sol bekde daha iyi. savunmasini yapsin sadece yeter. hucuma katki beklemiyorum ondan. hucuma katki verecek tonlarca adam var takimda birakalimda sol bekden de gelmesin hucuma katki. hakanin savunmasi en azindan idare ediyor. rierada sol acikda kunlanirsin amrabatla dönüsümlü olur biter.

adamların ortahasasında bellushi nin oynadığı topu bizim takımda kimse oynayamadı.o yüzden kimse yok yekta>>melo falan demesin bence..

bugün engin+yekta+emre melo ile hamitin katkılarını veremediler

melonun alternativi yok malesef. yekta yapiyor biraz ama disli takim cikdigi zaman bursa gibi sayif kaliyormus megerse. melonun cezasi umarim iner yoksa schalke macinda mac eksikligi ile cikacak bide.

melonun alternativi yok malesef. yekta yapiyor biraz ama disli takim cikdigi zaman bursa gibi sayif kaliyormus megerse. melonun cezasi umarim inder yoksa schalke macinda mac eksikligi ile cikacak bide.

ceza falan inmez melonun giydiği forma sarı-kırmızı maç eksiği tabi ki olacak ama melo kendini o maça en iyi şekilde hazırlar

hakan oynasin sol bekde daha iyi. savunmasini yapsin sadece yeter. hucuma katki beklemiyorum ondan. hucuma katki verecek tonlarca adam var takimda birakalimda sol bekden de gelmesin hucuma katki. hakanin savunmasi en azindan idare ediyor. rierada sol acikda kunlanirsin amrabatla dönüsümlü olur biter.

Afrika kupasından as oyuncular geldiği zaman öyle oynarız bence.Hakan'ı hiç sevmem ama yapacak bişey yok.kuşlar hak'ı kadroya almamışlar.Onuda sevmem ama alsaydık bizde daha iyi oynardı

urfi ne zamana kadar sakat simdi en son bilgilere göre?

Emre Çolak'ın olmadığı maç özetini veya tekrarını izleyebileceğim bir link var mı ?

Aydına şimdilik birşey demiyorum ama sabri ve emre bu takımın oyuncusu degil. Yazık yani bir pas atamıyolar

Geri
Üst Alt