STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | D.A | 2 Şubat

Hakem mahvetti bizi. Bu arada Bursa'Nın bu kadar açık oynayacağını düşünmemiştir hoca. Şimdi Burak'ı alabilir.

Cevap: Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | 1.Y | 2 Şubat

Sneijder bugün 11 baslamayacak da ne zaman baslayacak Fatih Terim?

demek ki yarin bir gün, Drogba geldiginde, ilk maca yedek baslayacak. Yemisim bu zihniyeti. Bu tarz oyuncular Havaalanindan direk sahaya cikararlar ey Sayin Terim.

insallah bir kac seneye baskan olucam ben senide takimin basina gecirecem sen o zaman havalimanindan degil direk milanodan sokarsin oyuna tamami.

yediğimiz golde emre çolak adamını düzgün kovalasa gol falan yemiycektik.yine kalemize gelen ilk top gol oldu

Sabri, Eboue'den çok daha verimli bana göre.

bu maçın adamları çok net amrabat-burak olur. 2. yarı fatih hocanın ikisinide oyuna alması lazım.

Burak sneijder Amrabat girse iyi olur sanki

ikinci yarı sneijder mutlaka girmeli elmanderin yerine daha sonra gidişata göre burak girer

Yekta&Engin oynamalı herzaman..Melo ve hamit az daha dinlensin..

O değilde çok sakat var

Anlamiyom elin adami futbolcu aliyor hemen oynatiyor bizde eve alinan yeni koltuklar gibi plastigini uzerinden cikarmiyoruz .. :trollface: anca 70de koyuyoruz

muslera çok hata yapıyor.50 kere tereddüt edilmez ki çıkarken.her maç çıkarken tereddüt ediyor 4-5 adım ileri gidip sonra düşündüğünü yapamayacağını anlayıp geri gitmeye çalışıyor.pozisyonunu kaybediyor.

Bende Muslera acaba cikarabilirmiydi diye düsündüm, ama ani ve hizli olusan bir atak sonucunda gol oldu. Yani gol'ü onun üstüne atmak dogru olmaz.

Ama bir gercek var, Muslera bu sezon kötü, bunu ilk maclardan sonra da görmüstük zaten. Biraz da savunmanin etkisi var tabi bunda.

Geri
Üst Alt