STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | D.A | 2 Şubat

oo Hakan Delikanli geri donmus :o

yediğimiz gol ibretlik yalnız rüzgardan dolayı hızlandı dany vuramadı pinto vurdu :o

STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | D.A | 2 Şubat

Fırat 1 penaltımızı vermedi ikinci yarı elmandar Burak degisikligi olur 70 de falanda sneijder girer inşallah ozamana kadar one geceriz.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Sneijder'lik maç değil pek bu. Burak'ı koycan Selçuk'un paslarıyla savunma arkasına girecek.

Rahat olun beyler bu sefer seytanin bacagini Allahin izni ve inayetiyle kiricaz...

1-3

Sneijder, Burak, (Amrabat) degisikligi yada (Aydin) :yenieek:

elmander zor bela şut atmasa penaltı olabilirdi neden vuruyorsun zaten gol olmayacağı belli bırak kendini yere işte

Beni kimse futbol kuralları içinde o şarjın normal olduğuna inandıramaz net penaltı pozisyon

elmanderin pozisyonunu drogba yakalasa arkadan 5 kişide gelse yıkar golü atardı işte bu yüzden aldık drogbayı

bursa-fb maçını izlemiştim ilk yarı ne goller kaçırmıştı bursa atamadılar kaç tane yüzde yüz.bizim maçta 1 pozisyon ve o da gol.bu kadar olamaz ya

o yüzden bu takıma drogba lazım diyorduk. yıllardır %100 golleri kaçırmaktan sinir hastası olduk.

Pozisyonu kaçırabilir ona lafım yok, çok hantal hareket edip kaçırması canımı sıktı.

Yine birbirinize daliyorsunuz arkadas ayni renklere gonul veriyoruz ya her seye birbirinize ' Alinti ile cevapla ' ya basip durmayin ..

önünüzde dany olunca kalecinin forumu düşüyor tabi. biz bile tereddüt ediyoruz napacak bu dengesiz diye.

iddaa da izliyorum ben gidiyorum maça 2.yarı için inşallah galibiyeti konuşuruz geldiğimde

STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | D.A | 2 Şubat

Benim anlamadığım yekta neden kanatta oynuyor yektanin yeri ora degilki.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Geri
Üst Alt