STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

Hamit cezalı dostum.

Bursa'nn sakat - cezalı durumu nedir, bilen var mı? Bir de teknik direktörleri yok hala değil mi?

umut-elmander olmalı fw çifti

burak oynarsa kazanamayız

ben bu maçı da izlemiycem.takımın ciddiyetsiz hali beni uzaklaştırıyo.bu takımı uzaktan sevmek daha güzel.emre çolağı sol kanatta izleriz yine.sneijder de sağ knat oynar.fatih hoca bile ciddiyetsiz.kaldıki 5,5 senedir bursayı yenemiyoruz.bize karşı da hayvan gibi saldıracaklarına göre bugün bjk,pazarda fener puan kaybetsin diye bekleriz.bu takımdan bi yol olmaz.

yav şöyle bjk maçındaki ciddiyeti 3-4 maç arka arkaya göstersek lig bitecek yeminlen. nedir dertleri anlamıyorum, acaba ligin heyecanını mı düşürmek istemiyorlar? neyse bursa maçını çok dikkatli takip edeceğim. antrenörsüz bir takımı da bi zahmet yeniverelim artık

Muslera-Sabri-Semih-Dany-Riera-Yekta-Selçuk-Amrabat-Emre-Sneijder(Elmander)-Burak

yav şöyle bjk maçındaki ciddiyeti 3-4 maç arka arkaya göstersek lig bitecek yeminlen. nedir dertleri anlamıyorum, acaba ligin heyecanını mı düşürmek istemiyorlar? neyse bursa maçını çok dikkatli takip edeceğim. antrenörsüz bir takımı da bi zahmet yeniverelim artık

benim heycanımı bitirdiler abi.bu bıkkınlıktan küfür edip ihracı yiyecem diye korkuyorum.bu takım isteksiz,arzusuz,ciddiyetsiz...

Burak kesin oynamalı bu maç

benim heycanımı bitirdiler abi.bu bıkkınlıktan küfür edip ihracı yiyecem diye korkuyorum.bu takım isteksiz,arzusuz,ciddiyetsiz...

Geçen seneki şampiyonluk bütün camiayı psikolojik olarak doyurdu.Taraftarın en az %50 si de sallamıyor bu seneyi.

Geçen seneki şampiyonluk bütün camiayı psikolojik olarak doyurdu.Taraftarın en az %50 si de sallamıyor bu seneyi.

ne alakası var? takım iyi değil şu an.ciddiyetsiz,odaklı değil diyorum.

hocam ne olur şu forvetteki umut,elmander 2 lisini bozma tek forvet oynacaksakta elmander oynamalı geçen hafta beşiktaş bu 2 li sayesinde pozisyona bile giremedi öyle bir baskı yaptıki bu 2li 60 ta bjk bitti. burak yılmaz herzaman söyluyorum öne geçtiğimiz maçlarda oyuna girmeli elmander-umut 2 lisiyle butun maçları kazanmışız sadece 3-3 luk inönudeki bjk beraberliğimiz var.

cumartesi biz bursaya, pazar da nijerya fildişine çaksa tadından yenmez valla :)

biletler tukendi

Sneijder ilk 11 başlamaz, başlamamalı da bence.

hocam ne olur şu forvetteki umut,elmander 2 lisini bozma tek forvet oynacaksakta elmander oynamalı geçen hafta beşiktaş bu 2 li sayesinde pozisyona bile giremedi öyle bir baskı yaptıki bu 2li 60 ta bjk bitti. burak yılmaz herzaman söyluyorum öne geçtiğimiz maçlarda oyuna girmeli elmander-umut 2 lisiyle butun maçları kazanmışız sadece 3-3 luk inönudeki bjk beraberliğimiz var.

Umut maçın başında boş kaleye kaçırmasa o maçı da alacaktık.

Takım güzel olunca her gün izlemek istiyor insan :ayatollah:

Geri
Üst Alt