STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor - Galatasaray | 19.00 | 2 Şubat

Sneijder'in yaptığı bir ropörtajında yanlış hatırlamıyorsam Bjk maçında 25 dakika oynadım, bir sonraki maç 35 dakika oynar ve böyle böyle maç eksiğimi kapatırım demişti. O yüzden bu maç 11 de başlamayacığını düşünüyorum.

Sneijder'in yaptığı bir ropörtajında yanlış hatırlamıyorsam Bjk maçında 25 dakika oynadım, bir sonraki maç 35 dakika oynar ve böyle böyle maç eksiğimi kapatırım demişti. O yüzden bu maç 11 de başlamayacığını düşünüyorum.

emre çolak ve amrabata kaldıysak yandık.

Bursa'lı futbolcular mac öncesi kenetlendiklerini söylediler fakat bugün ki BJK macına bakılırsa asıl kenetlenmesi gereken takım biziz. Son yılların en kötü Bursa'sını yakalamısken Kasımpasa macındaki ruhsuzluğu görmek istemiyorum sahada. Uzun yıllardır sıkıntılı olduğumuz bir deplasman. Umarım o psikolojiyle sahaya cıkmayız yoksa konsantrasyon kaybına kurban gidebiliriz. Eğer bugün kazanırsak fark 7'ye cıkıyor ki yakın tarihte FB-BJK-TS aralarında oynayacaklar. Bizimde zorlu maclarımız olacakken bu fırsatı kacırmamalıyız.

Bursa'lı futbolcular mac öncesi kenetlendiklerini söylediler fakat bugün ki BJK macına bakılırsa asıl kenetlenmesi gereken takım biziz. Son yılların en kötü Bursa'sını yakalamısken Kasımpasa macındaki ruhsuzluğu görmek istemiyorum sahada. Uzun yıllardır sıkıntılı olduğumuz bir deplasman. Umarım o psikolojiyle sahaya cıkmayız yoksa konsantrasyon kaybına kurban gidebiliriz. Eğer bugün kazanırsak fark 7'ye cıkıyor ki yakın tarihte FB-BJK-TS aralarında oynayacaklar. Bizimde zorlu maclarımız olacakken bu fırsatı kacırmamalıyız.

keşke kazansak keşke.bu maçı da izlemiycem.

Muslera

Sabri Semih Dany Riera

Yekta Selcuk

Aydin Sneijder Amrabat

Burak​

en mantikli 11 bence bu..

Sneijder bu aralar herkese konusuyor(!).Pek aldırıs etmemek lazım bu tip haberlere.Ayrıca idmanları takip edenler,Sneijder'in hazır göründüğünü söylüyorlar. Zaten mantıkende sıkıntılı olduğumuz bir deplasmanda Sneijder gibi bir kozumuz varsa 11'de kullanmamız lazım.

Sneijder bu aralar herkese konusuyor(!).Pek aldırıs etmemek lazım bu tip haberlere.Ayrıca idmanları takip edenler,Sneijder'in hazır göründüğünü söylüyorlar. Zaten mantıkende sıkıntılı olduğumuz bir deplasmanda Sneijder gibi bir kozumuz varsa 11'de kullanmamız lazım.

Sonuç olarak maç eksiği olduğunu kendisinden daha iyi bilemeyiz, Piri'nin rağoru doğrultusunda Terim bir kadro kuracaktır.

Sneijder gibi bir adamın yedekte oturmasını bende istemem ama hazır olmayan bir oyuncuyuda oynatmanın sıkıntıları olabilir.

Muslera

Sabri Semih Dany Riera

Yekta Selcuk

Aydin Sneijder Amrabat

Burak​

en mantikli 11 bence bu..

Aydın yerine Engin de olabilir, Aydın 2. yarı girdiği maçlarda daha etkili oluyor bence.

ya bursada kimler oynayacak kimler sakat

Sneijder ve Drogba Galatasaray da...

Yazmasi bile tuhaf bir duygu nedense :rolleyes:

Inanamiyorum nedense halen . sanki rüyadayim her an uyanacam. yoksa hepimiz öldükmü 21.12.2012 de hepimiz öldükde cennetemiyim oglum ben...siyirdik galiba cidi cidi bu sefer :troll::trollface:

onlar kenetlendilerse ozaman mac bizim...

ben bu mactan korkmuyorum, zira bursa kapanan takim degil. mac ortada ve zevkli gecer. hersey olabilir..zor deplasman

asil kapanan takimlardan korkun..birsonraki mac mesela

3 puan bizim .Puan kaybına bu haftalar tahammul edemeyiz. Sneijder ikinci yarı maçın gidişatına göre girsin.Risk almanın anlamı yok.

Muslera

Sabri - Semih - Dany - Riera

Yekta - Selçuk

Engin - Elmander - Emre

Umut

Geri
Üst Alt