STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Bizde puan tasarrufu yapıyoruz. Bakalım Drogba'da yedek oturursa yorumlar nasıl olacak çok merak ediyorum. Hazır dönmedi, alışamadı vs vs olur kesin.

Tek forvet Umut'un oynamasına ben de katılmıyorum ama Elmander çıkana kadar çok kötü oynamadık ilerde önde iyi bastı Umut ,aslında ben 2.yarıdan müzdaribim

Bursa'nın iyi mücadelesini de görmezden gelmeyelim

İlk defa alt yapıdan çıkan bir oyuncudan bu kadar tiksiniyorum. En kötü zamanlarında bile Sabri'den bu kadar nefret etmemiştim. Ne olur oynamasın Emre Çolak. Biraz daha zorlarsa Fatih Terim yuhalatacak Emre'yi.

en beğendiğim topçulardan biri emre çolak.altyapıdan çıkan adam direk messi olmuyor malesef.senin dediğin gibi yaparsak fenerbahçeden farkımız kalmaz.

Ne Melosu yahu. Melo varken sanki bu takım şahane oynuyor. Kasımpaşaya yenilirken Melo yoktu sanki...

He şu oyun seni çok mutlu etti yani yahu Muslera olmasa 5-1 kaybedecektik maçı Bursaspor dalga geçti bizimle resmen...

Orta sahada görüyoruz 2 metre önündeki adama pas atamıyorlar..

O AMRABAT TOPÇU FALAN DEĞİL 50 DEFA SÖYLEDİM YİNE SÖYLERİM YİNE SÖYLEYECEM. yüzyılın kazığı

kayseride iyi oynuyodu bizde kötü bence ayrıca fatih terim çok kötü asıl sorunumuz bu oyuncuları geçtim fatih terimde sorun var bence sneijder hazır kim ne derse desin sneijdere laf söyletmem

amrabatin yerine simdi arda olucakti varya ... of arda sneijder melo selçuk ne takim olurdu be..

fatih hocanın kafası takımda değil. daha doğrusubu saha kenarındaki fatih hoca değil. FATİH HOCA NERDE

Beyler yinede bugun Melo'da olsaydi Ebouda olsaydi Drogbada olsaydi puan kaybederdik

IBB-bjk gs-kadikoy ney ise buda o arkadas onune gecilmiyor

ben çıkıyom. hoca bişey der elbet...

Sol kanat'ta arda olsaydı neler yapardı neler...

Sezon başında bu forum amrabat > arda diyenler vardı...

Şu anki Arda > 5031236278623860238623521512 çarpı Amrabat

yarın şikeciler yenerse 3 puan ya.adalar yaklaşıyor abi kendize gelin.

belediye 4lemedi mi bunlari? wtf

bjk yi yeniyoruz salak sacma puanlar kaybediyoruz. iddia ediyorum bu bursanin defansi ligde en kotu 5 savunmadan biri. ama gel gor ki bizimkiler sadece bakiyor.

bakalım fatih terim ne diyecek hem oyun hem burak yılmaz konusunda

He şu oyun seni çok mutlu etti yani yahu Muslera olmasa 5-1 kaybedecektik maçı Bursaspor dalga geçti bizimle resmen...

Orta sahada görüyoruz 2 metre önündeki adama pas atamıyorlar..
Oyundan memnun olan kim ? Herşey rezalet ama nedeni Melo nun yokluğu değil.

Arkadaşlar hoca burağı neden oynatmıyor bilen varmı yeni egosuna mı yenik düşmeye başladı hoca. Eğer bu yıl şampiyonluğu kaçırırsak bırakıp gitsin adam yönetimle uğraşmaktan takımına bakmıyor arkadaş kimse GALATASARAY dan büyük değildir ne terim ne bir başkası zaten onları bir yerler getiren yine bu kulüp. ayrıca selçuk umut çetesi sneıjdere pas atmamak için elinden geleni yapıyorlar umarım ben yanılıyorumdur yoksa defolop gitsinler sezon sonu

böyle saçma sapan maçlarda emre çolak ı 90 dakika oynatarak fenerbahçeye puan veriyoruzzya olabilir mi böyle bişey sneijder 70.dakikada girdi

(bu arada beyler fatih terim konusunda dozu abartan arkadaşlar var galatasarayda tarih yazmıjş bir adama karşı eleştiri olur ama saygısızlık olamaz:mad:)

Çok yanılmışım ve gördüm ki SERDAR AZİZ bize şartmış...NET adam harcadı lan bizi

diyorum size serdar aziz iyi defans çok hırslı dany çok hata yapıyo semih çok yavaş kalıyo ağır pas atıyo oyun kuramıyo bu takım cacık acil kendine gel takımmm çok kötüyüz fatih terimde dengesiz değişiklikler yaptı burağı oynatmaması kabul edilemez bunu açıklaması lazım 20 milyon Galatasaray taraftarınla dalgamı geçiyosun adam formsuzsa çık söyle art niyet ararım bu kadrodan

Ya kalkmış Melo diyorsunuz,Sneıjder diyorsunuz Melo olunca da gördük aynı pas trafiğini,Senejder'e gelince adam hazır değil çok belli niye bazı şeyleri görmek istediğiniz gibi yorumluyorsunuz

ulan 2yarı rüzgarı arkana almışın neden şut atmıyorsun şaka gibi yahu bir sabri vurdu oda kaleci zor çıkardı inanılır gibi değil saçma sapan top kayıpları saçma sapan auta ortalar felan kanser oldum lan bugün :42::42:

Geri
Üst Alt