STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Ya kalkmış Melo diyorsunuz,Sneıjder diyorsunuz Melo olunca da gördük aynı pas trafiğini,Senejder'e gelince adam hazır değil çok belli niye bazı şeyleri görmek istediğiniz gibi yorumluyorsunuz

Sneijder'in hazır olmadığı kanısına nerden vardın?

Ya kalkmış Melo diyorsunuz,Sneıjder diyorsunuz Melo olunca da gördük aynı pas trafiğini,Senejder'e gelince adam hazır değil çok belli niye bazı şeyleri görmek istediğiniz gibi yorumluyorsunuz

Sen onu geç hocam bugün Elazığ ne yaptı öyle :D Millet handikap 1 girmişti maça :D Kimi görsem Elazığ yatırdı beni dedi

Yarın yenerse kanaryalar etti mi sana 3 puan. Hadi kadıköydeki maçıda onlara verelim. Al sana puanlar eşit. Fikstürümüz ilerleyen haftalarda zorlaşacak. Onlarınki daha kolay. Bu gidişle şampiyonluguda verirsek şaşırmam.

Tamam Burağı ilk 11 de oynatmada, ikinci yarıda oyuna almıyorsan bi sebebi vardır elbet madem onu açıkla Fatih Hoca

hurafe yapmayın ne feneri ya biz şampiyon oluruz ancaakkk şu var burağı oytnatıcak aydınla emreyi yedek tutucak bu şekilde yoksa şampiyon olsak bile keyif vermez bu takım

Oyunculardan önce hocanın kendine gelmesi lazım burakı sneijderi oynatmanın mantığı nedir abi

oyun icin rüzgar der, burak sorusunu soracak bir allahin kulu yok, gazetecilerin hepsi yalaka.

yok oyun konusunda istediğimizi yapamadık der heralde rüzgarı bahane edicek kadar küçülmedi burak sorusunu kesin sorarlar yani benim aklım hep orada

sabrinin yerine sneijder ya da burakı koymak ilginç olurdu sağ beke ya da engin yerine ön liberoya koymak da ilginç olurdu:D. yekta ve emre desen tamamda sabri ve engin olmamış kanka.

Bal gibi olurdu kanka Sabri yerine Hülya Avşar bile oynasa yemin ederim Allah'a şükür ederim..

Ya kalkmış Melo diyorsunuz,Sneıjder diyorsunuz Melo oluncu da gördük aynı pas trafiğini,Senejder'e gelince adam hazır değil çok belli niye bazı şeyleri görmek istediğiniz gibi yorumluyorsunuz

nasıl hazır değil kardeşim ayrıca senin hazır değil dediğin futbolla bence takımdaki en iyi oyuncuydu:confused:

Emre çolağın 90 dakka oynamasını sayın Fatih terim bana 3 gün otursa konuşsa açıklayamaz

yahu anlamıyorum melo nun eksıklıgını gormuo musunuz hala? kasımpasa macında cıktı ard arda 3 4 pozısyon yedık..bugun orta saha dokuldu ıkı pas yapılmadı cok yumusak kaldı her pozısyon tehlıke oldu yapmayın allah askına...

güzel demişsin de pes değil ki bu anında sistem değiştirip 4-3-3 e geçesin.ayrıca yekta çıkarsa ortasahada defansif bir adam kalmıyor.işler daha kötü olabilirdi.

ama kanka zati döndük maçta 4 3 3e ve göbekte bir tek selçuku bıraktık destekçi olarak da emre. yektayıda çıkardı zati. özellikle hayvan gibi koşan elmander ve umutun kanatları kapatacağını düşündüğüm için öyle dedim. orta sahada maçın başında da engin ve selçuk oynadığı için problem olmazdı bence.

Bu arada Riera'ya giydirenler maçı nerenizle izlediniz..

Riera'ya giydireceğiniz kadar altıpastan gol kaçıran Aydın ile Elmander'e mana verin bomboş pozisyonları kaçırıyorlar..

Hepsine giydiriyorum. Rierada dahil.

Hoca adaletli forma dağıtmıyor yine egolarıyla birşeyler yapmaya çalışıyor bıraksın artık yönetime kafa tutmayı bunların egoları yüzünden takımımız zarar görüyor eğer böyle devam edecekse bırakıp gitsinler ayrıca selçuk ve umutun kulağı çekilmeli sneıjderi yiyecekler daha oynamadan

Hadila fildişi elen artık

Okadar dedim zamanında bu takıma kanat oyuncusu lazım diye ama dinleyen yok...

Burak Sneijder Amrabat ilk 11 oynasaydi da oyle berabere kalsaydik ya da yenilseydik o zaman bisey demezdim. lakin bu sekilde puan kaybetmek insana cok koyuyor. kaleye kac sutumuz var?

Ulen butun mac caza saga disindan top vuralumazmi lan........nasil antreman yapiyor takim bilmem.Toplan iceri girme meragi beni sinir ediyor

:sgr:

Geri
Üst Alt