STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Baros > Elmandet net

fatih terim..: elmanderin pozisyonu, ruzgar hepsini soyledi.. sonra bunlari bahane edemeyiz diyo.. adnan oktarin ben mehdi degilim deyip mehdi'nin kendisini mehdi ilan edemeyecegini soylemesi gibi.

Galatasaraylıyım peki sen hangi takımlısın LAN!!

sen Galatasarayliysan ben degilim tamamli sen kim oluyorsun ki Futbolu Fatih Hocadan daha iyi bildigini saniyorsun ve geliyorsun burada Aydin ile Sabri yi ilk 11e yazanlari görsem döverim felan diyorsun ,senin kafan iyimi?????

Klavye basinda yazmak kolay tabi

Maçta puan kaybetmemizden çok Emre nin 90 dk sahada kalmasına ve Sneijder girmesine rağmen köşe vuruşlarını kullanmasına -ki hepsi auta çıktı- sinirlendim.:mad:

Neyse ki Sneijder'in akıllı oyunu gördükten sonra ve Drogba'nın bu takıma katılacağını düşündükten sonra sakinleşiyorum.

FT: Bugün sorun Burak değil takımda başka şeylerdi.......

CL de gruptan amrabat burak sayesinde cıktık renktaş

lig için söylemiştim ben,neyse. benim için yılın fiyaskosudur kendisi.. topu ayağına alınca boynumdan yukarı doğru bir ağrı giriyor kafama:) :) umarım toparlanır ama hiç sanmıyorum

amrabat çıldırttı ya o nasıl bir ortaydı pehh mümkünse bir daha orta açmasın,,,

ee kanat oyuncusu bu orta açmazsa ne yapacak, orasını da siz tartışın...

FT: burak 1-2 mac oynamaz 20 mac oynar. bugun GS'nin sorunu burak degildi baska seylerdi. hic bir zaman burak'i vermek istemedik. zaten gelen ciddi bi teklif geldigini hatirlamiyorum.

Bence 11 böyle olmalı

sabri-sabri-aydın-emre-engin-aydın-emre-sabri-aydın-yekta-emre-sabri..

Ynt: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Arkadaş sene başından beri kaybettiğimiz puanlar yetmedi mi?

Bu oyuncular kendine gelmek için daha neyi bekliyorlar?

Takımda şu adam gerçekten güzel oynuyor diyebileceğimiz bir oyuncu göremiyorum.

Oyuna sonradan giren snijder bana göre herkesten iyi oynadı. Diğerlerine göre çok iyi pas alışverişi yapıyor.

Birde Fatih hocanın seçimleri hem ilk 11, hemde oyuncu değişikliklerinde yanlıştı. Snijder kulübede oturacak adam değil abi, oyuna girdikten sonra zaten kendini gösteriyor. Emre'yi engini izleyecegimize koy ilk 11'e snijderi izleyelim. Hemde daha çabuk Form tutar.

GT-I9070 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

böylev giderse sneıjderi yiyecekler arkadaşlar duran topları emre kullanıyor böyle bir anlayış olabilirmi ya sneıjder dururken emre nasıl kullanır ayrıca başta selçuk olmak üzere bazı oyuncular kasıtlı bir şekilde sneıjdere pas atmıyor. birileri uyarmalı bence bu uyarı hoca yapması gerekirken o tüm egosuyla yönetimle uğraşsın

sen Galatasarayliysan ben degilim tamamli sen kim oluyorsun ki Futbolu Fatih Hocadan daha iyi bildigini saniyorsun ve geliyorsun burada Aydin ile Sabri yi ilk 11e yazanlari görsem döverim felan diyorsun ,senin kafan iyimi?????

Klavye basinda yazmak kolay tabi

sakin olun gencler..

Aydin.emre.sabri.dany.riera.balta.bunlar takimimizda top toplayici olarak bile olmamali.fatih hoca sansli muslera var ve rakipler beceriksiz.fatih hoca yanlis yapiyo sampiyon olamazsak sorumlusu fatih hocadir.futbolu 2.lig zihniyetiyle oynayan tiplere sans verip zorladigi icin.yazik kaliteli oyunculara yazik.

Yarın Nijerya elesin şu Fil Dişi Sahillerinide Eboue gelsin sağ bekte Sabri'ye katlanılmıyor gerçekten.

fenevin yedeklerle tokatladığı bursa karşısında pozisyona giremedik doğru düzgün pas bile yapamadık :o

O kadar sinirliyim ve üzgünüm ki ne yazacağımı bilmiyorum.Yazık bu taraftara,bu kadar güzel işler yapılırken,göz göre göre Fener'i havaya sokmaya çalışmak neden ? Normal olanı yapsak güle oynaya kazanılabilecek bir maç saçma sapan tercihler ve hamlelerle böyle bitti,ha gayret ha gayret iyice potaya girsin Fener.

Geri
Üst Alt