STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Arkadaşlar bu umut neyin tribinde anlamadım selçuk umut kasıtlı olarak bugün ve bjk maçında sneıjdere top atmadılar. birileri bunları uyarmalı en büyük tehlike bu. fatih hoca yönetimle uğraşacağına biraz takımın sorunlarıyla uğraşsın. ayrıca sneıjder ilk 11 oynamalı hazır olmasa bile zaten oyunculardan hangisi hazırki

Arkadaşlar yapmayın burada fatih hoca yı savunanlar var 2 maçta eleştiriyorsunuz diyenler var ALLAH aşkına söyleyin bizim aşkımız GALATASARAY a fatih hoca yı bizde seviyoruz geçen sene nasıl helal olsun imparatorumuz dediysek bu senede 2 3 maç için kızmıyoruz sene başından beri bişeylerde yanlışlık var iy itop oynamıyoruz ha çok şükür cl de tur atladık ama ligde ki duruma bakın 20 maç 10 galibiyet yakışıyor mu bizim gibi takıma fatih hocaya saygımız var ama kimse GALATASARAYDAN BÜYÜK DEĞİLDİR
17 yaşında bir çocuk hemen herkesden daha mantıklı konuşuyor.

Sabri ve Aydın 11 de diye gelene geçene daldık Fenerli olduk iyi mi:D

Hayırlı forumlar Sabri ve Aydın severler..

Çok mu zor böyle çıkmak.

Ujfa için dua edelim biran önce dönsün sezonu kapatmadı daha çünkü güçlü aslan dön haydi. Sisteme göre Riera sol ilerde olabilir. Herşey lehimize ama sistem nedense egolara takılıyor.

Ujfa'yi bu sezon unut. gelse bile giremez takima.

bugün takımda iki kişi eksikti mustafa sarp ve barış özbek ikisi de olaydı rezilliği tamamlardık oyun kalitesi ve futbol zekası açısından

------------------Muslera--------------------

Eboue-----Semih----------Dany(zan)--------Riera

-------Hamit-----Selçuk--------Melo---------

-----------------Sneıjder--------------------

-----------Burak------Drogba(Umut)----------

*ligde dany yerine zan oynar

bizi yine deli eder ama en azından dany gibi topu izleme

*dany içinde nankorluk yapmak istemiyorum ama adam m*l gibi topa bakıyo AçıkMertKorkusuz

Her şeye tamam da

-----------Umut(Burak)------Drogba----------

Böyle olmalı forvet hattı. Drogba'nın yanına parantez niye ekledin ki.

fener ya da bjk şampiyon olur böyle giderse.

neyse burağı oynatcak fatih hoca kızmayalım artık bu puan kaybı kabul edilebilir sonuçta bursa deplasmanı sonuçta drogba gelicek sneijder i kimse yiyemez merak etmeyin şampiyon biz olcaz en büyük Cimbommmmmmmmmm

Bir şey dedi mi Burak hakkında?

Çok mu zor böyle çıkmak.

Ujfa için dua edelim biran önce dönsün sezonu kapatmadı daha çünkü güçlü aslan dön haydi. Sisteme göre Riera sol ilerde olabilir. Herşey lehimize ama sistem nedense egolara takılıyor.

Bu kadroya gidecek en iyi sistem budur abi.

Çok mu zor böyle çıkmak.

kardeş iyi güzel yazmışsında drogba ve eboue afrikada nerden biliyorsun onlar gelince hocanın oynatmayacağını

Şu an klavye başında delikanlılık yapan sensin ben değil!!

Ben döverim demedim ben dalarım dedim dövülürüm döverim o ayrı:DSinirden gülüyorum artık:D

Sen sabri ve aydından memnunsan kesin fenerlisin!!!

artniyettli oldugun nasil belli

bir kere Sabrin alternatifi yok

ikincisi Emre ile Amrabatin bu takima zarar verdiklerini düsünüyorum

Emre yanlis pozisyonda oynadigi icin Amrabat ise Futbolcu olmadigi icin..adam Güresci resmen

Maçı izleyemedim bugün.. Berabere kaldık. Yorumları okuduğum kadarı ile kötü oynamışız.. Hayırlısı mı desek.?

Yahu küfredecem şimdi 15 gün ceza alacam bu bursa defansının o elini alacam biryerlerine monte edecem elsiz savunma yapamıyorlar ya delirdim bir yerden ya itiyorlar ya çekiyorlar hakem de göz yumdu hep bunlara ulan sowun tek yere düşmesine bakar penaltı çalmanız.

Rüzgarli Bursa deplasmaninda eksik kadroyla 1 puan aldik. Bu kadar karamsar olmayin, toparlariz.

Ujfayı unutun sezon sonu jubilesini yaparız anca

Tekrar sölüyorum..Burak takımı gruptan çıkardı..Elmander ve Umut gol pozisyonuna giremedi..Hoca Burak'ı sağ açığa koysan yine razıydık...Neyin peşindesin..

Golü de Burak yedek kulübesinden attı zaten.

Fatih hocam valla seni tanıyamıyorum artık ya..Emre ye nasıl 90 dakka tahammül edebildin..Ondan beklentin nedir..Çıkıp bi açıkla da bizde bilelim..Bizim göremediğimiz neyi görüyon da bu kadar tahammül edebiliyon..

Geri
Üst Alt