STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Sezon başından beri oynanan futbolla şampiyon olmayı zerre kadar hak etmiyor bu takım!

Takımdaki şu yeteneksiz adamları gördükçe kahroluyorum

kardeşim uuta bi top geldi onuda attı zaten zaten 3 tanemi ne atağımız var sorun daha geride

sabri bile uzaktan sut cekti.

ruzgari almissin arkana buldugunu cek. sirf kosup pres yapmakla olmaz.

ilk yari icin bisey demiyorum gayet iyiydi. elmandere kafayla cok guzel bi top indirdi. iddia ediorum elmander yerine burak olsaydi o pozisyon goldu.

neyse cok fazla moral bozmayalim. umarim bu durumdan fatih terim gerekli dersleri cikarmistir.

Fatih Terim bu sezon çok kötü yönetiyor takımı sezon bitti daha bi sistem dahi oturmadı 4-4-2 mi oynayacagız yoksa 4-2-3-1 mi ne oynayacagız belli degil

oyuncular havari akılları baska yerlerde belliki

Bu emre çolaktan adam olmaz hele sol kanat hiç olmaz bu ısrar neden anlamak mümkün degil

Hamitten 4-4-2 nin kanat oyuncusu olmaz, Amrabattanda 4-4-2nin kanat oyuncusu olmaz

Herkez biliyor Hamitin sag iç oynadıgını, Amrabatın iler uç serbest oyuncusu oldugunu

ne bu oyuncuların devamlı yerleriyle oynama sevdası anlamış degilim

[h=5]Fatih Terim: Umut ve Elmander geçen hafta iyi oynadığı için yine onlara şans verdim. Burak 1-2 maç oynamaz, 20 maç oynar.[/h]

Rüzgarli Bursa deplasmaninda eksik kadroyla 1 puan aldik. Bu kadar karamsar olmayin, toparlariz.

Bursaspor'un bir sürü sakat-formsuz oyuncusu vardi buna ragmen yenemediysek asil sorun bizdedir.

Fener en kötü kadrosuyla bunlara 3-4 tane salladi. Bu puan kaybinin bahanesi yok.

Rüzgar sert esti, topun havasi inikti falan bunlar ne.!

artniyettli oldugun nasil belli

bir kere Sabrin alternatifi yok

ikincisi Emre ile Amrabatin bu takima zarar verdiklerini düsünüyorum

Emre yanlis pozisyonda oynadigi icin Amrabat ise Futbolcu olmadigi icin..adam Güresci resmen

Art niyetim var evet Sabri-Aydına.Onları hiç sevmiyorum..

haftaya antalya maçı ne olur

Yollarını gözler olduk Drogba gel kurtar bizi bu zulümden...

Elmander kanser etti bizi :(

Fatih hoca yanlis yapti.bu yanlisla maci kaybedebilirdik.uzuldum ve kizdim.akli basinda ve egolarina yenik bir adam olmasa suan en az 15 puan ondeydik.yazik

H.Balta diyenler çıktı. Geçen hafta Riera'yı en çok eleştiren bendim belki ama Balta geleceğine orası boş kalsın daha iyi. Biraz istikrarlı olun her maç başka bir adamı yıldız sanıyorsunuz :D

Emre-Aydın ikilisi artık çocuk değil. Bu kadar ruhsuz olunmaz. Ayrıca Amrabat'ı çok beğenmesem de (futbol karakteri olarak) ŞL'de o olmasa şimdi gruptan çıkmayı bırak 0 puanda dönmüştük eve.

Geri
Üst Alt