STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:20 | Bursaspor 1-1 Galatasaray | M.S | 2 Şubat

fenevi sonunda gaza getirmekten korkuyorum. bir öldürücü darbeyi vuramadık.

vallah bugün ki maci gördükten sonra Melo sart oglu sart oldu

Muslera sart

Eboue sart

Dany sart

Melo sart

Sneijder sart

Drogba sart

bu durumda Sol bek yine Hakan Balta'nin -.-

Riera icin üzücü bir durum.

Sezon sonu Tasci ve Inler'i alip Dany-Melo'yu keseriz diye umuyorum. Sol bek ve kanatta adam gibi birileri oynar.

seneye melo giderse nolacak ? yekta bu işi yapsa da nereye kadar gidecek ?

Yahu adamin kendi kizi I LOVE FT yaziyor tisörtüne...

Gecen Twitter'de foto paylasmis.. özel tasarim bileklik yaptirmis üzerinde "ft" yazan...

Sen cikmis milleti elestiriyorsun... komik duruma düsme ;)

Kizi modaci o farkli :)) Babasina bir Label yaratmak istiyor,Podolski nin falanda vardi öyle LP mesela.

Ama saka bir yana bende yakistiramiyorum Hocamiza kendi Taraftarimizin ft demesini,sanki $ikecilerin aykütt e karsilik devamli Fatih Hocayi itibarsizlastirma oyunlarina Bizde alet oluyormusuz gibime geliyor.

aykut kodomanı mehmet topal hasan aliyi kadro dışı bırakmış mehmet topal bu karardan dolayı tesisleri terketmiş. Mehmet topalı severdim ama ezikoğlu eziklere gitmekle kariyerinin en büyük hatasını yaptı.

vallah bugün ki maci gördükten sonra Melo sart oglu sart oldu

Muslera sart

Eboue sart

Dany sart

Melo sart

Sneijder sart

Drogba sart

bu durumda Sol bek yine Hakan Balta'nin -.-

Riera icin üzücü bir durum.

yada yabancı oyunculardan biri türk statüsünde oynamalı :) mesela nurettin amrabat

amrabat denen futbol katiline iki çift laf etmezsem çatlıyacam. ilk transfer olduğundan beri aynı fikirdeyim. amrabat futbol zekası sıfırın altında, topu ezen, paslaşmayı bilmeyen bi oyuncu. bizde yaptığı tek şey var 2-3 sn top sür dur sağa çek orta aç veya sola çek koş top ayağından aşsın ve auta çıksın. çok boş beleş bi oyuncu. yüzyılın transfer kazığı

yarin Nijeriya kazanir, ve Eboue ile Drogba gelir.

Kadro öyle olmali artik. Yok efendim kanatsiz olmaz fln... 433, 4141, 442 fln hepsi Bahane.

Iyi futbol, iyi futbolcular ile oynanir.

Muslera

Eboue Semih Danny Hakan

Hamit Melo Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

la ft ne banane kızından yazan arkadaşlar çok haklı yok kızı demiş yok bilmemne demiş herkesin bir adı var ayrıca bu adam galatasarayımızın efsanesi fatih hocaya ft diyenler bundan sonra kendilerinede isminin baş harfleriyle yazsınlar problem yoksa :31:

melo gidince o bölgeye inler gerekli ama olmayınca da illa yerli diye yektaya alper e filan vermemek lazım orayı.inler olmazsa üst düzey yabancı olmalı orada çok kilit mevki orası

Ağzına sağlık renktaş

İşin daha da üzücü tarafı bizim gibi düşünmeyen bir teknik direktörümüz var:(

Valla renktaş hocayı herkes gibi bende severim,saygım çok büyük ama bugün Ugandalı bi adamın tekini çağırıp desen ki, 2 takımdan birinin başında hocası yok,tahmin et desen, inan sarı-kırmızı formalı takımı seçerdi..Yani daha kaç puan kaybedecez ben çözemedim mehter takımı gibiyiz, 2 maçta bir kısa devre yapıyor takım..4 senedir Bursa'ya yeniliyorsun,ve adamları en zayıf haliyle yakalamışsın yenilgiden zor kurtuluyorsun..Ben bu işi çözemiyorum,çözen varsa nolur anlatsın bana,minnettar olurum

Maçı 90 dakika izledim ve bu teknik değişikliklerden hiçbir cacık anlamadım..Fatih hocayı çok severim ama yaptıgı degısıklıklerle macı bursaya hedıye etti resmen..iddaa ediyorum 60ı beklemeyıp 45.dakikada elmander-burak ve emre-sneijder yapsaydı bu macı alırdık...

Son olarakda emre sen bizim takıma yerleştirilmiş bir rakip ajanısın, nasıl ataklarımızı kesmeyi başarıyorsun anlayamıyorum..2 metre önündeki adama pas atmaktan yoksunsun kardeşim..

Ve Dany, bugun 2 defa kendımden geçirip sana çok sövdüm..elinden geleni yaptın,kaşındın ama adamlar birini attı diğerlerini atamadı, sen bu riskli oyununu oynamaya calısmaya devam et kocum birkaç seneye kalmaz gaziantepe geri dönersin zaten..seni yanlıs mevkide oynatıyorlar sen forvet olmalıymıssın zaten:)

yarin Nijeriya kazanir, ve Eboue ile Drogba gelir.

Kadro öyle olmali artik. Yok efendim kanatsiz olmaz fln... 433, 4141, 442 fln hepsi Bahane.

Iyi futbol, iyi futbolcular ile oynanir.

Muslera

Eboue Semih Danny Hakan

Hamit Melo Selcuk

Sneijder

Drogba Burak​

Demekki aklın yolu bir..Ama bakalım hocamız takıntılarından vazgeçip böyle bi kadro sahaya sürer mi??

katılıyorum mehmet topal ligdeki en karakterli futbolculardan biri keşke gitmeseydi :ayatollah::ayatollah:
aykut kodomanı mehmet topal hasan aliyi kadro dışı bırakmış mehmet topal bu karardan dolayı tesisleri terketmiş. Mehmet topalı severdim ama ezikoğlu eziklere gitmekle kariyerinin en büyük hatasını yaptı.

ya tamam kazanırız, kaybederiz, şampiyonluğu kaçırırız sorun değil ama geçen sene oynadığımız tıkır tıkır futbolu gördükten sonra şu sıralar üst üste 3 pas yapamama hastalığını anlamıyorum, çok canımı sıkıyor bu durum.

bi kere bu sabri 'nin yedek olarak bile bu takımda yeri yok. sırf fanatik galatasaraylı diye kalıyorsa takımda bende fanatiğim, orta sahadada ben oynayım o zaman. böyle bir düşünce olamaz.

engin, emre bu kadar kötüyken oyunda kalıyor yekta çıkıyor, burak girmiyor, gol atmamız gerekirken tek forvete dönüyoruz ondan sonra da ciddi atağımız yok. fatih terim 'i severim ama bazen bizim bile gördüğümüzü görmemekte ısrar ediyor ya, deli ediyor. umarım schalke maçına kadar herşey yoluna girer.

fenevi sonunda gaza getirmekten korkuyorum. bir öldürücü darbeyi vuramadık.

sürekli eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürüyoruz. kaçıncı fırsat tepişimiz sayamadım rezillik ya biraz mücadele biraz hırsa olsa şimdi 15 puan fark takmıştık.

Muslera

Eboue Semih Danny Hakan

Melo Selcuk

Hamit Sneijder Riera

Drogba

7 yabanci :sad007:

Geri
Üst Alt