STSL 12/13 H:21 | Galatasaray 2-0 MP Antalyaspor | Maç Sonucu | 10 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

Galatasaray macı hala yayına girmedi hala fenerbahçe maç sonrası var.Ulan 10 dakika kaldı yuhh beee

Lig TV kafamızı şişirdin lan, geç bizim maça. :mad:

Sağ arka adalesinde sertleşme olan Johan Elmander ve milli takımdan dönüşünde sağ arka adalesinde zorlanma meydana gelen Emmanuel Eboue’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Bilgi galatasaray.org dan. demek ki riske edilmek istenmedi. şu alışkanlığınızdan vazgeçin artık. senede 50 maç oynuyorsak 50 sinde de aynı adamlar oynayacak diye bir şey yok. eboue sakat da olmayabilirdi ama her maç oynamak zorunda değil. aynı şeyi burak için de söylediler. kardeşim bu takımda umut da var elmander de var. hepsinde burak mı oynayacak? bunu kaldıramazlar bir kere. bu kadar yoğun maç trafiği varken önümüzdeki günlerde alternatif olan mevkilerde rotasyon olması gayet normal. her tercihin altında bir şey aramayın.

ne demek kardesim eboue saglam olsa bile oynamak zorunda degil,eboue sakat degilse ve yedegi sabri ise 50 mac ust uste oynar eboue,sabri ile 4lü defans oynayacagimiza sabrisiz 3lü oynayip ortasahaya bir kisi fazla koymak bile karimiz olur,hepinizde sabrici ciktiniz bakiyorumda

Madem Eray 2. kaleci olabilecek kapasitede Aykut neden alındı ?

aykut mondi zamaninda ara sira oynadiginda cok hosuma gidiyordu :D sanirim birinin ricasi sayesinde geri alindi takima.. yani connections olayi..:asd:

elmander ve eboue neden yok

Eboue 18 yok mu?

Sneijder&Burak A.S. yi izleyin bu aksam :cool:

eboue dururken ne sabrisi arkadasim,ayni sabri kasimpasa ve bursa maclarindada oynadi gorduk.sabri 5 mac sahada agzi ile kus tutsa ondan futbolcu falan olmaz gecin o isleri artik.12 yildri amigoluktan baska birsey yaptigi yok yeter

once Galatasarayi duzgun bir sekilde takip etmeni oneririm.

Bizim de daha bir sürü eksigimiz var, Eboue-Melo-Drogba 3'lüsü gelince kadro kurmakta zorlanacagiz. Elmander'i saymiyorum cünki sildim onu. Bu sene baya vasat ve 3 iyi forvetin arasinda ancak Sercan Yildirim muamelesi görür 4.forvet olur. :o

ne demek kardesim eboue saglam olsa bile oynamak zorunda degil,eboue sakat degilse ve yedegi sabri ise 50 mac ust uste oynar eboue,sabri ile 4lü defans oynayacagimiza sabrisiz 3lü oynayip ortasahaya bir kisi fazla koymak bile karimiz olur,hepinizde sabrici ciktiniz bakiyorumda

böyle bir mantık olamaz. ben genel olarak söyledim sabrinin özelinde değil. 3 günde bir maç varken hep aynı oyuncuları oynatırsanız as oyuncularınızdan en iyi verimi alamazsınız zaten bir süre sonra sakatlanırlar. yemin ediyorum size kadro derinliği falan haram. sizin elinizde 18 tane oyuncu olacak maksimum. artık oynayabildikleri kadar oynayacaklar.

ilk 15 dakika gol gelirse fark yaparız skor tahminim 4-1

Sağ arka adalesinde sertleşme olan Johan Elmander ve milli takımdan dönüşünde sağ arka adalesinde zorlanma meydana gelen Emmanuel Eboue’in durumu ise maç saatinde belli olacak.

Bilgi galatasaray.org dan. demek ki riske edilmek istenmedi. şu alışkanlığınızdan vazgeçin artık. senede 50 maç oynuyorsak 50 sinde de aynı adamlar oynayacak diye bir şey yok. eboue sakat da olmayabilirdi ama her maç oynamak zorunda değil. aynı şeyi burak için de söylediler. kardeşim bu takımda umut da var elmander de var. hepsinde burak mı oynayacak? bunu kaldıramazlar bir kere. bu kadar yoğun maç trafiği varken önümüzdeki günlerde alternatif olan mevkilerde rotasyon olması gayet normal. her tercihin altında bir şey aramayın.

renkdaş boşuna parmağını yormuşun. eleştiremek isteyen adam her türlü eleştirir. sadece eleştirmek için eleştirdikleri için konunun arka planı, doğru mu yanlış mı olduğu onları ilgilendirmiyor. sadece eleştiriyorlar. amaçları eleştirmek. eleştirmek için doğmuşlar. onların lakapları ben de ELEŞTİRMEK. çıkmış yine bir eleştirmek diyorum takmıyorum. sen de takma.

Re: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

Şu GSTV'de çalışıyor görünümünde olan Tuna Bayık mı adı neyse çok itici birisi. Bi gönderemediler şunu.

böyle bir mantık olamaz. ben genel olarak söyledim sabrinin özelinde değil. 3 günde bir maç varken hep aynı oyuncuları oynatırsanız as oyuncularınızdan en iyi verimi alamazsınız zaten bir süre sonra sakatlanırlar. yemin ediyorum size kadro derinliği falan haram. sizin elinizde 18 tane oyuncu olacak maksimum. artık oynayabildikleri kadar oynayacaklar.
sabrinin aydinin emrenin oldugu kadro derinligini........

Geri
Üst Alt