STSL 12/13 H:21 | Galatasaray 2-0 MP Antalyaspor | Maç Sonucu | 10 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray 1-0 MP Antalyaspor | DA | 10 Şubat

Alakası yok, at gözlüğünü çıkar öyle izle. Bu sene Eboue vasat performans sergiliyor, Sabri böyle devam ederse nasıl oynasın ?

sabri in eboue yi kesmesi icin dunyanin ters donmesi lazim asil sen bunu kafana koy

*Riera'nın akıllı olması lazım. Sol bek o kadar umursamaz ve dengesiz hareketler yapmamalı. Hakem görse kart işte ne gerek var? atak mu kestin? tehlikeyi mi önledin?

Hamit ve Yekta pozisyon değişikliği,Yekta out Aydın in.

Sabri geride Eboue önde oynasınlar dönüşümlü kavga etmeyin

Zemin yine cok kötü :mad:

Hamite laf söylemem ilk yari.

Cok iyi basladi biraz düstu sona dogru amma Amrabaatin bir tene aklimda kalan positiv posizyonunu hatirlamiyorum.

Takimin en kötüsü amrabat.

hala Hamiti beğenmeyenler var vallaha adam herşeyi yapıyor biz ondan beklentiyi yüksek tuttuk 3-5 kişi çalımlayıp giden bir adam dğil ama defans-ofansı dengelesin diye takıma liderlik yapsın diye aldık.HAKEDİYOR 11 DE OYNAMAYI

İyi ama top tutuyor.Arkada sabri boş pas vermeyip sürmek istiyor hep bunu yaptı kaptırdı :D İnsan şansa çarptırır taç aldırır.

*Riera'nın akıllı olması lazım. Sol bek o kadar umursamaz ve dengesiz hareketler yapmamalı. Hakem görse kart işte ne gerek var? atak mu kestin? tehlikeyi mi önledin?

Aynısını geçen maçtada yapmıştı kırmızılık bir müdahale riera feci şekilde defansif açıdan sırıtıyor

Aynen.Kanatlar biraz daha formda olsa keşke.Ona rağmen fena değiliz.Hamit-Amrabat %50 seviyelerinde şuan.Çalım atan biri olsa oyunu açıcaz .

Maç böyle bitsin,ikinci yarı da böyle geçsin beni tatmin eder.Ne zamandan beridir böyle bir savunma oyunu bekliyordum.Antalya'nın kaleye şutu bile yok neredeyse.

Ya bugun Manu macını ızledım. Mesela evertonun sağ açık oyuncu Mirallas karşısında koskoca evra olmasına ragmen alıyo,verıyo,gecıyo vs. o kadar özendim ki anlatamam. acaba bigünde bizim oyle yardıran kanat oyuncularımız olacak mı.... :sad007:

sabri in eboue yi kesmesi icin dunyanin ters donmesi lazim asil sen bunu kafana koy

keser hacı. sabri eboue'den iyi oynar demiyorum ama fatih terim'in takımında sabri eboue'yi kesebilir.milli takımda da hoca sabri ile hamit'i arkalı önlü oynatmıştı tutarsa yine öyle devam edebilir.yani bence de kesmemeli ama öyle bir durum olursa şaşırmam.

Arena'da tarla faresi var galiba. Saha delik desik..

Adam gibi cime bakim yapan birini bulmak cok mu zor?

millet iyi oynamadik diyor allahim ya.. adamlar her iki dakikada bir kendini yere atarsa oyle olur.. biz oynamiyorsak diger takimlar napiyor acaba? fener dandik mersin takimina bile 10 kisi defans yapti.

zemin :sad007:

Yekta da çok vasat. Melo'nun eksikliği belli oluyor ama başka da alternatif yok.

Amrabat- Engin yapılırsa maç kopar.

Sabri eroin gibidir yeri gelir sizi uçurur yeri gelir saçlarınızı yolarsınız ama bırakamazsınız onu..

Sağ bek mevkinde Eboue varken forma şansı zor..

Adamlar 1-0'a yatıyor, karambole 1-1 yapıp 1 puan alacaklar. En kısa zamanda 2.yi bulmalı.

keser hacı. sabri eboue'den iyi oynar demiyorum ama fatih terim'in takımında sabri eboue'yi kesebilir.milli takımda da hoca sabri ile eboue'yi arkalı önlü oynatmıştı tutarsa yine öyle devam edebilir.yani bence de kesmemeli ama öyle bir durum olursa şaşırmam.

sabri ilk 11 oyuncusu olursa tekrar epic fail galatasaray demektir

keser hacı. sabri eboue'den iyi oynar demiyorum ama fatih terim'in takımında sabri eboue'yi kesebilir.milli takımda da hoca sabri ile eboue'yi arkalı önlü oynatmıştı tutarsa yine öyle devam edebilir.yani bence de kesmemeli ama öyle bir durum olursa şaşırmam.

:SS:

Geri
Üst Alt