STSL 12/13 H:21 | Galatasaray 2-0 MP Antalyaspor | Maç Sonucu | 10 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

sabah ntvspor'da antalyaspor'un kesin oynamayacak oyuncularını yazdı...

bir sürü isim vardı en az 5 6 tane ama gözüme çarpanlar tita ve murat duruer...

Amerika'yı yeniden keşfetmeye lüzum yok, temizinden 4-2-3-1 bizi paklar..

Aynen. özellikle drogba geldikten sonra kanatların birinde burağı veya umutu görme ihtimalimiz çok yüksek. :)

sabah gazetelerin birinde fatih Terim'in 4-4-2'yi bozmayacağı ve sol kanatta sneijder'i oynatacağı yazıyordu. açıkçası hocanın böyle bir şey yapacağının hiç sanmıyorum, umarım da yapmaz :)

sabah gazetelerin birinde fatih Terim'in 4-4-2'yi bozmayacağı ve sol kanatta sneijder'i oynatacağı yazıyordu. açıkçası hocanın böyle bir şey yapacağının hiç sanmıyorum, umarım da yapmaz :)

Kim ne derse desin. Hocanın antremanda denediği şablon 4-2-3-1. Bunu bursa maçında da gördük hep beraber.

Hafta arası A2 ile maç Sneijder açısından iyi olmuş. Ancak bu tip maçlar daha ciddi takımlarla ve takım tam kadro iken yapılmalı...Mesela haftaya çarşamba tam kadroyla 2.ligden bir ekiple. Eğer Sneijder i biran önce kazanmak istiyorsak tabi.

Kim ne derse desin. Hocanın antremanda denediği şablon 4-2-3-1. Bunu bursa maçında da gördük hep beraber.

evet renktaş hatta umut ya da özellikle burak'ıı kanada kaydırmayı planladığını da düşünüyorum bu şablonda :)

evet renktaş hatta umut ya da özellikle burak'ıı kanada kaydırmayı planladığını da düşünüyorum bu şablonda :)

Aynen öyle renktaş. Geçen hafta burakla ilgili açıklamasında da bunun sinyalini verdi hoca.

Burak, bizim önemli bir oyuncumuz. Burak, her saniye, her dakika başvuracağımız, çok iyi şeyler belediğimiz, kendisinin oyun stilini biraz daha değiştirmeyi düşündüğümüz, kaybetmeyi düşünmediğimiz bir oyuncu. Burak,

bu hafta drogba olmadığına göre sizce nasıl bir 11 le çıkarız sahaya

bence;

----------muslera----------

eboue---semih----dany---riera

--------selçuk---hamit----------

burak-------sneijder----amrabat

-------------umut---------------

Yalniz Umut´un performansi da kücümsenmemeli. Ligde Burak´tan fazla gol atti, ayni zamanda deli gibi kosuyor. Pozisyona da cok giriyor.

Bu konuda Terim´in isi gercekten zor olacak. Umut oynasa, niye oynuyor demem yani.

Umarim bu dizilis tutar.

113501.png

Not: Umut ile Burak´in yerleri de degisebilir tabiki. Umut da sag kanada kayabilir.

Ama en mantikli dizilis bu gibi duruyor

Yalniz Umut´un performansi da kücümsenmemeli. Ligde Burak´tan fazla gol atti, ayni zamanda deli gibi kosuyor. Pozisyona da cok giriyor.

Bu konuda Terim´in isi gercekten zor olacak. Umut oynasa, niye oynuyor demem yani.

Umarim bu dizilis tutar.

113501.png

Güzel kadro fakat Burak ve Amrabat'ın hep oyunun içinde olması gerek , Burak ve Umut zaten sık sık yer değiştirecektir ama oyundan kopmamaları , direnç göstermeleri , geriye gelip yardım etmeleri , geriden top çıkarmaları şart.

Genelde bu tür önemli ve kendi sahamızda oynanan maçları affetmiyoruz

Bu açıdan güzel bir hafta yaşayacağız

sneijder başkanın şov yaptığı bir maç. olsun 3 puan bizim olsun :ayatollah::ayatollah:

kale ve savunma 4 yabancı yiyor zaten buna sezon sonu acil çözüm bulmalıyız

Ynt: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

Bu macta ebue oynayacak mi. Umarim bu macla seri 3 galibiyet aliriz

Antalya-akhisar-ordu maclari toplam 9 puan oh be deriz. Puan farki daha da acilabilir

Sinerji beyler

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

gecen sene boyle degildim ama artik her hafta bir tedirginim maclarda, acaba ne olacak,rahat alacakmiyiz. zorlanacakmiyiz.. felan...

soyle rahat kafayla kac haftadir mac bakamiyorum.. bi buyuk maclardan korkmuyorum..ama kucuk maclardan tedirginim.

Antalya defans yapan takim degil..gzl mac olacak ve bu maci farki kazanacagiz. 3-0

Umarim bu dizilis tutar.

113501.png

Not: Umut ile Burak´in yerleri de degisebilir tabiki. Umut da sag kanada kayabilir.

Güzel kadro ama Fatih Hoca 4 4 2 ye devam eder gibi geliyo

Umarim bu dizilis tutar.

113501.png

en adaletli kadro bu bence suan

Geri
Üst Alt