STSL 12/13 H:21 | Galatasaray 2-0 MP Antalyaspor | Maç Sonucu | 10 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

Puan kayiplarini hissederim. Icim rahat. Kazaniriz

Yeni sistem ,güzel futbol ve 3 puan bize çok farklı bir hava katacaktır.

görünen köy kılavuz istemez, artik açıkça belli ki bu maçta da sadece rakip takıma karşı değil aynı zamanda hakemlere ve federasyona karşı da mücadele edeceğiz. ama az ama çok seyirciyi tahrik edecek hareketler de olacak mutlaka çünkü Galatasaray'ın önünü kesmenin önemli bir yolu da hem seyirci desteğinden hem de maddi kazançtan mahrum olmasını sağlayacak şekilde Ali Sami Yen'i kapatmak.

Şu çok aşikar ki, federasyon bu macta Galatasaray seyircisinin yapacağı en ufak bir olayda en büyük cezayı verecek. yargıtay şikeciliği tescillenmiş zat'ı tekrar içeri tıkmadan, federasyon babasının şirketten gitsin diye klüp başkanı yaptığı tüpçü bozuntusundan, türk basını da satılmış köpeklerden kurtulmadığı sürece her gün daha da azmış ve kudurmuş şekilde üstüne gelinecek Galatasaray'ın.

Buna tepkiyi stadda taşkınlık yaparak değil ama mutlaka ülkeyi yöneten insanların üç maymunu oynamaya artık devam edemeyeceği şekilde vermeli Galatasaray taraftarı.

Ne yazık ki haksızlığın ve adaletsizliğin ulaştığı son noktanın kurbanı şu anda Galatasaray ve buna ses çıkarmadıkça da son haftalarda yapılan hakem hataları ve federasyon kurullarının çifte standardı artarak devam edecek. yönetim mutlaka çok geç olmadan sesini daha önce hiç yapmadığı şekilde yükseltmeli şu anda, çünkü karşısında hapise geri dönmemek için tek çaresi taraftarının desteği, yani saha içinde ya da dışında elde edilmiş başarılarla şampiyon olmuş bir takım olan bir yaratık var

3-0 :yenieek:

beyler bu gecen haftadakı bursa macında sınyalı verdıler resmen bıze karsı mucadele basladı kopup gıtmemızı engellemek ıcın lıck tvsı tupcusu azızesı tahkımı hepsı bırlestı bu hafta antalya macında tek vucut tek yurek rakıbın ustune kabus gıbı cokmelıyız sahada....

durduramayacaklar ınsallah

Bu maçla birlikle yeni bir sisteme geçiyoruz hayırlısı bakalım.:ayatollah: Nice galibiyetler ve kupalar dileğiyle takımımıza.:tiphat:

gs11.jpg

Skor tahminim 2-1 kazanırız.:yenieek:

Maçı alacağımızı düşünüyorum ben.

Sneijder'i ilk 11'de görebilirsek mutlu mesut olacağız Sayın Terim Hocam.

Kesin gol yeriz

3-1 biter

ligtv sitesinde haftanın maçlarını yazmış :rolleyes::rolleyes:

stsl01.jpg

melo kararından sonra fark bekliyorum gözdağı için..

umarım yekta sağ kenarda falan oynamaz

Fatih hoca 4-3-1-2 ye geçmenin planlarını yapıyosa bu maçta o sistemi denermi sizce..şöyleki;

-----------Muslara-----

Eboue--Semih-Dany---Riera-

---Hamit---Selçuk--Emre--

------------Sneijder-------

--------Burak--Elmander(Umut)--

orta sahadaki 3 lunun kanatlara açılabılme ozellıgıde bulunuyo emre sola hamit sağa..

Bu maç patlama yapmalıyız ve artık galibiyet serisine başlamalıyız.

26.Haftaya kadar kayıpsız galibiyet serisi yakalarsak , şampiyonluğu garantileriz , son haftalar rahat rahat oynarız.

İçim'den böyle geçiyo . Geçen sefer tutturmuştum bakalım bu sefer olucak mı :)

Vallah benim icimdende cok rahat bir galibiyet alacagimiz geciyor gol yemeden. :o Normalde her maca 1-0 olsun bizim olsun yazan adamim hicbir macdada rahat olmam, burayada yazdim ama bu sefer cok rahatim. En az 3 gol atacagiz.

Vallah benim icimdende cok rahat bir galibiyet alacagimiz geciyor gol yemeden. :o Normalde her maca 1-0 olsun bizim olsun yazan adamim hicbir macdada rahat olmam, burayada yazdim ama bu sefer cok rahatim. En az 3 gol atacagiz.

3 gol atarız ama yeriz bak gör :)

kendi evimizde sansimiz daha yuksek .. o yuzden 3-1 diyorum .. Gol Sneijder !! Amrabat !! Burak !!

Geri
Üst Alt