STSL 12/13 H:21 | Galatasaray 2-0 MP Antalyaspor | Maç Sonucu | 10 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:21 | Galatasaray - MP Antalyaspor | 20.00 | 10 Şubat

4-1,goller 2 Burak,Sneijder,Ambrabat

galatasaray üstüste 2 hafta puan kaybetmemeli. yani olamaz bu. alırız bu maçı. hele kendi sahamızda. son 6 maçın 5ini kaybeden antalya rakip. ilk yarıda 4 attık. mümkün değil. söke söke alıcaz. zor olabilir ama alıcaz.

Bir de Hamit Selçuk'un yanında oynarken umarım çok pas hatası yapmaz:rolleyes:

Selçuk -Sneijder coşar 3 puan bizim inşallah.

gene Emre Çolak oynar da Sneijder yedek başlarsa iyi küfür ederim

Yarın ki net kadroyu veriyorum geçen hafta tek tahmin yaptım ve tuttu bu haftada aynısı olacaktır ;

Yarın ki net kadroyu veriyorum geçen hafta tek tahmin yaptım ve tuttu bu haftada aynısı olacaktır ;

Emre ve Hamit'i sağ ve sol iç gibi oynatıp Sneijder'i forvet arkasında serbest oynatabilir böyle çıkarsa.

Kaleye şut gelmezse en kötü 1-0 yeneriz.

4-3-1-2 diyorsun , keşke bu sisteme dönsek bizim çıkış yolumuz budur.

Takım buna uygun ama sezon içinde dönülmesi çok riskli. 4-3-1-2 farklı bir diziliş, kanat akınlarında santrafor, forvet arkası, iç oyuncuları veya bekler yer alabiliyor, hepsinin atağa çıkışına göre ayrı ayrı set hazırlamak lazım. Zaten bu sistemin en iyi tanımı 'düzenli kaos'tur. O yüzden sene içinde bu riskin alınacağını tahmin etmiyorum.

Takım buna uygun ama sezon içinde dönülmesi çok riskli. 4-3-1-2 farklı bir diziliş, kanat akınlarında santrafor, forvet arkası, iç oyuncuları veya bekler yer alabiliyor, hepsinin atağa çıkışına göre ayrı ayrı set hazırlamak lazım. Zaten bu sistemin en iyi tanımı 'düzenli kaos'tur. O yüzden sene içinde bu riskin alınacağını tahmin etmiyorum.

Büyük risk ama bu halimizden daha iyi olacağımızı düşünüyorum yine de ben.

Antrenman fotoğraflarına bakarsak eğer Sneijder yine yedek başlayacak. Tamam belki kendisi hazır olmayabilir ancak en azından Sneijder takıma monte edildikten sonra oynamayı düşündüğümüz sistemle artık oynamaya başlamalıyız. Emre Çolak oynayabilir orada o hazır olana dek. İlk defa Schalke maçında denemeyi düşünmüyordur inşallah Fatih Hoca da bu sistemi, intihar olur!

4-3-1-2 bence iyi bir sistem, kanatlarda boşluk olacağını düşünmüyorum özellikle Engin ve Hamit oynarsa kanatlarada yayılırız.4-3-1-2 ile orta sahada pas oyununda dehşet bir takım oluruz, zaten en iyi savunmada oyunu oynamaktır.

Antrenman fotoğraflarına bakarsak eğer Sneijder yine yedek başlayacak. Tamam belki kendisi hazır olmayabilir ancak en azından Sneijder takıma monte edildikten sonra oynamayı düşündüğümüz sistemle artık oynamaya başlamalıyız. Emre Çolak oynayabilir orada o hazır olana dek. İlk defa Schalke maçında denemeyi düşünmüyordur inşallah Fatih Hoca da bu sistemi, intihar olur!

İntihar mı :)Fatih terim bence risk alıyor ve bu sefer tutmayacak. Ama umarım tutar aldığı risk.

----------muslera----------

eboue--semih--dany--riera

---------yekta-----------

------hamit--selçuk------

---------sneijder--------

-----umut---burak------

Geri
Üst Alt