STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor - Galatasaray | 20.00 | 15 Şubat

Bana göre maçın Cuma olması bu kez lehimize...

Çünkü öyle veya böyle lig sonuncusuna karşı oynuyorsunuz, açık ara bu ligin en zayıf ekiplerinden biri..Evet Gekas formda olabilir ama biz İBB veya Kayseri değiliz, biz Galatasarayız...Nefes bile aldırmamamız lazım bu takıma...

Ve Cuma akşamı kazandığımız anda maç fazlasıyla puan farkları 8 ve 9'a çıkıyor...Bunun rakipler üzerinde yaratacağı baskı tahmin bile edilemez..Hele hele fenerin Trabzon ile deplasmanda oynayacağını varsayarsak, müthiş bir tablo çıkabilir önümüze..Ben bu kez ayağımıza gelen şansı ıskalayacağımızı sanmıyorum, zira bu sezon yeterince harcadık bu tip şansları..

Artık ligin boyu da kısaldı, alttakilerle tamamen zinciri koparmalıyız, zaten yavaş yavaş kopmaya başladı bile...

şut şut

UZAKTAN ŞUT

Spor **************************** Süper Lig'de oynanacak Akhisar Belediyespor-Galatasaray maçı için konuk takım taraftarlarına ayrılan 3 bin 500 biletin tamamının, ilk günden satıldığı öğrenildi.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, AA muhabirine açıklamasında, 15 Şubat Cuma günü saat 20.00'de Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak maçın biletlerinin 12 Şubat günü satışa çıktığını belirtti.

Misafir takım taraftarları için ayrılan 3 bin 500 biletin tamamının bittiğini ifade eden Acar, ''Bilet satışları çok iyi gidiyor. Galatasaray maçını, tribünler tam kapasite dolu olarak oynayacağımızı ümit ediyoruz'' dedi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda daima iyi maçlar çıkarıp, bol gollü sonuçlar aldık.Karşımızda dirençli bir takım olacak.Biliyorum akıllar Schalke maçında olacak.Lakin bu maçta Eboue,Sneijder'in ilk onbirde Drogba'nın da ikinci yarıda oyunda olması şart.Çünkü bir nevi Schalke 04 maçının provası olacağından bu oyuncuların maç tempolarını üst seviyede tutmamız şart.

Deplasman da zorlanıyoruz ama şu akhisar belediyesini de yenelim artık ..

Bu sene uzaktan gol attık mı beyler

kim ne derse desin, akhisar maçını gelsede oynasak heycanı yaşatan yönetime-teknik ekibe ve takım sırtlayan oyunculara teşekkürler.

işte ruh böyle gelir, sürekli heycanlı olarak, sürekli daha iyi oalcağımızı düşünürek...

ben bunu özledim...

drogba 45 dk oynayacaksa ilk yari oynasin isi bitirelim rahatlayalim

yemişim uzaktan golünü jeneriklik golünü kim atarsa atsın...kornerden danny atsın yeterki 3 puan alalım da ezikleri heveslendirmeye hiç gerek yok daha cumadan puan farkı 8-9 olsunda onların ayagı titresin maçlarında :)

drogba kesın oynamalı

çokta fit görunuyor tabı maç kondısyonuda onemlı

Sneijder'den uzaktan şut ve gol bekliyorum .

Drogba'dan 2 kişiyi peşine takıp gol atmasını bekliyorum .

Drogba ilk 45 dakika mi oynasa daha iyi olur, son 35 dakika mi?

Ikisinden biri olacaktir cünkü.

Zorlamadan temiz bi 2:0 aliriz

Takim daha da yüklenmez, CL maci var...rolante aliriz maci

Bu sene uzaktan gol attık mı beyler

Frikik sayılacaksa Fener maçında Selçuk attı.Burak da frikikten attı Antalya maçında.Elmander Gençlerbirliği maçında mükemmel bir gol atmıştı.Bir de Elmander'in Bjk maçındaki ilk golü sayılır mı bilmiyorum.

Geri
Üst Alt