STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 0-0 Galatasaray | D.A | 15 Şubat

yekta iyi değil. yekta-amrabat ve umut-drogba değişiklikleri yapıp kanatlarıda çalıştırmamız lazım.

Arkadaş sizin ortanız yok Antalyayı yeniyoruz Akhisara 5-6 atarız diyorsunuz gaza gelmeyin hemen ayrıca ilk yarı rezalet falan oynamıyoruz üretkenlik yok klasik olarak bunda Umutun payı çk büyük top tutamadığı gibi Burakın koşu yollarına da gidiyor 2 stoperi birden çekiyor oraya.2.yarı Drogba Umut Yekta Amrabat yada Hamit Amrabat değişikliği ile kazanırız.

Geçen hafta sabriye medhiyeler dizen hatta eboue kesilsin diyen arkadaşlar nerede acaba :confused:

Arkadaşlar yabancı sınırlamsı vs ayrı ama eboue ile sabri iyi kıyaslamak futbol katili olmaktır resmen sabri gene aynı koşuyor elinden gleni yapıyor ama eboue değil gördük dany hamittende sabriden de iyi orta açtı

umut pressden haric ve ceza saha icinde firsatan bir gol atarmiyim dan haric bir ise yaramiyor malesef. pass yapmasini bilmez ikili mücadelerde hep faul yapior :(

aynen oyle.. adam daha nerde durulucak onu bilmiyor...ancak kaleciden donen toplarda ise yariyor.

yenmemiz lazimmmmmmmmmmmm

Melo olmadan biz hiç bir şey yapamıyoruz savunmadan ileriye dikine topu çıkaran tek adamımız. Şimdi bu ezik fenerasyon ve tahkimin derdi belli oldu.

hala hamit e laf ediyorsunuz gole yine birtek o adamla yaklaştık kaç defa sabri yi kaçırdı sagda bir tane düzgün orta gelse gol olcak anlamıyorum bukadar kin neden ne bekliyorsunuz hamitten kanatta 3 kişiyi geçip kaleciyi çalımlayıp gol atmasınımı takımı ancak top tutarak sagına soluna pas atarak ataga çıkartır aradada şut yapıştırır hamit buydu zaten nedir derdiniz hala

100 de 100 katiliyorum.

Tek sutumuz Hamitden biraz sansla girse o top kimse birsey deyemicek.

Hamit gene kötülerin iyisi bugün.

selcuk yekta leş

yekta topu sürmeyip sneijdere verse daha etkili oynar

bu maçta bi puan kaybı olursa benim için hiçbir açıklaması yok yeter artık şerefsizleri heveslendirdiğimiz yeter bee:mad:

Ben PS3 oynamaya gidiyorum. 2. yarıyı kaldıracak kadar midem yok.

Sneijder, Umut out Drogba Amrabat İn

Bu oyunla ülke içerisinde şampiyonluk istiyoruz, yetmiyor bir de ŞL'de yürümek istiyoruz, çok oluyoruz sanki.

Skora göre çok yorum var. Biraz daha sükunetle bakarsanız olaya daha iyi olacak.

Yekta ofans'a katki = 0

Bu arada bencede maçın en iyisi Hamit. Saydırmayın boşuna.

Drogba giricekmi?

hala hamit e laf ediyorsunuz gole yine birtek o adamla yaklaştık kaç defa sabri yi kaçırdı sagda bir tane düzgün orta gelse gol olcak anlamıyorum bukadar kin neden ne bekliyorsunuz hamitten kanatta 3 kişiyi geçip kaleciyi çalımlayıp gol atmasınımı takımı ancak top tutarak sagına soluna pas atarak ataga çıkartır aradada şut yapıştırır hamit buydu zaten nedir derdiniz hala

Allahinizi severseniz bari Akhisar macinda övmeyin su Hamiti, adam her mac rezil oynuyor yetenek fakiri Akhisar'la oynuyoruz, 1 kez adam gecemedi, cizgiye kadar bir topu kovaladi ve bir defa da kaleye vurdu ötesi yok. Engin sene basinda o hareketi yapmasa suan Hamiti seyretmiyor olurduk emin olun. Kendisi sag kanatta zaten kötü, solda kimse yok, Sabri allaha emanet oynuyor. Umut desen ne is yapar hic anlamam. Bos yere o ikinci forvet oraya..

Geri
Üst Alt