STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor - Galatasaray | 20.00 | 15 Şubat

-------------------------Muslera-----------------------------

Eboue-----------Semih----------Dany---------------Balta

-------------------Yekta----------Selçuk---------------------

Burak--------------------Sneijder-------------------Riera

---------------------------Drogba-------------------------

-------------------------Muslera-----------------------------

Eboue-----------Semih----------Dany---------------Balta

-------------------Yekta----------Selçuk---------------------

Burak--------------------Sneijder-------------------Riera

---------------------------Drogba-------------------------

amrabatla rierayı değiştir dağıtır zaten ligi

Maça 4 gün kalmış ne kadar hızlı geçiyor günler :)

amrabatla rierayı değiştir dağıtır zaten ligi

amarabat vasat durumda fiziki değil zihinsel sorunu var çocuğun kayseride yarıyordu rakipleri bize geldi dondu kaldı baskıyı kaldıramıyor herhalde

Fatih Terim de Theofanis Gekas'a dikkat edin diyecektir mutlaka.

Fazla abartmadan ilk 30 dakikada bitirelim maci.

Burak en az 2 tane atar yine.

Gekas gecen sene Fenerbahce´ye yaptigini bize yapmasin valla. O yüzden rotasyonu abartmadan, Akhisar´i kurban konumuna sokmadan maci ciddiye alip 3 puani almaliyiz. Golü yiyene kadar iyi direnmeye calisiyor Akhisar. Ilk gol geldiginde Akhisar da cözülecektir. Ama lütfen Caglar gibi cakma futbolculari oynatmak gibi bir sacmalik yapmayalim.

dün pozisyon vermedik pozisyonada giremedik 2 tane burak yakaladı attı CL öncesi maç birde akhisar olunca ciddiye alınmaz ise sonu hüsran olur ALLAH'ın izniyle schalke öncesi 3 puanla bileniriz schalkeye

Rehavet en büyük düşmanımız olur. Oynamadan istemeden hırs yapmadan kazanamayız.

4-0 olur herhalde diye düşünüyorum. Akhisarı küçümsediğimizden değil. Eğer lisans yetişirse Drogba'yı Akhisarın defans futbolcuları tutamaz diye düşünüyorum.

Muslera

Sabri Semih Dany Riera

Eboue Hamit Selcuk Nordin

Sneijder

Burak

Yedekler: Drogba-Umut-Yekta-Engin-Aydin

​

Evet Eses maci ekstra bir mac olacak bizim icin. Eger kazanirsak sampiyonlugu da ilan ederiz. Kimsenin umudu kalmaz artik.

Rakipleri tek tek bi gecelim de, sonuca bakariz. Ama fikstürümüz digerlerine göre daha rahat kesinlikle.

En zor fikstür Besiktas´in. Bu 7 mactan 6 puan anca cikartirlar normal sartlarda. Eger 10 üstü puan toplarlarsa helal olsun derim.

Ama işte belli olmuyor ilk yarıda da zor fikstür dediğimiz ilk 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik almıştık ancak ondan sonra bu 7 maçta 3 G 3 B 1 M almıştık şimdi en az 5 G yapmamız lazım..

Cuma sendromu olur mu acaba. Kafalar Schalke maçında olup herhangi bir puan kaybı olur mu.

Rahat gözüken ama halbuki beyin yoran bir maç

Yeri değil ama beyler sahaya cıkarken takımımız bi şarkı çalıyor adı ne o şarkının ?

Bu maç çok tehlikeli 5-0 felan istemiyorum kazanalımda kaç gol atarsak atalım.Akıllar Shalke maçında olmasın.Akhisar İBB yi yendi.Shalke maçından önce ligin en kolay maçı en zor maça dönüşmez inşallah ama skor tahminim 2-0.Galatasaray 2 gol attıktan sonra kendi fazla kasmaz.

Yekta zaten Avrupa maclarinda oynamaz diye düsünüyorum. Sabri'nin son performansindan sonra kesmek ayip olur ama Eboue gibi bir adam varken Avrupa'da Sabri forma giymez. Ligde pek fark etmez ama Avrupa'da belli olur. Bu yüzden Sabri-Eboue'li bir sag taraf bekliyorum hocadan. Hamit zaten malumunuz kanatta rezalet o yüzden ortada belki daha az top kaybeder biraz verimli olur. Sol kanatta yine Amrabat oynar. Drogba ise muhtemelen ikinci devre oyuna girer. Amrabat'in peformansina göre Engin/Aydin'dan birisi de son dakikalarda oynayabilir.

Ama işte belli olmuyor ilk yarıda da zor fikstür dediğimiz ilk 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik almıştık ancak ondan sonra bu 7 maçta 3 G 3 B 1 M almıştık şimdi en az 5 G yapmamız lazım..

Katiliyorum ama bu ciddiyete sahip oyuncularimiz bence. Yavas yavas finale yaklasiyoruz cünkü.

Ayrica Galatasaray´in 2 mac kaybetme lüksü var. Rakiplerimizin yok. Rakipler olaganüstü bir seri yakalamali ki, sampiyonluk zora girsin.

Ben acikcasi buna ihtimal vermiyorum pek. Tabi büyük bir sike operasyonu baslamazsa yine.

Galatasaray´in bu avantaji yitirmesi icin gercek anlamda cöküs yasamasi lazim

Drogba forvette başlar ,burak sağa kayar,sağdaki hamitte ortada yektanın yerinde oynar yektada kulubeye.

Ben f.t.'in oyunun bir bölümünde mutlaka baklava ortasahalı 4-3-1-2 deneyeceğine eminim.

antalya maçında hoca şunu denedi bir ara gözden kaçmasın.

hamit ortaya aldı sola doğru kaydı biraz serbest gibi selçuk varii oynadı. daha etkili ve pas yüzdesini yükselti.

özellikle riera kızdığı pozisyon aklımda. hamit alonso tarzı denemek gerek. sağ eboue koyup.

hamit zaten en büyük özelliği iki yönlü oynaması. sağ çizgiye takılı kaldığında bek gelmiyorsa veya top alacak adam yok ise kalıyor öyle..

--eboue--hamit--selçuk---amrabat---

---------------snejder------

-------------burak----------

drogbada 2. yarı girer. biz zaten hızlı başlarsak önde gireriz 2.yarıya. amrabat çıkar burak sola kayar, drogba ileri..

aksihar ani ataklar dışında etkili olacak takım değil, hamit-selçuk ikilisi defansif olarak ezilmezler. atak olarak stoperlerden top alıp daha etkili olurlar bence..

zaten amrabat ters ayaklı olması yüzünden dikine gidemeiyor sol tarafta. sağ açıkta daha faydalı olur kanısındayım.

Geri
Üst Alt