STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor - Galatasaray | 20.00 | 15 Şubat

Akhisar maçı kadro tahminim budur, Schalke maçının provası olacak.

Sampiyonlar ligi maci öncesi oynanabilecek en kolay deplasman.

Deplasman bile sayılmaz, sol ve sağ kale arkaları + karşı tribünün sol yarısında Galatasaray'lılar olacaktır tahminim.

MUTLAKA OKUYUN

Akhisar Belediye yönetimini şiddetle kınıyor ve istifaya davet ediyorum (!)

Zemindeki sorunları boya ile kapatıp futbolcu saglıgını hiçe sayan bir yönetimin Türk futboluna yararı değil zararı olur. Türk futbolunun bu tip yöneticilerden arınması gerekir! Bu denli kirli oyunlarla maç kazanılacaksa buyursun kazansınlar ama sahaya çıkan hem bizim hemde kendi oyuncularını hiç mi düşünmüyorlar ? El insaf !

Bu tür yöneticilere :bansign::bansign:

bakıldığında kaybettiğimiz bütün maçlarımızı cuma günü oynadığımız maçlarda kaybetmişiz,ayrıca şampiyonlar ligi öncesi ve sonrasında yine akıl almaz puan kayıpları olmuş.ama şu bir gerçek ki ciddi anlamda oyuna asıldığımız kazanmak için mücadele ettiğimiz biraz ciddi olduğumuz hiç bir maçta bırakın mağlup olmayı puan dahi kaybetmedik.o nedenle kesinlikle akhisar demeden olayı son derece ciddiye alıp rahat bir galibiyet alınması gerekir.zaten sadece ilk 45 dakika işi sıkı tutsak maç kopar gibime geliyor.ikinci 45 dakikada da salı günü düşünülerek oyun rolantiye alınabilir.inşallah bu akşam herşey istediğimiz gibi olur.

bence de kadro hemen hemen bu şekilde çıkacak (yada en azından çıkmalı) ancak bu kadro da selçuk biraz daha ön tarafta yekta ise biraz daha arka planda olmalı.sneijder ise çizgiye daha yakın olmalı diye düşünüyorum.ayrıca sence de burak ın olduğu yerde umut daha faydalı olmaz mı?

bence de kadro hemen hemen bu şekilde çıkacak (yada en azından çıkmalı) ancak bu kadro da selçuk biraz daha ön tarafta yekta ise biraz daha arka planda olmalı.sneijder ise çizgiye daha yakın olmalı diye düşünüyorum.ayrıca sence de burak ın olduğu yerde umut daha faydalı olmaz mı?

Antalya maçında ki Burağı gördükten sonra sağ kanattada rahat oynar.

Antalya maçında ki Burağı gördükten sonra sağ kanattada rahat oynar.

aslında antalya maçına bakıldığında haklı gibi duruyorsun ancak şunuda unutmamak gerekir ki burak antalya maçında en uçta oynadı bizim söylediğimiz sistemde ilerinin sağında oynayacak ne kdara başarılı olabileceği tartışılır.ancak umut gerek elmanderle oynarken gerekse burakla oynarken kendini zaten sağ tarafa çok fazla atıyordu.yani elimizde daha önce o bölgede oynayan bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

aslında antalya maçına bakıldığında haklı gibi duruyorsun ancak şunuda unutmamak gerekir ki burak antalya maçında en uçta oynadı bizim söylediğimiz sistemde ilerinin sağında oynayacak ne kdara başarılı olabileceği tartışılır.ancak umut gerek elmanderle oynarken gerekse burakla oynarken kendini zaten sağ tarafa çok fazla atıyordu.yani elimizde daha önce o bölgede oynayan bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

Bencede Umut başarılı olur o bölgede ama maç sonu Terim'in açıklamalarını dikkate alırsak Burağı kesmeyecek gibi duruyor, sağdada oynar soldada oynar diyor keza Sneijder içinde öyle diyor ama oynar diyor hep birlikte oynatacak bir sistemi düşünüyor belli ki.

Çoğumuzun kafasındaki kadro bu şekilde zaten ama Melo gelince nasıl olacak orasını bilmiyorum.

Melo gelince amrabat kesik yer gibime geliyor orayada artik Engin-Emre-Aydin üclüsünden biri oynar gelecek sezonda mutlaka yerli transfer yapmamiz lazim...

bugün günlerden galatasaray

Akhisar maçı kadro tahminim budur, Schalke maçının provası olacak.

Antalya maçı sonrası Terim'in açıklamalarına göre bu kadroyu kurdum ben bence hepsini bir arada oynatabileceği tek sistem budur.

bugun ebouenin oynayacağını düşünuyorum bunun sabrinin ii oynaması ile ilgisi yok shalke maçına sabriylemi başlar eboueylemi tabiki ebouyle başlıcaktıır fatih hoca solda burak forvette drogba denemesini bekliyom amrabat yedek olur bugun

Bencede Umut başarılı olur o bölgede ama maç sonu Terim'in açıklamalarını dikkate alırsak Burağı kesmeyecek gibi duruyor, sağdada oynar soldada oynar diyor keza Sneijder içinde öyle diyor ama oynar diyor hep birlikte oynatacak bir sistemi düşünüyor belli ki.

o zaman bende sana şu şekilde sorsam.sonuçta bakıldığında gerek drogba gerek burak gereksede umut ilerde baskı yapan geriye kadar gelen adamlar.akhisarlada oynadığımızı düşünürsek şu şekilde ileri uçlu ve orta saha sence nasıl olur.ileri uç drogba sağda umut solda burak (sol ayağıyla attığı golleri göz önüne alalım) orta sahada ise sneijder,selçuk ve yekta.bu 11 sencede maçı ilk 45 te bitirmezmi.farkındayım çok ofansif oldu ama sonuçta karşıda da akhisar var.

Geri
Üst Alt