STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

BDK5gFrCEAECl7X.jpg

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Drogba'nın girmesiyle rakip de moraller çöktü :D

Drogba-Burak 1er gol ve asist :ayatollah: Allahınıza kurban. Bu sezon bu kadar stres yaşadığım başka maç hatırlamıyorum

Fatih Hoca yine sacma sapan degisikliklere devam !! Hamit cikacakti !! Sneijder degil !! Sneijder drogba girince tam costu sen cikariyon ????? neyin kafasi :sad007:

Yabancı sınırından ötürü Eboue'nin girmesi durumunda yabancı çıkmak zorundaydı. Yanılmıyorsam 6 yabancı vardı sahada Eboue girmeden önce.

Drogba, Riera, Sneijder, Dany, Muslera, Amrabat

sneijderin iki golde de buyuk katkisi var

Drogba girmeseydi 0-0 biterdi bu maç .

Drogba girince Sneijder de sapıttı 5 tane gollük pas attı ikisi gol oldu :asd::asd:

Drogba ve Sneijder biraz kıpırdadı ve sonuç:ayatollah:

Selçuk ve Burak'ta çok iyi maç çıkardı,

Genel anlamda takım iyiydi ama sonuç yoktu onuda Drogba halletti:)

Ynt: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Beyler havaalanina gidicem ucak saatlerine bakmam lazim

Bu ucaklarin kalkislarini gostern bi site var mi bildiginiz yardim pls

kötü oynadığımızı görmezsek çok şey kaybedeceğiz.

Sneijder de ilk kez bu kadar gole yakın göründü.Drogba-Burak arkasında çok can yakacak.

Beyler bugün şampiyonluğa inandım..Drogba çok gerekliymiş nedenmi? bugüne kadar oynadığımız son 5 maç pozisyon bulamıyoduk ..Bugün tamam dedim artık..DRogba ve sneijder birlikte tamamdır..

Yabancı sınırından ötürü Eboue'nin girmesi durumunda yabancı çıkmak zorundaydı. Yanılmıyorsam 6 yabancı vardı sahada Eboue girmeden önce.

Drogba, Riera, Sneijder, Dany, Muslera, Amrabat

Hamiti cikar Aydini koy napacan .. Sneijder tam acilmis yardiriyor drogbayla beraber ..

2 golde de Sneijder ve drogbanın paslaşmaları fark ettinizmi ne güzel akıyorlar :)

Resmen gol geliyorum diyor:ayatollah:

Bugün de anlaşıldı ki UMUT, YEKTA ve SABRİ bu takımın oyuncusu değil.

yerlerine DROGBA, MELO VE EBOUE geldiğinde bu takım COŞAR.

Bu adamları oynatmamak intihardır.

Yabancı sorunu için şimdilik Hakan'ı kullanırız, sonra dany'nin yerine ömer ya da serdar gelirse görün o zaman takımı.

Arkadaşlar yeni bir sistem iki tane yeni bir futbolcumuz var ve bu yeni oyuncularımız henüz yeni yeni takımla kaynaşmaya başlıyorlar.Oraya buraya sallamanıza gerek yok! Rakip her ne kadar Aksihar Bld. olsada.

Geri
Üst Alt