STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

yanlız takı m çok kötuydü drogba gırene kadar

Cevap: STSL 12/13 H:22 | Akhisar Bld.Spor 1-2 Galatasaray | Maç Sonucu | 15 Şubat

Oğlum bu adam bildiğin Didier Drogba lan Di di er D rog baaa.

Maci izledim, TRT3de özeti yeniden izliyorum. O nasil gol.

Birtane cabuk atagimiz yoktu Drogbanin ayagina top bi geldi, tek topla Sneijdere. Sneijder Buraka, orta ve sonrasi tecavüzden beter zaten.

Büyük futbolcu. :ayatollah:

golden sonra sneijderin drogbaya atladığı an güzel bir kare oldu

Burak kamyona carpmış gibi oldu golden sonra :asd: 2side iyi anlaşıyor maşallah sarılıyorlar hemen

Maci izledim, TRT3de özeti yeniden izliyorum. O nasil gol.

Birtane cabuk atagimiz yoktu Drogbanin ayagina top bi geldi, tek topla Sneijdere. Sneijder Buraka, orta ve sonrasi tecavüzden beter zaten.

Büyük futbolcu. :ayatollah:

Aynen bende oradayım. :D

Burak ile Drogba'nın çarpışmasından sonra Burak'ın yüz ifadesi çok komik yahu..

Burak la Selçuk arasında bir kırgınlıkmı var iyi arkadaştılar son zamanlarda hiç yanyana gelmiyorlar

Kral'ın 241. golünü atıp rekor kırdığı, Muslera'nın gol attığı kaleye Drogba Galatasaray'daki ilk golünü attı. Mübarek kale.

unutmayinki iki golu'de baslatan sneijder reis.

Allah pize pu golun aynisini arenada top yavasca kaleye giderken taraftarimizin ayaga kalkip gooooooooooool diye pagirirken spiker its drogpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye delirmesini gormeyi nasip etsin

AMIN:sad007:

Bugün bu skorun aksine cok daha farklı bir galibiyet bekliyordum. Fakat Akhisar, rakibin gücünden olsa gerek ki maca cok iyi hazırlanmıs. Pas kanallarımızı iyi analiz edip sürekli o bölgeye yoğunlaştılar. İçeriye iyi gömülüp bizi dış şutlara bıraktılar. Sneijder haricinde sutlarda isabet sağlayamayınca olası gol pozisyonlarımız gitmiş oldu. Ve macı erken koparma şansını kaybettik.

Ayrıca hakemede değinmek istiyorum. Her ne kadar niyetinin kötü olduğuna inanmasamda hem bizim lehimize hemde Akhisar lehine fakat daha cok Akhisar lehine sertliğe cok izin verdi. Bu da daha cok bizim futbolumuza cok yansıdı(tek bahane bu olarak algılanmasın). Hadi futbolu gectim Allah korusun bugün 3 önemli sakat verebilirdik. Burak dizine, Semih, Selçuk ve Yekta bileklerine darbe aldı ki hepside ağır sakatlıklara yol acabilecek müdahaleler. Hakemlerin bu tip pozisyonlarda daha titiz olması gerektiğini söylesekte olmayacaklarını hepimiz biliyoruz. Onun için sakatlık olmamasına yönelik dua etmekten baska bir çaremiz kalmıyor.

Futbolumuza gelince, ilk yarı hemen hemen hic pozisyon bulamadık. Fakat en azından orta sahada veya kanatlarda yaklasık 6-7 pas yapan bir takım görebildim. Sezon basında sadece istekli ve arzulu oynuyorduk fakat 3-4 pas veya pas organizasyonları yapamıyorduk. Bugün skor 0-0 iken bile bu kadar top yapabilen bir takım görmek sevindirici. Ayrıca Umut ve Burak'ta yapamasalarda 1-2 organizasyon denediler ki bu ikilinin ayağında 2 saniye top tutamamasından bahsediyorduk sezon basından beri. Sadece kendileri için değil takımın hücum varyasyonları içinde umut verici bu.

Drogba girdikten sonrada takım cok farklı oynamaya basladı. İlk yarıda pas yapan fakat pozisyon üretemeyen takım Sneijder-Drogba-Burak kaynaklı 2 gol attı ve dahasınıda atabilirdi. Drogba girdikten sonra ileride somut işler yapmaya basladık takım olarak. Bireysel olarakta iyi oynadık. Burak sağ taraftan ceza sahasına etkili akınlar yaptı. Hamit her ne kadar yanlış tercihler yapsada takıma ceza sahasına götürdü. Sabri etkili bölgeye ortalar yapamasada sağ kanadı cok iyi idare etti. Sneijder MP Antalya macına oranla daha iyi gözüktü fakat hala doğru yerde top almıyor. Sürekli geriye geliyor ve top savunma oyuncusundayken ön liberoların yapması gerekeni yapıyor. İlerde top isteyip alamadığınada rastlamadım ama böyle geride top almaya devam ederse(iyi calım atabilen bir 10 numara olmadığınıda söyleyelim) en büyük sıkıntımız olan kapalı savunmaları acma problemi bitmez. Yinede kaleye attığı 3 etkili şut+paslarını es gecmeyelim. Cok kaliteli bir oyuncu olduğunu gösteriyor ve takım tamamı ile oturduktan sonra cok yararlı işler yapacağının mesajını veriyor.

Schalke macına yetermi bu oyun, tabiki yetmez ama sezon basından beri hangi oynadığımız oyun bir Şampiyonlar Ligi 2.tur macına yetebilir ki? Bugün gelen gecenden tokat yiyen Akhisar bile ligin liderine karsı yapabileceğinin en iyisini yapabiliyorken rakibin zorluğuna göre demekki bizde bundan cok daha iyi bir performans gösterebiliriz. Ayrıca biz oynayacağımız oyunu tartısırken Şampiyonlar liginde iyi futbolun değil sonuc odaklı futbolun daha önemli olduğunu unutmayalım. Bizdede sonuca gidecek cok fazla oyuncu olduğuna göre ben ilerisi için umutlu bakıyorum. Sadece doğru kadrolarla cıkalım ve iyi konsantre olalım, bu takım elinden geleni yapacaktır.

yanlis kirmizi short les siyah short yapsinlar klupe mail atak valla lesh duruyo

Yalnız harbi Drogba girmese bu maçı kazanamazdık hatta kaybetmeye daha yakındık çok net..

Yani maç öncesi kadroyu gördükten sonra ki endişelerimiz doğru çıktı..Arkadaş futbol matematik değil, maceraya girmeyeceksin, sahaya süreceksin iş yapan adamları, kuracaksın iş yapan sistemi, keyfini çıkaracaksın..

Yani kolayı zora çevirmeye bayılıyoruz ya, ne tuhaf işler yaptık 60.dakikaya kadar, inanılır gibi değil..50 kere sistem değişti saha içinde başı döndü oyuncuların..Ne zaman ki Drogba girdi yine döndük temizinden 4-2-3-1'e, kanatlarda Burak-Amrabat, tek forvet Drogba, arkalarında Sneijder; tık tık tık 3 pasla 2 gol attık bi tane de çok net kaçırdık..Ha son 10 dakika yine anlamsız şekilde 4-4-2'ye döndük az daha berabere bitirebilirdik, gecemiz kabusa dönerdi..Neyse şükürler olsun ki, kazasız belasız atlattık bu Cuma gününü..

Ve o klişe sözü söylemeden edemicem: "Şimdi Onlar Düşünsün!"

Rieranın sufata bak la embesil gibi çıkmış :lol:

21705_506510292741004_32599496_n.jpg

Ne dedi umut hakkında ben kaçırdım orayı :)

drogpa nin atmasna sevindim puragada cok sevindim cunku.... diye pirsey anlatacakken umut diye girdi oda iyiydi pi gun onlar atar pi gun umut elmander atar flan papalik yapti imparatore:D ama kacirmadim orayi

TRT SPOR'u açın kırmızı kart verilmeli diyorlar, herkes izlesin gerçekleri görsün.

Geri
Üst Alt